copry Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Su cilekli kiz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 bırak gitsin seele http://www.youtube.com/watch?v=MoyLuusenHw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 isveç havaalanlarını arayıp isimsiz ihbar yapın, sadece ismini verin, biraz da tarif edin, töröröstmüş bu galiba diyin, drug dealda yapıyormuş midesinde diye ekleyin, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 "duvara terlikle vurmak" ne güzel bi kalıptır yarabbim. şunu açıklayabilecek, kalemi güçlü birisi sözlükte yazsın da zamanla trending hale gelip tutsun. dünya bu atasözünden mahrum kalmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 bugün en sorunlu yirmilik dişimi tanrılara geri vericez kısmetse ama nedense yine bişey olucak ve çektiremicem gibi geliyor sdf bi şundan kurtulayım, bi de sol alt yirmilikten kurtulayım konuşmam bile değişicek muhtemelen ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 copry said: Su cilekli kiz mi ?? af buyur hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Domat çiğdem gevrek izmir seni sevmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 O kadar kredi çekmekten artık bankalar kampanya olduğunda arayıp wıstırı bey; beeyle beeyle bişiler çıktı yeni bi ihtiyacınız var mı demeye başladılar günlük. İyi mi kötü mü bilemedim ama heuahueah arada derede bi miktar daha soktu abim bişiler bişiler borcu totuma, bi kendime geldim tekrardan. Bigün dellenip kızılay meydanında anadan doğma koşacam bende TAYYEEEEEEEAP TAYYYEEAP YAKTIN BENİ TAYYEEEAAP die. Bi de ben mekana karar veremedim ama saat 19:30 olsun günlük, bide gene tunalıda olsun günlük. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 abi saat 17:00 ben öğle yemeği yiyeceğim belki... bu ne olm.. ne bu ne niye aaa öf i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 abi sevişmeli topice 10 kere mesaj atana kadar yeseydin ya fkpdslf... hoş gerçi o da çok heyecanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Kumpir yedim ^____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 abi o mesajları çalışırken, telefonda konuşurken atabiliyorum ama. ama görüşmeye birileri geldiğinde "dur dur sen de ye lan" diyemiyorum. hoş olmuyor hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 aç ağzını diye bir kaşık uzatıversen hem ortam yumuşar, hem işini halledersin rahat rahat dinle beni ofkpdslğf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 bundy curse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Seele said: copry said: Su cilekli kiz mi ?? af buyur hangisi hangisi olacak tekli yatakta yatan iri memeli Allahalla ya böyle aciklama yapinca kötü hissediyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Saeros said: bugün en sorunlu yirmilik dişimi tanrılara geri vericez kısmetse ama nedense yine bişey olucak ve çektiremicem gibi geliyor sdf nah öyle de bi çektirdim ki kan yutmaktan middem bulanıcak birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 bir gün bir gemi okyanusta batmış ve sadece temelle adriana lima kurtulmuş. bir ıssız adada yaşamaya başlayan ikili doğal olarak pompişe başlamışlar. 1 ay 2 ay her şey güzel giderken temelde bir mutsuzluk, sıkılganlık başlamış. adriana şaşırmış tabi sormuş temelcim neyin var, mutlu değil misin benimle, senin için ne yapabilirim vs. temel demiş ki, git şimdi saçlarını kes, kendine bi bıyık yap, benim kıyafetlerimden giy ve gel karşıma otur. adriana anlam veremese de temelin dediklerini yapmış ve gelmiş karşısına oturmuş. temel başlamış, 'olum idris, ben 2 aydır kime çakıyorum biliyo musun oh bee rahatladım' ruh halimi bir fıkra ile anlattım dinlediğiniz için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 mucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ahahah cogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Kıza jest yaptım diye küfür yedim ya lan. Atarlı trip yedim lan bildiğin O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 moncici said: bir gün bir gemi okyanusta batmış ve sadece temelle adriana lima kurtulmuş. bir ıssız adada yaşamaya başlayan ikili doğal olarak pompişe başlamışlar. 1 ay 2 ay her şey güzel giderken temelde bir mutsuzluk, sıkılganlık başlamış. adriana şaşırmış tabi sormuş temelcim neyin var, mutlu değil misin benimle, senin için ne yapabilirim vs. temel demiş ki, git şimdi saçlarını kes, kendine bi bıyık yap, benim kıyafetlerimden giy ve gel karşıma otur. adriana anlam veremese de temelin dediklerini yapmış ve gelmiş karşısına oturmuş. temel başlamış, 'olum idris, ben 2 aydır kime çakıyorum biliyo musun oh bee rahatladım' ruh halimi bir fıkra ile anlattım dinlediğiniz için teşekkür ederim. ahahah bu iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 böyle anlarda arkadaş edinmekle keşke daha çok uğraşsaydım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 sonra geçiyor ama demi? bana da oluyor çünkü aynısı sonra geçiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 2 aydir issiz kaldim dramlardaydim bu haftada isten ayriliyorum sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 her kuşu belledik bi ukraynaca kaldı.. yolladığım ingilizce, aldığım cevap ukraynaca. rusça bitti, hallettim. bi o kaldı evet. diye türkçe cevap verecektim de google translate'den korkuyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar