dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 hep hipsterlıktan ya olm benim de evde bi vanalar var. adventure oyunu gibi. evde fotolarını koyarım. 5-6tane falan vana.. nasıl olduysa artık gelen usta ne yaptı bilmiyorum. tavanda depo varmış suyu ona vermiş ilk önce. bi süre sonra tuvalette tavandan yağmur yağmaya başladı! alla alla diyorum nereden geliyor bu su bilmem ne. üst katı bastım önce, adam iranlı.. bayağı türk iran savaş başlatıcaktık sanırım. meğer depo bizim tavandaymış. ilginç.. tırt usta bi daha geldi. şimdi tüm evde soğuk su yerine sıcak su geliyor, sıcak yerine soğuk su gelmiyor. oradan da daha sıcak su geliyor. bir sonraki gelişinde musluklardan gül suyu falan akmasını umuyorum doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 sevgili günlük, bugün bazı insanlar hakkında önemli kararlar aldım. hâl ve hareketlerinden ötürü son zamanlarda çok fazla dikkatimi çekmeye başladılar. madem öyle bende onlara ayar vereceğim. bundan sonra daha dikkatli olurlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 yürü git lan! dolanma ayak altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 ulan bu ülkede bir İBRAHİM ERKAL gerçeği var lan.akıllı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 asdsadasmfasşmas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 şöle bi foto çekimi yapılsa kesin 16 takei ya da 23 garcia gibi ibiş bir duruşla çıkarım. -futbolcu oldular sanki- 103 black de olabilir gerçi hatta en çok o olur sanki foto olayında çok sakarım doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Dedi mistır abibenmümkünmertebefotoçekilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 oha fotoğraf çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 wastyrx said: Dedi mistır abibenmümkünmertebefotoçekilmiyorum. hiç değil, mümkün mertebe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Ofiste sıkıntıdan öleceğim. Çok sıkıcı lan. Biraz yeşil perde önünde şebeklik yaptım ama onla uğraşmak bile gidermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 ben de bugün masamla duvar arasındaki mesafenin benim koltuk üzerinde rahatça dönmem için 12cm dar olduğunu öğrendim mesela. masamı tam olarak 12cm itip koltuk üstünde fırılfırıl döndüm. evet çok sıkıcı bir gündü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Bende 6ya kadar falan yattım neredeyse arada bi kalktım şöyle geri yattım falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 bu evin dertleri bitmiyecek mi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 son dakika. alt kattaki komşuya hallenen senko bu sefer de tabanı deldi. ne oldu abi? bence wastirikisis'in yanında kal. onun ludus'unda kal sen. senkosus olarak isimlendirilisin falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 abi gordugum en salakca dogalgaz borusu dizaynina sahip ev, ocagi takmak icin biton ugrasacam simdi bu arada bu elektrik ve su faturalarini umitkoy cayyolu taraflarinda nereye yatirabilirim fatura odeme merkezi tadindaki yerlere bakindim da goremedim hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 internetten filan ödesene abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 tam nub cikti bu senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 nub deiliz lan otomatik odeme yapmak istemiyorum cunku banka degistirecem bikac aya ordan al oraya aktar fln ugrasmak istemiyorum su aykileri belki onumuzdeki aykileri odiyeyim sonra otomatige baglatacam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 otomatiğe takmadan da ödeyebiliyosun ki bab en azından garanti'de oluyo onu biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Mal gibiyim günlük, keşke satmasaydım motoru atlar kaybolurdum bi güncük de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 lan yorgunum uykusuzum alkol almamam lazım diyodum ama yine bi tek attık gfdsagd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 motoru alıyorum bu hafta heheheheeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 senko said: abi gordugum en salakca dogalgaz borusu dizaynina sahip ev, ocagi takmak icin biton ugrasacam simdi bu arada bu elektrik ve su faturalarini umitkoy cayyolu taraflarinda nereye yatirabilirim fatura odeme merkezi tadindaki yerlere bakindim da goremedim hic Arcadium'dan konutkent'e giderken, PTT var park'ın karşısında(parkın dibinden yer tırtıklanıp da yapılan gökdelenimsi şeyin karşısı). Ordan yatırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 günlük çarşamba yada bikaç gün içinde askere gidip gitmeyeceğim belli olcak. çoktırsıyorumyusufatıyorum.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 gunluk ole iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar