wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Bende öyle düşünmüştüm zaten =P İlk evreyi tamamladık günlük, şimdi gördüğümüz herkesi bi bahane bulup beenmeyecez sonra da nefret edicez falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 24ünde teslim oluyorum günlük.beklersin 15 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Fistan said: ogleden sonrasının sıkıcılıgını malesef evin karsisinda cikan orman yangini giderdi.helikopterler ucaklar su dökmekle mesgul hala.söndürdüler baya.çayi koyduk balkondan izliyoruz :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 her durumda 3 dasaaa'lık iş yapmam gerekiriyor ve açıkçası 0.2 dasaaa'lık da istek oluyor içimde, max. böylece kendimi min 15kat zorlamam gerekiyor ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 herşeyimi bime emanet ediyorum yarın. çoheycanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 cuma is cikisindan simdiye kadar sanirim kimseyle konusmadim. 2.5 gundur agzimi yemek ve icmek disinda acmamis olabilrim. yasasin ASOSYALLIK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 fırında makarna ne kadar çok bulaşık bırakıyomuş arkasında ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 neye niyet neye kısmet be günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 son sınav öncesi ders çalışamama sendromu yaşıyorum gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ginaly said: herşeyimi bime emanet ediyorum yarın. çoheycanlı. Bim'den prezervatif almış. GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 le kondom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Sparkcaster said: fırında makarna ne kadar çok bulaşık bırakıyomuş arkasında ya la Ama değer, beşamel soslu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 i <3 bulaşık teli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 copry said: Sparkcaster said: fırında makarna ne kadar çok bulaşık bırakıyomuş arkasında ya la Ama değer, beşamel soslu mu? ya ne olacağıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ginaly said: i <3 bulaşık teli. ahah bekar insan kendini belli ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 teflon adamıyım ben, sünger akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Gunlukcummmmm <3 Yarina bir cabin crew adayi olarak uyanicam. Cok heycanliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 hostesliğe mi terfi ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 1242 mesaj olmuş bu ne lan eskittiniz forumu yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 sanane lan at burnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 at burunları are majestic creatures imo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Gece 01.00 sularında migren sinyalleri gelmeye başladı, sağ gözüm kızardı derken şakakta zonklama, ilaçla önlem... Migren hafif şiddette geçerken, kireçli sol kolun uyuşup, ağrımaya başlaması, sabah 06.00. Hala uyuyamamış bir ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ülkeme geri döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Kedilere alerjim olduğunu öğrendik dün günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Sana sadece Güncel Başlıklarda denk gelirsem yazıyorum günlük. Onun dışında hiç aklıma gelmiyorsun. Ayrıca heryerim hamlamış. O son seti yapmayacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar