Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 DS'de cok iyi JRPG'ler ve SRPG'ler var. Bence SRPG olarak PSP'ye denk olsa da JRPG konusunda en iyi alet direk. Portatifligi ve heryerde oynanabilirligi nedeniyle PS3'e de tercih ederim. Icindeki imba JRPG ve SRPG'leri saymaya kalksam sayfa yetmez: The World Ends With You Avalon Code A Witch's Tale Radiant Historia Luminious Arc 1-2 Covenant of the Plume Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies Shin Megami Tensei: Devil Survivor Final Fantasy: The 4 Heroes of Light My World, My Way Shin Megami Tensei: Strange Journey Infinite Space ... gibi exlusive (sonradan baska yerlere de ciktilarsa bilmem ama ciktiklarinda) oyunlari yeter. 3DS'e de cikiyorlar yavas yavas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 chrono trigger ? o liste disimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 age of empires/mythology'yi koysalar eshopa bayram edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Buna ek olarak platform oyunlari olayinda zaten birinci oldugunu tartisan yok. Adventure ve Puzzle genrelerinde de en iyi portable bence. Gercek zamanli oyun olarak geride sadece. Real time aksiyon filan istiyorsaniz almayacaksiniz bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 The world ends with you 60 liraya geliyor ya, en merak ettiğim o herhalde neyse alayım bari, bitirince GERGE'ye satarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 hamsilipilav said: age of empires/mythology'yi koysalar eshopa bayram edicem ds versiyonu bok gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Kanuni said: chrono trigger ? o liste disimi :D Saydiklarim remake degil, DS oyunlari. O remake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 reampage said: The world ends with you 60 liraya geliyor ya, en merak ettiğim o herhalde neyse alayım bari, bitirince GERGE'ye satarım :) Sen getir, 50TL + senin odeyecegin kargoya alirim. Direk soyluyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 tuvalette vaktim artık çok daha eğlenceli geçiyor. teşekkürler nintendo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Fin said: hamsilipilav said: age of empires/mythology'yi koysalar eshopa bayram edicem ds versiyonu bok gibiydi lütfen kendini camdan at efsane bi turn based strategy empriesda mitoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 US'de arkadas var 2KG'ye kadar paketlerde USPS boyuda sanırım 3 yada 4 oyun alıcak kadar 23 dolar, bir hesap yapıp 4 oyun felan alıcam bu aralar oyun başı 5-6 dolar kargoya gelicek, öteki türlü 15 dolar alıyorlar kargoya amazonda ebayde bir oyuna. Oyunlarda 15 dolar işte bir oyunu amacım 20 dolara mal etmek 40 lira civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 gerge sende dstwo var.. koleksiyon amaclimi aliyorsun ds oyunlarini . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 O öyle alıyor, aslında bende kitapçıklarını içinden çıkan poster vs gibi şeyleri sevdiğim için kutulu alıyorum ama bir süre sonra kenarda durunca fuzuli satayım bari diyorum. ısınamadım o biriktirme olayına. Nintendo acaip bu konuda özellikle gameboy döneminde kalan CE' aletler edevatlar inanılmaz yüksek meblağlara gidiyor ya. Tabi DS' devrinde kalmış o kutu içeriği artık yeni 3DS oyunlarıda boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Korsan oynamayi sevmiyorum pek. Ama cogunu bulamadigimdan oynadim oyle. Topluyorum buldukca. Koleksiyon bir de, bu oyunlari on sene sonra da oynarim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Abi, sunu da koydur bana, parasini yollarim, ya da Steam'den oyun filan alirim. Ne istersen. http://www.amazon.com/Dragon-Quest-IX-Sentinels-Nintendo-DS/dp/B002I0EH6I/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1382814170&sr=8-2&keywords=dragon+quest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 eshopa koysalar şunları anlamıyorum nasıl bir zorluğu olabilir ki koymanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Abi onu 18 dolara gönderiyorlar shipment dahil al bence iyi fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ntsc aletler icin degilmi bunlar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 DS'de region kilidi yok abi, yani yokmuş zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Ya da dur, 39TL'ye geliyormus toplam. Aldim ben kendim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 guncelle olacakti bu, alinti deigl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Amazon.com buraya 3ds xl yollar mı acaba 1000 liranın altında oluyor oyunla beraber ondan gümrükte sıkıntı çıkarmazlar diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 evet o güzelmiş fiyat 1 tane kalmış iyi yakaldın, bazen o uluslararası gönderen yerin stoğunda olmuyor, o zaman dert, bazılarıda gönderirm diyip oyun fiyatına kargo istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 GERGE said: Abi, sunu da koydur bana, parasini yollarim, ya da Steam'den oyun filan alirim. Ne istersen. http://www.amazon.com/Dragon-Quest-IX-Sentinels-Nintendo-DS/dp/B002I0EH6I/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1382814170&sr=8-2&keywords=dragon+quest var bende bu ama sadece kartuş istersen yollayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 gümrükte limit 1000 lira mı dediler sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar