imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 dasaaa said: başka bir manasına göre mülk sahibi olacakmışım. geç kaldın dostum. çoktan kartonumu satın aldım bile! karton var karton var ama. şu mesela gayet rahat gibi görünüyor, yanlardan hava alırken zemin ve tavan izolasyonu var hatta. http://i.imgur.com/H537u.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 valla ben kafamın üstüne bi kutu koyup dev bir ev olduğunu hayal ederken kartonun kapaklarından birisini kemiriyorum. onun da biftek olduğunu düşünüyorum. neyse ramazanı çok seviyorum çünkü kurban bayramı yaklaşıyor da birileri keçi boynuzu falan hediye eder belki. hmmm ne güzel vallahi. kurbanların boynuzlarının bu kadar tatlı olacağını kim bilebiirdi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 word of advice: do not drunk run Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 word of advice 2: çok yorgun olduğunuz bir gün sırtüstü yatıp ellerinizi belinizin yanında birleştirerek yatın. http://i.imgur.com/UkstD.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Acaba yanmış deriyi beyazlatıcı kremler falan var mı günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 yok beklicen biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 dasaaa said: abi normalde rüya görmem hiç. bi 30sn falan gördüm sanırım. baktım manası neymiş. . 2 faz halinde uyu misal 4 saat uyu 3-4 saat aktif ol bida 4 saat uyu, 2. de %80 görceksin rüya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 günlük ne yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Boğazım acıyor günlük sanki biri cimcik atıyor içine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 tatile geldik ishal olduk evde tikildik kaldik ya lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Hergün 10 tane msj geliyor telefonuma günlük ama biri bile arkadaşım değil. Bankalar ve vodafone.. :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/107/432/i_hug_that_feel.png?1318992465 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 http://donmanual.ru/wp-content/uploads/2012/04/93.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 tatil istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 wastyrx said: Hergün 10 tane msj geliyor telefonuma günlük ama biri bile arkadaşım değil. Bankalar ve vodafone.. :< telefon numaranı ver ben sana mesaj atayım lan. sevgili wastirikis, bana 10tl borçlusun. imza:dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Norak said: dasaaa said: abi normalde rüya görmem hiç. bi 30sn falan gördüm sanırım. baktım manası neymiş. . 2 faz halinde uyu misal 4 saat uyu 3-4 saat aktif ol bida 4 saat uyu, 2. de %80 görceksin rüya. aslında rüya görmek gibi şeyleri çok fazla sevmiyorum. o gereksiz süreyi defrag atarak geçirsin zihin. daha faydalı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 darkwingduck said: tatil istiyorum... isteme.. GİT YAP! yapamıyorsan.. ŞİKAYET ETME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 bööö günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 dasaaa said: darkwingduck said: tatil istiyorum... isteme.. GİT YAP! yapamıyorsan.. ŞİKAYET ETME! ROAARR tatile gidiyorum TAM ŞU AN!!1! gidemedim. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 işte bu! BOOOM!!!! pfff pussssyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 TATİLE GİTMİYORUM ULANN!!! ama motor alıyorum http://www.youtube.com/watch?v=DLTZctTG6cE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 dumb cock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 dasaaa said: darkwingduck said: tatil istiyorum... isteme.. GİT YAP! yapamıyorsan.. ŞİKAYET ETME! lan olm tarih kesinleştirmedik halen bilet alacam hadieeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 oh fuck!!!! ok söyleyeceğm tarih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 çok iyiymiş bu=) Norak said: http://donmanual.ru/wp-content/uploads/2012/04/93.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar