copry Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Evet durmasını istediğim zamanlarda var ama şuan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 pazar akşamı çalışılır mı be öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 doğar doğmaz ölmeye başlıyoz lan, ne ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 niye uyuyoruz lan ben uyumak istemiyorum yapacak çok iş çok azda zaman var günler 52saate çıksın uyku saatide 1.5saat yetsin. Birde Cyborg olsak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Az önce sırf biran önce yarın olmasın diye yatmadığımı farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 40 derece havayı görünce bu hafta nasıl geçicek diye düşünürken bi anda dolu yağmaya başladı, fırtına geldi.. 2 saattir gök gürlüyor ama bu hafta nasıl geçicek günlük? aslında işe gitme derdim olmasa otel odamdaki çalışma masamda ve 8 yastıklı dev yatağımca koca ekran tv izleyerek geçirebilirim tüm haftayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 helikopterler geçiyor sürekli günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 sylvia kristel felç geçirmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 az önce gördüm, adam bişiler yazmış ".... bu haftasonunu bana yaşatan eşime teşekkürler." altında karısından yorum: "hayat eşinle güzel." dişhekimi hedehörö höröhere kendisoyadım bideeşiminsoyadı ilk defa meslek ile açılan facebook account gördüm abi. "ekşi sözlük yazarı" tabiri aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 günaydın tatilden önceki son pazartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 pascalnouman said: günaydın tatilden önceki son pazartesi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 abi kamyon çarpmış gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 kaldi 4 günü okul bitiyor. cumadan sonra hollanda da 4 gün karili kizli kutlama yapicaz. envayi cesit icki vs alindi bile. sarhos bisiklet sürme ve ciplak denize girme ilk gecenin atraksiyonlarindan. soyunmali poker olayinida kendi odamda kizlarla yapmayi düsünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Adres ver geliyoruz ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ATLAMADAN HEMEN ÖNCE! aslında sağdaki fakir evleri soldaki zengin evlerini göstermek istemiştim ama daha çok atlamadan hemen önce gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 neresi burası ne saçma biyermiş ya. rusya mı? yok rusya değildir belarus falandır diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Baküdür bence Bissürü tatsız bir şeyhler günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 wastyrx said: Adres ver geliyoruz ^_^ Hollanda Renesse. buyrun gelin hatta iki kisilik bos yer var. ama kizlarla ayni odada yatacaksiniz. baska yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 kızlar büyük göğüslü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 olm aradan bi tanesi öyle çıkar artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 öyleyse yola çıktım geliyorum. adamların polisi bile bana huzur veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 dasaaa said: kızlar büyük göğüslü mü? olayi hemen anlatayim. gecen hafta aksam bulustuk sinifca. iste ayrintilar konusulacak kim ne alacak kim kimle gidecek vs vs. Bu arada bizim siniftan bir arkadas bana. Aga gitmisken amsterdam red light district yapalim dedi. Salak kizin birinde " eee ben o cilekli prezervatifleri bosunami aldim. neden paranizi bosa harciyorsunuz" dedi. Kiz güzel degil 22 yasinda (en azindan benim tipim degil) ama gögüsleri kocaman al bütün gün oyna, öyle güzel. Kizin zaten niyeti bastan bozuk, birisiyle sevisecek ama kimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 göğüs çinde bile olsa gidip seveceksin. gerçi bugün taşikardiden ölmem daha muhtemel sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Seele said: dasaaa said: kızlar büyük göğüslü mü? olayi hemen anlatayim. gecen hafta aksam bulustuk sinifca. iste ayrintilar konusulacak kim ne alacak kim kimle gidecek vs vs. Bu arada bizim siniftan bir arkadas bana. Aga gitmisken amsterdam red light district yapalim dedi. Salak kizin birinde " eee ben o cilekli prezervatifleri bosunami aldim. neden paranizi bosa harciyorsunuz" dedi. Kiz güzel degil 22 yasinda (en azindan benim tipim degil) ama gögüsleri kocaman al bütün gün oyna, öyle güzel. Kizin zaten niyeti bastan bozuk, birisiyle sevisecek ama kimle. burdakızlarteklifediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar