wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 bookmarkta mı tutuyon lan ahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 bende gercek hikaye sandim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 adettendir die kutladı sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 O değil de herkese cevap mı veriyorsun bana mı öyle geldi? O_o ömür geçmez len öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 öğrenci başındayım abi zaten.internetten başka eğlencem yok ve sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 senko said: abi bence de. ya çadır ya da dasaaa'nın karton evi. ikisi arasında seçim yapıcam. abi gel! koş koş! karton evde çadırı kurdum!!! win win wink wink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Gitme senko İtz a trapppppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ya bugun dıptıs yapsak nasıl olar ? fastiriks duy ulan sesimi vicdansiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 gel lan gel.. çok süper oldu lan ben bugünü salı sanıyordum bu arada. hangi ara çarşaba olmuş ki =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 bayramın kutlu olsun dasaaa cim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ne bayramı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 dışarı çıktım günlük: http://themeparkradio.files.wordpress.com/2009/12/hot_weather1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 dasaaa said: gel lan gel.. çok süper oldu lan ben bugünü salı sanıyordum bu arada. hangi ara çarşaba olmuş ki =( Ben de persembe saniyorum sabahtan beri her carsamba oldugunu anladigimda aydinlanma yasiyorum >. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 sen tatile yakınsın ben allaha. aramızdaki fark da bu zaten. yüce rabbim bana voltron gücü bahşet voltron voltron voltron. kabul gören duam bu olsa şu anda dünya çok saçma bir yer olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 pascalnouman said: http://forum.paticik.com/read.php?15,4954403 asdfa troll olmadığım zamanlardan kalma birinciliğim bile var o yarışmada aldığım title'ın aşırı trollden dolayı silindiğini BİLİYOR MUYDUNUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Günlük akşama Amerika'lı bi misafiri gezdircem, Anadolu tarafında nereye götürsem ki.. Cadde'de biraz yürütüp, belki yemek yiyip, Kadıköy'e götürme planlarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Ankaraya getir Getirmesen de olur tabi sen gel yeter 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 pascalnouman said: ya bugun dıptıs yapsak nasıl olar ? fastiriks duy ulan sesimi vicdansiz Çok işim var :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 -lı bitişik günlük yarın sabah izmir'e dönüyorum, ama çok üşeniyorum lan bir sürü hazırlık yapmam lazım şimdi :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 İ büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 günlük resetlemisler yavrum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 saat 6 olmuş lan en son bakdığımda 4buçuktu O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Böyle abi olmaz olsun yea, gene kitledi işleri bişi olup gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 benim kardesim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar