wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Allaaam hiç bi keten pantulumun içine giremiyorum şişmanlamışım lan =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 her yere motora bin git tabii.. pis şişko. sıcakta sen çitos gibi kokuyorsundur artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 çok burokratik bir gundu belediyenin eline verdik hehehehe cok pis bozuldular hehehehe beter olsun yavsaqlar hehehehe he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 wastyrx said: Allaaam hiç bi keten pantulumun içine giremiyorum şişmanlamışım lan =D Yemek yiyoruz restoranin kapisindan cikmaya kalmadan aciktim diyosun , sismanlarsin tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 keten pantolon & panama şapka tam dasaaalık aslında. verince emeklilik çekini. altına da külüstür bi tekne, zımparalasın dursun. ne alaka dersen bugün sana benzeyen adam gördüm dasa, saçlarını hala kesmediysen. kıvırcık kırlaşmış saçlarını arkadan zorla toplamıştı. bankamatikte arkamda beklerken "adamı vagonların üstünden al, vagonların üstündeymiş adam" diye konuşuyodu. artık gene rus mafyası için kimi temizlediyseniz. vagonlara düşmüş herifçioğlu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 içtiğim viskiyi ekrana püskürttüm. parasını gelince senden alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ok kilo kaybından ölücem. me vs stiv cabs gibi bi durum var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 copry said: wastyrx said: Allaaam hiç bi keten pantulumun içine giremiyorum şişmanlamışım lan =D Yemek yiyoruz restoranin kapisindan cikmaya kalmadan aciktim diyosun , sismanlarsin tabii Büyüme çağındayım ben daha ama :/ Bide larakenle archangelın kafasına vurduk bilardoda ki arkadaşım ömründe ilk defa oynuyordu lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 dasaaa said: ok kilo kaybından ölücem. me vs stiv cabs gibi bi durum var.. kaça düştün? 60ın altına mı geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 dundundun.. http://d35lb3dl296zwu.cloudfront.net/uploads/photo/image/6734/polygon-zynga-lb-2714.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Norak said: dundundun.. http://d35lb3dl296zwu.cloudfront.net/uploads/photo/image/6734/polygon-zynga-lb-2714.jpg Seed just got real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Sabaha çok çemkirmeyin günlük okby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Günlük kendimi bi anda çin mahallesinde buldum, acayip bi his Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 tostumu yedim bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Sicaaaaaaaak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 dikkat böcük (ice crawler) Back then (250 million years ago): http://www.fossilmall.com/Fossil_Images/entry/insects/grylloblattid_insect_fossil.jpg - now: http://www.wired.com/wiredscience/wp-content/gallery/animal-relics/naskrecki_ch9_002.jpg where are your wings now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 adam 10% fiyat indirip üstüne 19% KDV koydu lan. içime evlat acısı gibi oturdu şu an yemin ediyorum. göz yaşlarım içime içime aktı şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 kontrollugumun olmadigi ilceye gitmem arkadaş zorundamıyaaaaammm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Herkesler duysun, kimseler bilmesin günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 salak kari patrona atar yapti emaille. gelsin agzina sicacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Supradyn said: Norak said: dundundun.. http://d35lb3dl296zwu.cloudfront.net/uploads/photo/image/6734/polygon-zynga-lb-2714.jpg Seed just got real HURRDURR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Bugün abim dahil 5 kişinin doğum günü var. Hiç biri için daha bişi yapmadım sdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Seele said: salak kari patrona atar yapti emaille. gelsin agzina sicacak. evet geldi kizdan özür diledi. dün sinav icin erken gittigim icin benim agzima sicti. cok güzel kalayladi. ayrica izin günleri icin 10 is günü öncesinden yazili olarak basvurma olayini cikardi. lan bende sans olsa offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Zaaaaaa Sende atarlansaydın patrona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 de ayrı... sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar