Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kozalak said:

vermiyolar abi. izin olarak bile alamıyosun ki. alan kimse gördün mü sen? :)

bu, kırbacı vurur çalıştırırım hiç acımam xD

Yarından sonra eve dönüyorum sonra gecesinde otobise binip istanbula gidiyorum o günün akşamına tekrar eve geri dönüyorum. Pek bi yorulacağım gibi sdf
Mesaj tarihi:
gripten geberiyorum öksürmekten ciğerlerim dışarı çıktı ve tahmin edin tabiki izin yok :D

sanki ben kurtaracam firmayı açık mert kararlı

yarın götürdüğüm ayçöreklerin içine müsil koyayımda mecburi tatil yaparız heheheheeee
Mesaj tarihi:
copry said:

Hunharca alisveris yaptim gunluk boyle duumlarda beni durduracak birine ihtiyac duyuyorum ama cok mutluyum ^___^

burda olsan sana mango'dan 2 stand dolusu tshirt alırdım :P
Mesaj tarihi:
Uuu baby ^___^ @ xaty

@heavenless

Kesinliklee katılıyorum. Kadınlar psikoloğa para vereceklerine shoe shopping yapsalar dünya daha güzel bir yer olur . Yok böyle bir rahatlık.
Mesaj tarihi:
her tarafım ağrıyo ulan

bugün başladım spora ama benmi spora başladım spor mu bana başladı tam kestiremedim, bakalım sabah kalkınca nolucak.

15 dakika ısınmamı olur lan, bisiklette ter su içinde kaldım 15 dakikada....

indiğim zaman ayaklarımı hissetmiyodum falan..

bide sipariş ettiğim saat geldi lan, çokzel böyle

na bundan

http://www.kamupanya.com.tr/ProductDetail.aspx?PID=2018
Mesaj tarihi:
baklava gibi bi kat yüksek dayanımlı beton. bi kat çelik levha. bi kat fiber, seramik.. repeat..

artık ne kadar derinlikte ve ne kadar kalın yapmışsak amerikanın bunker busterları delemiyormuş.

rüyamda neden iran'a çalışıyorum hiç bi fikrim yok tabii.
Mesaj tarihi:
hmmff evet evet..

ilkokul önlüğü, bebek pudrası kokusu, okul simidi, kalemtraşlar falan. hepsi ayrı bi turn on! ama 10yaşındakiler benim bunker buster'ımı durduramazlar!!!!!!!

ne sapkınlar ya.

şimdi düşündüm de aklıma ilkokul ile ilgili bişi gelmiyor. ama bebek pudrası kokusu ne abi, tebeşir kokusu falan de bari. ilkokulu hiç sevmemiştim abi ben.

bugün işe gitmedim.bacağı kaldırdım kutulu bacağı gibi. fazla şişmiş :( evden çalışıyorum ama daha yatağımdan çıkmadım gibi bişi. kalkıp iki dönüp geri yatıyorum.

iki satır rapor yazıp 20dakika uyuyup raporu bitirip uyuyorum falan.

bu ne abi?
ne yorgunluk.

neyse breivik en az 21yıl hapis yatıcakmış.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...