Norak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 olimpiyatlarda Pepsi T-shirtü giyenler kibarca dışarı atılcakmış günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 birazdan öleceme sıkıntıdan. ciddi anlamda ölecem sanırım. en az 20 kişiyi aramışımdır. alakalı alakasız. herkesin ya işi var ya cevap yazmıyor ya istanbulda değil. DELİRİCEM LAN. tek gidip içicem o olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 alala enteresan bugün ben de öyleydim ha :D geçen haftasonu bi günde üç ayrı arkadaşla görüştüm hiç bi gün boş geçmedi. Bu haftasonu dinleneyim dedim plan yapmadım. Acaip sıkıcı oldu böyle de. Neyse yarına plan yaptık en azından :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 ÖLECEM RESMEN. en alakasız insanların bile işi var, şehir dışında filan. HEPSİ AYNI GÜNÜ BULMUŞ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 kanadadan kuzeni gelen bile var. OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 selam günlük. bugün ben doğmuşum. şimdilik her şey yolunda. gece devam ediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 nice yıllaraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Günlük ben o resmi nereye koydum ya.. bi yerde profil resmi yapmıştım ama nereye yaptığımı bile bulamıyorum, bi de nerden bulduğumu hatırlamıyorum. resim de yok ortalıkta.. delirdim mi yoksa.. @toggie: happy bday! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Eyvallah. Cok guzel bir cumartesi gecirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 :( Cok canım sıkılıyo günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 yakınlarda istanbuldan angaraya gelecek var midir ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 En berbat bir kaç gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 mal mal evde oturuyorum ya. napsam ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 ayağa kalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 etrafı supurup bir duj alıp cikiyorum off sıkıldım ula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 istanbul nasıl bir trafigin var. kabus gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Her yerde var artık trafik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 yeni tilifon aldım emme kullanamıyorum yoh mu istanbuldan ankaraya gelecekkkkk la ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Normalde bu kadar itici bi insan degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 istanbul kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 bu haftasonu esk e gel numan takılak,hatta bulusma yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 telefonu getircek birini bul geleyim esk e :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 abi normalde rüya görmem hiç. bi 30sn falan gördüm sanırım. baktım manası neymiş. devletin ikinci adamı devletin büyüğünün yerine geçecek demekmiş. eee.. tayyip'in başkan olacağını biliyoruz ki, bundan bana ne hem! diğer manasına göre ise ölecekmişim. oh bu güzel.. başka bir manasına göre mülk sahibi olacakmışım. geç kaldın dostum. çoktan kartonumu satın aldım bile! bir de hizmetçi tutabilirmişim demekmiş ki ben en çok bunu sevdim doğrusu. ama param yok. onun için hepsi yalan sanıyorum. çok lame bişi lan bu rüya görme olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 epi topu 30sn zaten gordugun ruya o kadar buyutme dostum bence kıçım açıkta kalmış de geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 lanet olsun adamım. hiç görmüyorsan eğer bu süper fakirin eline 300lira geçmesi gibi bişi oluyor düşünüyorsun bununla ne yapayım, üstüne mi oturayım, popoma mı sokayım, tadına mı bakayım, hem zaten 200lük banknotları ne zaman çıkarttılar ki? sahte olmasın bu?dur bi ışığa tutayım da filigranına bakayım. yok yok kesin solar ışığa tutarsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar