Seele Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 senko said: abi var da mantıksız geliyor bana hani karşılığını para olarak almak varken neden izin olarak alayım ki? para, para, para... pis kapitalist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 bugün böyle sıkıcı geçti günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 kozalak said: vermiyolar abi. izin olarak bile alamıyosun ki. alan kimse gördün mü sen? :) bu, kırbacı vurur çalıştırırım hiç acımam xD Yarından sonra eve dönüyorum sonra gecesinde otobise binip istanbula gidiyorum o günün akşamına tekrar eve geri dönüyorum. Pek bi yorulacağım gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 gripten geberiyorum öksürmekten ciğerlerim dışarı çıktı ve tahmin edin tabiki izin yok :D sanki ben kurtaracam firmayı açık mert kararlı yarın götürdüğüm ayçöreklerin içine müsil koyayımda mecburi tatil yaparız heheheheeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Hunharca alisveris yaptim gunluk boyle duumlarda beni durduracak birine ihtiyac duyuyorum ama cok mutluyum ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Hep derim günlük; mutsuz kadın yoktur, az ayakkabı vardır. $_$ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 mutsuz insan yoktur kafası iyi olmuyan insan vardır. herkese benden xanax! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Yoo ben öyle de mutsuz oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 herkes mutsuz guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 copry said: Hunharca alisveris yaptim gunluk boyle duumlarda beni durduracak birine ihtiyac duyuyorum ama cok mutluyum ^___^ burda olsan sana mango'dan 2 stand dolusu tshirt alırdım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Uuu baby ^___^ @ xaty @heavenless Kesinliklee katılıyorum. Kadınlar psikoloğa para vereceklerine shoe shopping yapsalar dünya daha güzel bir yer olur . Yok böyle bir rahatlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 party hard but not that hard.. cos aym disöyböld http://www.youtube.com/watch?v=dDZzl9AyXeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 kavurma said: bugün böyle sıkıcı geçti günlük. sıkıcı geçmiyen gün varmiş gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 her tarafım ağrıyo ulan bugün başladım spora ama benmi spora başladım spor mu bana başladı tam kestiremedim, bakalım sabah kalkınca nolucak. 15 dakika ısınmamı olur lan, bisiklette ter su içinde kaldım 15 dakikada.... indiğim zaman ayaklarımı hissetmiyodum falan.. bide sipariş ettiğim saat geldi lan, çokzel böyle na bundan http://www.kamupanya.com.tr/ProductDetail.aspx?PID=2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 dedemin insanları ne kadar güzel filmmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 baklava gibi bi kat yüksek dayanımlı beton. bi kat çelik levha. bi kat fiber, seramik.. repeat.. artık ne kadar derinlikte ve ne kadar kalın yapmışsak amerikanın bunker busterları delemiyormuş. rüyamda neden iran'a çalışıyorum hiç bi fikrim yok tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Şu 8 saat hemen geçse ne güzel olcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 dasaaa said: rüyamda neden iran'a çalışıyorum hiç bi fikrim yok tabii. öbür topikte 10 yaş altı evlilikleri duyunca hemen rüyana girdi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 hmmff evet evet.. ilkokul önlüğü, bebek pudrası kokusu, okul simidi, kalemtraşlar falan. hepsi ayrı bi turn on! ama 10yaşındakiler benim bunker buster'ımı durduramazlar!!!!!!! ne sapkınlar ya. şimdi düşündüm de aklıma ilkokul ile ilgili bişi gelmiyor. ama bebek pudrası kokusu ne abi, tebeşir kokusu falan de bari. ilkokulu hiç sevmemiştim abi ben. bugün işe gitmedim.bacağı kaldırdım kutulu bacağı gibi. fazla şişmiş :( evden çalışıyorum ama daha yatağımdan çıkmadım gibi bişi. kalkıp iki dönüp geri yatıyorum. iki satır rapor yazıp 20dakika uyuyup raporu bitirip uyuyorum falan. bu ne abi? ne yorgunluk. neyse breivik en az 21yıl hapis yatıcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 dasaaa said: rüyamda neden iran'a çalışıyorum hiç bi fikrim yok tabii. bi sonraki hayatından minik minik ipuçları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 o zaman yakında ölüyorum!! YİHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 xaty said: Şu 8 saat hemen geçse ne güzel olcak.. Senin 8 saat benim 24 saatten fazla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 aga whatsapp falan kullanmıyo musunuz siz ya. ordan yazın birbirinize!!bibiribiribir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 dövüş kulübündeki adam gibi yaşamaya başladım günlük hiçbirşeyden keyif alamıyorum hergün sıkıcı geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 goldbären said: kaprinin altına soket çorap + KUNDURA giyen bir babanız var mı sizin? http://www.youtube.com/watch?v=v40t_b87VLo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar