wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Değerleme Uzmanı yazıyor hacı kafada emlakçı değil götüreyim bakalım beraber dedim araya bişiler girdi olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 fabrika kurmayı bilion... sfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 NE ALAKASI VAR LAN FABRİKAYLA SANA EV BULMANIN?! AAZINI BURNUNU KIRARIM SENİN.. ELİMLE SHIFTE BASIP YAZIOM O KADAR SİNİRLENDİM ŞİMDİ.....,,,,,,,,,,,...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 eloğlu adamın işini türkü çığırarak yaparmış selçuuuuuğğk. evladııım, sen evsiz kaldın diye içim kan ağladı yavrııım. ___ saatlerdir telefon konuşmaları şöle: -YAWN ben uyuyakalmışım +ben de -uyuyalım bence +süper aynı şekilde konuşmalar, her birinden sonra "klimayı kapatmalıyı" temennisi ve kumandayı gözle arayıp "hmm neyse ya, uyurum ben" yemeğimi yiyeyim de uyumaya devam edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 o kadar da dedim hakana şu villalarından bi tanesini bana kirala diye. ı-ıh dedi hep. aşti'de kuytu bir köşe buldu en azından ankaradayken orda uyuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 lan o değil sipariş ettiğim televizyon gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 olm ben istanbulda sessiz sakin evimde mutluydum ya çocuk parkı gibi bu ne lan aile falan iyi güzel ama bu gürültü bu şamata :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 SUSUN ULAN İNSANA Bİ HUZUR VERMEDİNİZ diye bağır ve evden çık git. sen de evsiz ol. kader ortaklığı yap bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 abi tavsiyene uydum yarım saattir yürüyorum hiç tanımadığım yerlere geldim ve telefonumun şarjı bitmek üz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 böbreklerin tekini ver. ben öyle yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 günlük kötü hissettiren herşeyin yanlış algılama/anlama olduğunu anladığında geriye sadece gaklamak kalır. gaaaaak gak. kimse gaklama özgürlüğümü alamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Of. :( Abi çok büyütüyorum. CV'yi USB'ye attım, sabaha kadar uyku tutmadı, mülakat falan olursa zombi gibi ağzımın kenarıyla konuşurum muhtemelen, uyku uyuyamıyorum lan senelerdir, işlemiyor bünyeye, uyku geçirmez adam, hero olsam iyi prim yapardım. :( Dün sabaha karşı yine rüyamda gördüm onu, kafamdan atamıyorum bir türlü, her an zihnimi işgal ediyor. :( İlaç önerin bana beyler, lütfen, lustral fayda etmedi, midemi ağzıma değil elime vermekten başka bir şey yapmadı. Çok iyimser sayılmam ama Polyanna görse halimi bunalıma girerdi. İkimizin bulunduğu evreni terketmem gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Saeros said: abi tavsiyene uydum yarım saattir yürüyorum hiç tanımadığım yerlere geldim ve telefonumun şarjı bitmek üz asfdgsdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 her şey çok saçma ve boş geliyor bazen. daha doğrusu bazı şeyler, sadece kısa süreliğine anlamlı geliyor ve sonra onlar da anlamlarını yitiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Ankaraya geldim. Televizyonumu depoda bekletiyorlar sanirim. Keza faturanin ustune EVİ YOK yazmislarsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 EVİ YOK AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 ama 100" tv alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 günlük ben pohu yemişem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 senko said: Keza faturanin ustune EVİ YOK yazmislarsi oha çok iyi keşke YATICAK YERİ YOK yazsalarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 senko said: Ankaraya geldim. Televizyonumu depoda bekletiyorlar sanirim. Keza faturanin ustune EVİ YOK yazmislarsihahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 nomsaR said: günlük ben pohu yemişem. senle konuşucaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Saeros said: senko said: Keza faturanin ustune EVİ YOK yazmislarsi oha çok iyi keşke YATICAK YERİ YOK yazsalarmış benim de aklıma bu geldi heheh ha senko ha marki döğ sad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 günlük naber: The temperature of Heaven can be rather accurately computed from available data: Our authority is the Bible: Isaiah 30:26 reads, Moreover the light of the Moon shall be as the light of the Sun and the light of the Sun shall be sevenfold, as the light of seven days. Thus Heaven receives from the Moon as much radiation as the Earth does from the Sun and in addition seven times seven (forty-nine) times as much as the Earth does from the Sun, or fifty times in all. The light we receive from the Moon is a ten-thousandth of the light we receive from the Sun, so we can ignore that. With these data we can compute the temperature of Heaven: The radiation falling on Heaven will heat it to the point where the heat lost by radiation is just equal to the heat received by radiation. In other words, Heaven loses fifty times as much heat as the Earth by radiation. Using the Stefan-Boltzmann fourth-power law for radiation http://www.futilitycloset.com/wp-content/uploads/2012/06/2012-06-23-the-grate-beyond-2.png where E is the absolute temperature of the Earth — 300K. This gives H as 798K absolute (525°C). The exact temperature of Hell cannot be computed but it must be less than 444.6°C, the temperature at which brimstone or sulfur changes from a liquid to a gas. Revelations 21:8: But the fearful and unbelieving … shall have their part in the lake which burneth with fire and brimstone. A lake of molten brimstone means that its temperature must be below the boiling point, which is 444.6°C. (Above that point it would be a vapor, not a lake.) We have then, temperature of Heaven, 525°C. Temperature of Hell, less than 445°C. Therefore, Heaven is hotter than Hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Selam gunluk , haftasonu cok cabuk gecti maalesef . hakoyla ankaraya donuyoruz simdi otobusteyiz ama hic donesim yok :( yarin is , guc , kosturmaca .. Neyse evim var en azindan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 - duşa gir - duştan çık - havluyla kurulan ama kurulanama - iğrenç nemli hava yüzünden saatlerce kuruyamadan otur - ??? - KARA GEÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar