imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 otobüste film izleyebilen insanlara gıpta ediyorum günlük. hala içlerinde o teknoloji açlığı, teknolojinin sunduğu nimetlere olan bakir duyguları beni duygulandırıyor. ben ise bırak otobüste film izlemeyi, 102 den küçük ekranda, 1080p den aşağı, orjinal diliyle olmayan hiçbir şeyi izleyemez oldum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 i phone dan bile izliyorum ben, film olsun yeter ki kapi deliginden bile izleyebilirim yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 çok uykum var.artık susta uyuyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 İnanılmaz yoğun bir sene üstüne hiç tatil yapmadan inanılmaz ötesi yoğun bir sene daha. Hem de başka diyarlarda. Sevgili günlük, herşey de bir hayır vardır. Az daha sabır, güzel günler yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Bayram da çalışacakmışım günlük, skerler çifte yövmeyi. Neden Suşiçi açık olsun ki bayramda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Günlük oha ! evin yakınında ki alışveriş yaptığım market bu saatte açık görünce şaşırdım. gidip bişeyler aldım. kasiyer kız nasılsınız felan diye sordu, iyi siz nasılsınız işte burası bu saatte niye açık, sahurdu ramazandı felan derken ufak bi muhabbet oldu, fişin arkasına aceleyle telefon numarasını yazıp, eğer birşey söylemek istersen burdan söylersin dedi, aldım fişi iyi akşamlar dedim cevap da veremedi, yüzüme de bakmıyo böyle :D of ahashash ulan ne güldüm ama ya bütün derdimi unuttum 10 dakikalığına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 niye güldün onu anlamadım ben :) hani sevindirik falan olursun da roflmaoasdphuahha falan diye güldün gibi anlattın bi garibime gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 ' markette kizlar teklif ediyomus' diye, ihihihi diye gulmus adam iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 LAN SEVGİLİ SİVRİSİNEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 copry said: i phone dan bile izliyorum ben, film olsun yeter ki kapi deliginden bile izleyebilirim yani sdf kesin sapık. tecavüzcü copry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 marksman said: Günlük oha ! evin yakınında ki alışveriş yaptığım market bu saatte açık görünce şaşırdım. gidip bişeyler aldım. kasiyer kız nasılsınız felan diye sordu, iyi siz nasılsınız işte burası bu saatte niye açık, sahurdu ramazandı felan derken ufak bi muhabbet oldu, fişin arkasına aceleyle telefon numarasını yazıp, eğer birşey söylemek istersen burdan söylersin dedi, aldım fişi iyi akşamlar dedim cevap da veremedi, yüzüme de bakmıyo böyle :D of ahashash ulan ne güldüm ama ya bütün derdimi unuttum 10 dakikalığına kolayı attın çöpe başladın sonra sütü içmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 leoparı yaladım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 @Vidar çok gergin bi gün geçirmiştim, böyle bi hareketi hiç beklemiyordum, bi de kızın hali baya komik oldu, fişi yazıp napcağını şaşırdı bi an, resmen elime tutuşturdu şaşkınlıktan, ondan o kadar güldüm heralde @patatespresi süt değil soda aldım ama o hikayeye atıfta bulunmamak haksızlık olurdu, malum içinde kasiyer kız geçiyor hep erkek yazacak değil ya, tersi de bi tuhaf oluyor hoş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 dünyadaki en kötü tez danışmanına denk geldim herhalde. kadın bir gram motive etmiyo, olan motivasyonumu da tüketiyor. çok moralim bozuk günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 ögleden sonrası için izin aldım işten evde göbek üstü yatıp futurama izlemek vardı ama kıyafet alacam hemde aileyle pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 marksman said: Günlük oha ! evin yakınında ki alışveriş yaptığım market bu saatte açık görünce şaşırdım. gidip bişeyler aldım. kasiyer kız nasılsınız felan diye sordu, iyi siz nasılsınız işte burası bu saatte niye açık, sahurdu ramazandı felan derken ufak bi muhabbet oldu, fişin arkasına aceleyle telefon numarasını yazıp, eğer birşey söylemek istersen burdan söylersin dedi, aldım fişi iyi akşamlar dedim cevap da veremedi, yüzüme de bakmıyo böyle :D of ahashash ulan ne güldüm ama ya bütün derdimi unuttum 10 dakikalığına OOOOO Supradyn said: LAN SEVGİLİ SİVRİSİNEK aynısı dün gece bana da uğradı, sonra havada öldürdüm cesedini bulamadım ayaklarımla çiğniyorum farkında olmadan http://www.youtube.com/watch?v=RTngBI51gJc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Bendeki resmen "o evrim benim hakkımdı" dercesine canıma okuyor. Çok hızlı it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 bayram mayram ayağına 4 gün full doz aile alıcam çok korkunç çıldırmam umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Saeros said: bayram mayram ayağına 4 gün full doz aile alıcam çok korkunç çıldırmam umarım maneviyata odaklan sen..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Saeros said: bayram mayram ayağına 4 gün full doz aile alıcam çok korkunç çıldırmam umarım bayram mayram ayağına 4 gün full doz sarışınlar alıcam çok süper çıldırmam umarım gibi bişi ile gel olm sen de yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 bayram mayram ayağına 4 gün full doz ....... alıcam çok korkunç çıldırmam umarım ne koysan oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 günlük, sistemağına yeni düşmüş bir parça olarak beklentilerim hala yüksek, sindirileceğinden yani sindirebileceğimden kuşkum yok. ama insan yine de tanışmak istiyor.. ..sebat şart mı günlük? coco. ps: sana gelsin günlük; http://www.youtube.com/watch?v=-WhQ5TiBHVk&feature=player_detailpage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Senkonun aaazına çok vuramadım günlük, gözlüğü çıkarmadı pek çok para verdik diye vurmadım bende çok. Herkesler için vurdum ama yani kilo almış yine şişko. Benim ufaklığa bilgisayar aldık totumun layığını buldum yine ya 3 taksit yaptırdım neyse çok sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum ama oturmakta problem yaşıyoruz yine de =P Midem en kötü günlerini yaşıyor sanırım tek tesellim maşallah nazar değmesin baba son 2 gündür çok iyi. Anneye, kardeşlere götüreceğim diye helecanlandı herhal ^_^ Onun dışında işler bitince biraz bi genel kurul yapıp mikiyi satıcam sanırım almak isteyen varsa haber etsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Özledim günlük, ama üzgünüm abi, hiçbir şey bıraktığım gibi değil. Bırak dağınık kalayım. Ben giderken de uyuyordun ama, orada bir değişiklik yok... Sarılayım sana, özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar