Seele Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 günler ne cabuk geciyore. neyse olaylar olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 yapmak istediğim yaptığım baydığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 İşi bırak kızı öp dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 klimayı minimuma indirdim yoksa ben de uyuyacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 kizi birak isi öp en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 7-24 çalışıyor gibiyim olm. o beni öpüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 wastyrx said: Kıza jest yaptım diye küfür yedim ya lan. Atarlı trip yedim lan bildiğin O_o geçmiş olsun. ben bunu bayadır yiyorum. üstüne suçlu gibi hissetmeme sebep de oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 eve gidicem toparlamam lazim arkadaslar gelicek. cumada üni party var cok para harcamasam bari. paydos vakti geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 ulan ne sıcak be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Datça pufur püfür gelsenize olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 izin vermiyorlar işten d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Ütü yap bavul hazırla , çalış woman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 yine mi tatile gidion yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 tez için sunumu yaptım,kuruldaki 6 profun tek tek sorularına cevap verdim,koydum çocugu,zor oldu ama güzel bitti,egom tavan yaptı dsgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 bazı konularda huzursuzum, ama hiçbir konuda huzurlu değilim. şimdilik böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 şu an dişimin çekildiği yer inanılmaz ağrıyor çünkü akşam aldığım ağrı kesicilerin etkisi geçmiş ve yeni aldığım ağrı kesici henüz tesir etmedi ayrıca dün "aa ne güzel şişmedi" derken akşamüstü civarı bi güzel şişti, taşşak yanaklı oldum :( hala da şiş. bi de her uyuduğumda kanaması çok boktanmış, 2 saatlik şekerlemede bile ağzım kan oluyor, ölümüne acı bi tat. neyse muhtemelen 2 güne filan işkencesi biticek ve rahatlığını sürmeye başlicam, pazartesi de dikişler çıkıyor zaten. AMA ÇOK ACİYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 odnoklassniki y u no speak english people!! ya da ben neden hâlâ rusça öğrenmedim ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 senko said: yine mi tatile gidion yaaaa İstanbula gidiyorum ^__^ Su son 24 saat icinde 15 saat uyumusum gunluk , oyle abarti degil ama garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 istanbula gitmek akıl karı değil. bir kişi daha gelse çökebilir şehir, o noktadayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 istanbula gitmek/yaşamak hiç bir zaman akıl karı olmadı ki eşşek yüküyle para kazanamadıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 bende gelicem istabula. corpy hakki varsa benim hayli hayli var. yer acim bana anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 senko said: istanbula gitmek/yaşamak hiç bir zaman akıl karı olmadı ki eşşek yüküyle para kazanamadıktan sonra sen niye gelmiyon hacı. 20k maaşına ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 goldbären said: istanbula gitmek akıl karı değil. bir kişi daha gelse çökebilir şehir, o noktadayız Ben o kadar yer kaplamiyorum yaa tehlike arzetmem muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 gelmeyin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 istanbula gelmeyin hakkatten veya gelin lan kacıcam yakında ben de zaten eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar