copry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Ohaanes hayirli olsunnn ':) hakanin arabaya binmiyorum zaten ben artikin sen gezdirirsin bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 senko said: arabayı aldık SIRA EVDE!!! ama ondan önce bir oturma takımı almam lazım. bi de patlayan duvarı onarmam lazım lakin ev işlerinden bi bok çakmıyorum. ankara da ucuz oturma grubu - kanepe nerden alınır? bellonaya gidip 5k bayılamacağım güle güle kullan, ne aldın? mobilyacılar sitesine git,bulursun ordan.. bellona'ya gitme zaten. bi de bazı mağazaların fabrika satış mağzalarında ucuz bölüm oluo, onlara bak. istanbulda olsan çok yer tarif ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 eyw gencler 307 aldım. mor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Hobaa hem de mor , sufer ^____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 kazasız belasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 senko said: eyw gencler 307 aldım. mor :) Ne moru ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 şu renk işte ya http://www.arabaresim.net/files/images/Peugeot-307-2005-model-1024x768-duvar-kagit-kagidi-kagitlari-araba-resimi-resimleri.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ha iyi gay moru degilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 değişik güzel bi renk seçmişsin, güle güle kullan selçuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 hayırlısı olsun peugeot ailesine hoşgeldin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 sağolasınız arkadaşlar, kazasız belasız kullanırım umarım tabi önce kullanmayı öğrenmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Dizimi emekliye ayrımışım T_T abi komik olan şu kardeş ülke azerbaycan'da havuz için fiyat almak istediğimde ingilizce konuşmam gerekiyor. 3aylık üyelikle tr'de 1sene falan gidebiliyorum herhalde bu arada. 1050€!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 copry said: Ohaanes hayirli olsunnn ':) hakanin arabaya binmiyorum zaten ben artikin sen gezdirirsin bizi O_o senko said: eyw gencler 307 aldım. mor :) Salonda bekliyorum gel beni al koltuktan...........,,,,,,,,,,......... Hayırlı olsun, kazasız belasız kullan inşallah bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 dasaaa said: Dizimi emekliye ayrımışım T_T abi komik olan şu kardeş ülke azerbaycan'da havuz için fiyat almak istediğimde ingilizce konuşmam gerekiyor. 3aylık üyelikle tr'de 1sene falan gidebiliyorum herhalde bu arada. 1050€!!!!!!!!!!!!!!!!! ahaha türkiyenin ciks kulüplerinde senelik gidebilirsin hakikaten o paraya. (belki az pazarlık gerekebilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 arkadaşlar bir de lütfen winner hayatlarınızı show off yapmayı, suratımıza suratımıza çarpmayı seviyorsunuz, eyvallah hakkınız ama biraz kısalım. biz de insanız. günlükte biraz da kaybeden mesajlarına yer verelim. tek başına dasaaanın mesajlarıyla olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 goldbären said: arkadaşlar bir de lütfen winner hayatlarınızı show off yapmayı, suratımıza suratımıza çarpmayı seviyorsunuz, eyvallah hakkınız ama biraz kısalım. biz de insanız. günlükte biraz da kaybeden mesajlarına yer verelim. tek başına dasaaanın mesajlarıyla olmuyor. abi ben günlük olarak ortalamayı düzeltecek kadar kaybediyorum zaten. işte ne yapalm. forumun karton atlı kartonşör fakiri olarak tek başımıza da olsa gerekeni yapıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 olm sen de fakirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 yok lan fakirim bildiğin. MR'ı çekerken bozuk harddisk üstüne dizimi koyup üstünde pil gezdirdik. sonra scandisk yapıp bozuk olan kısımlara baktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Her gün kaybeden ve fakir mesajları atıyorum lan bende nolayor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 senin şirketin falan var. ne kadar winner olduğun herkesin dilinde abi. copry ile senko ile falan konuşurken konuşmaya hep "hakan bugün çok bi winner insan" diye başlıyorlar. ondan inanmıyoruz biz senin fakirliğine. bir sene için 5500€'a düştü bi tanesi. daha kısa üyeliğimiz yok. zaten bekleme listemiz de var. ancak eylüle gelebilirsiniz! dedi. şimdi gidip kazı yapıp petrolde yüzmeye çalışacağım sanıyorum. bu ne abi! bu fiyatlar da ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Abi o parayla 2013 ninja alabiliyorsun sanırım boşver yüzmeyi al sen bi kawasaki =D Bir de en son zaten fakirim fakirim dedim inanmadınız bakın ne oldu şimdi dicem :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 şundan alıcam bende sanırım günlük http://thecount.com/wp-content/uploads/i-feel-constricted-in-this-shirt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Sende her gördüğünü alıyorsun arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 zengiiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 dasaaa said: MR'ı çekerken bozuk harddisk üstüne dizimi koyup üstünde pil gezdirdik. sonra scandisk yapıp bozuk olan kısımlara baktık. asdhashd çalarım ben bu lafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar