copry Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Hi cinyıs 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Böyle omuzlarımdan bastırıyorlar günlük, göğsüme de öküz oturdu artık. Coprynin satış girişimi bile bişi hissettirmedi o derece.......,,,,,,,,....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 gene maymun oldum arkadaş tamam kendime geliyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Uyuyakaldigim icin isten 20 dakka gec ciktim gunluk . Once moralim bozuldu , sonra gecti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Sıcaklardan nefes alamıyorum. Akciğer kullanımı 0. Takma günlük, hiçbir şeyi takma artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 evet. kırk yılın başı birisine gerçekten iyi davranmak istediğim için iyi davrandım. seven sikilir, siken sevilir kuralını bizzat görmüş oldum. hayatımda ilk defa birine değer verdim böyle, o da geldi sikti. başka bişi değil. bu kurala hala inanmayan varsa onların da sikileceği yakındır. uyarayım dedim herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 barbu said: evet. kırk yılın başı birisine gerçekten iyi davranmak istediğim için iyi davrandım. seven sikilir, siken sevilir kuralını bizzat görmüş oldum. hayatımda ilk defa birine değer verdim böyle, o da geldi sikti. başka bişi değil. bu kurala hala inanmayan varsa onların da sikileceği yakındır. uyarayım dedim herkesi. İnsanların bir taraflarını kaldırmamalı abi, üzerine basıyorlar zamanı gelince. Biliyorum o hisleri. Geçmiş olsun, düşünme fazla. Ne hali varsa görsün Monaco. Ben durduk yere içerledim yine, takma abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 işin boktan yanı kızamıyorum da. neyse kendi mallığım. baştan öyle iyi davranmıcaktım. eskisi gibi ne güzel takılıcaktım sallamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 gel bi sarılayım http://dobrochan.ru/src/png/1102/t210768_i-know-that-feel.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Böbrekleri üşütmüşüm, nasıl bir işkencedir bu. Birisi öldürsün beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 kekik suyu iç ya da dur içme bilemedim şimdi evet şimdi haberler.. bugun bol bol yuzemedim cunku su got gibi soguktu ama olsun bunun daha yarınısı var oburusunusu var var da var.. not: bu bir dasaaa postu degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 b vitamini bakımından bol dediler diye 4gündür kvas içiyorum. herifler ekmekten içecek yapıp sussuzluğu çözmüşler lan. ekmek tadında içecek mi olur? pekmezli ekmek gibi. ama kötü değil. kola benzeri falan. antalyada falan satıyorlarmış bulursanız denenebilir. süper değil ama berbat da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 barbu said: işin boktan yanı kızamıyorum da. neyse kendi mallığım. baştan öyle iyi davranmıcaktım. eskisi gibi ne güzel takılıcaktım sallamadan. Canın sağ olsun hocalit başka baharlara bakarsın Başım muazzam ağrıyor günlük, bissürü bissürü sıkıntı var ben oturdum sabahtan beri oyun oynuyorum falan. Görmezden gelince sanki kayboluyorlar, tamam =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 koskaca TOBB ikiz kulelerinde tek başımayım sanırsam fuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 2 günümün özeti: ^______________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 uyku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 senko said: koskaca TOBB ikiz kulelerinde tek başımayım sanırsam fuck! TOBB un bilgi işlem den kimseleri tanıyomusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Anneme mutfak robotu alsaydım onu bile sığdırcakmışım neredeyse.. İnsan gibi taşısalar da yolda başına bişi gelmese süper olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 +merhaba scanner var mı? -?? +skenır -?? +skaner -?? +tarama işte -?? +skannır -HAAAAAAA SKAĞNIRR +yok john connor -Ha?? +yok bişi -başa düşmedi +biliyorum ama üzülmene gerek yok.. skağn yapalım -skağnırr +evet -skağnırr bi süre sonra taratabildim dosyaları.. bundan önce de böyle garip birisi ile karşılaşmıştım. burada fotokopi=xerox. kserokopia falan diyorlar. adam ikisseroz dediğinde anlıyordu sadece ne istediğini. ikiseroz desen bile error veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Carsamba persrmbe cuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 kunailer de geldi günlük, artık kılıçları alabilirim; http://img207.imageshack.us/img207/7946/fot0068.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 kurbanda hayvan keserken işe yarar. kalanında toz tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 kaldi 9 ... bagyan arkadas güvence olarak verdigimiz yazligin parasini alip isvece kacmis. acaba üsüne bir bardak soguk su mu icsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 isveç'e gidip hollanda piyasası neyse, onda toplu alım indirimini de göz önünde tutarak o kadar gün eve kapa hatunu.. yani toplam para / (günlük kız * 0.75) = senin eğlenmen gereken gün.. üstteki baltalıdan, deriler, kırbaçlar falan almayı da unutma. şimdi git ve türkün gücünü göster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 o salak kiz cok pis seyler yapti( hatta baslik acayim). kacti diyorum olm kiz isvece. 8 kisiden fazla kisinin kaporasi onun banka hesabina gelecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar