Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Esh said: yav said: esh sen de ne zengin bir kardeşimizmişsin klubumuze alalım arkadaşı gönlüm zengin ya, öyle mekan önüne porsche la yanaşan zenginlerden değilim yani. kendi arabamı bile sattım istanbulda araba kullanmamak için. sıkıldım memleketten, cok soğudum yani, bakalım belki yurtdışında bişiler düşünürüm sonra. hocam mekanın önüne arabayla yanaşmakta ne var ki yanlış bir argüman kullanmşsn orda. Arabası porsche ise şahinle yanaşma şansı yok. Ki porsche öyle ultra zengin arabası değilki lol 60k ya ikinci elde alabilirsin 160k euroya (range rover parası) panamerada alabilirsin 0. off topic oldu ama çok takıldım yani cümleye çok saçma geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 porşen var dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Osie16 said: hocam mekanın önüne arabayla yanaşmakta ne var ki yanlış bir argüman kullanmşsn orda. Arabası porsche ise şahinle yanaşma şansı yok. Ki porsche öyle ultra zengin arabası değilki lol 60k ya ikinci elde alabilirsin 160k euroya (range rover parası) panamerada alabilirsin 0. off topic oldu ama çok takıldım yani cümleye çok saçma geldi :) olmaz öyle. porsche ile yaklaşıp arka sokakta bıraktığın dobloya geçip öyle girmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Peki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Pors la her yere yanaşırsın canın nereyi çekerse :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Osie16 said: Esh said: yav said: esh sen de ne zengin bir kardeşimizmişsin klubumuze alalım arkadaşı gönlüm zengin ya, öyle mekan önüne porsche la yanaşan zenginlerden değilim yani. kendi arabamı bile sattım istanbulda araba kullanmamak için. sıkıldım memleketten, cok soğudum yani, bakalım belki yurtdışında bişiler düşünürüm sonra. hocam mekanın önüne arabayla yanaşmakta ne var ki yanlış bir argüman kullanmşsn orda. Arabası porsche ise şahinle yanaşma şansı yok. Ki porsche öyle ultra zengin arabası değilki lol 60k ya ikinci elde alabilirsin 160k euroya (range rover parası) panamerada alabilirsin 0. off topic oldu ama çok takıldım yani cümleye çok saçma geldi :) ya valla sorma bu ülkede porsche kullanmayı zenginlik olarak görüyorlar azizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 adamın orada demek istediği 'porsche çok ucuz qanqa' değil sanırım, bazı malların fiyatından fazla havası oluyor hakkaten, statü farkı yaratan cihazlar yani. mesela gidip 3000 dolara monster notebook alsan bi de 2000 dolara macbook pro alsan, macbook olan daha bi zengin algısı yaratır, gibi. mesela bak http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-sahibinden-dogus-bakimli-dusuk-km-porsche-boxster-87578675/detay şu araba opel insignia'nın orta seviyeli haliyle aynı fiyatta aşağı yukarı, e opele biniyorum demek var porşem var demek var. falan filan. banane ya. istanbulkartın beleş aktarması kalkınca ne üzülmüştüm ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 tekneyi de tek motorlu falan diye beğenmeyenler çıkmıştır sgsfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Bazı arabaları almak değil binmesi dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Selam, O ilandaki aracın döşeme rengi nedir öyle yaa... Midem bulandı :P 2004 model civarı RS6 istiyorum :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 guzeli porşeyi ne hale sokmus ibişler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 kadar renk varken iç döşemesine o renk mi kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ortalama bi boxster 35k € , 98 99 falan çok rahat bulunur. ama gerek var mı sorun o işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 sahibinden insanlar buna biniyor vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Ona binen insanlar başka nelere biniyor bi bilsen heheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 o bisey degil ya, ben boeing 777ye biniyorum, 250 milyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 250 milyoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 o porşeye renksiz olsa da binerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 paramecium said: Selam, O ilandaki aracın döşeme rengi nedir öyle yaa... Midem bulandı :P hakkaten yahu, igrenc bir renk doseme. cirtlak kirmiziya gene biraz aliskiniz da, bu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar