Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bir düşün, akşama haber ver istersen. Steam gift olarak istersen biraz daha çıkıp 29$'lık bir oyun da isteyebilirsin =) Steam ID GERGE bu arada,orada bul beni akşam, konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ya gerge bu kart çok para ya asdfasd 15 dolarlık kartlardan ne farkı var? ben pinti adamım, biraz anlayışlı ol lütfen. r4 karttan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 dimi lan hem korsan hem para veriyoruz, vicdanım el vermiyor korsan dediğin bedava olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 k*rsanın ruhuna aykırı gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 R4 alanlar iki kere filan atıp yenisini almak zorunda kaldı, içinde CPU da yok emulasyon için. Sana kalmış ama. Ben bu kartı zaten DS'den çok GBA için kullanıyorum, Supercard daha iyi gidiyor o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 GERGE said: imamizer said: ben bu r4 kart için gergeye mesaj attımdı ama adam nedense cevap vermiyor, beni görmezden geliyor. küstü herhalde asdfg bu r4 kartla ds oyunları oynanabiliyor mu? yoksa sadece gba oyunları mı oynanıyor? bi de bi sürü tipi var herhalde bunların. hangisi en iyisi en işe yarayanı? Sınavlarım var, unuttum gitti mesajını. Supercard alacaksın, pahalı ama en iyisi o, ötekiler bir süre sonra ölüyor, emulasyon sorunları var. Supercard DSTWO alınacak işte. Şuradan alıyorum ben gerektikçe böyle şeyler : http://www.digitopz.com DS oyunları çalışıyor, içinde GPU ve CPU var ve onları kullanarak da güzelce GBA ve SNES oynuyorum. Öteki flash kartlarında da emulator çalışıyor ama bu doğrudan kendi işlemcisini kullandığı için performans farkı var. Ama bunu alınca Nyko gerek, pili sömürüyor yoksa. Eski oyunlarla satın alamadığım, sadece ikinci el bulunan DS oyunlarını oynuyorum ben. http://www.ign.com/articles/2012/08/08/the-top-25-nintendo-ds-games-2?page=5 su listeyi oynayabiliyormuyuz abi kabaca bu kart ile ? ona gore siparis gecicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 DS olan herşeyi oynayabiliyoruz sanırım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 satilan yerde bir turlu ds oyunlarini oynatir ibaresi goremedim :( supheye dustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 olayı o zaten kartın. supercardda nes snes gba lbgt falan ne varsa ekstra oynayabiliyormuşsun. hata mame bile çalışıyormuş ama verimli değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 tamamda iste nintendo ds demiyor ona takildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bendeki r4 card bütün ds oyunlarını oynatıyor. 3ds oyunlarını oynatmıyor. gba oyunlarını da oynatmıyor. o sebeple alırken iyi araştırmak lazım 100 çeşit var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bunların şu an en son sürümleri nedir ne değildir gösteren bi liste var mı güncel olarak? baksam hangilerine sürekli güncelleme gelmiş diye. supercard iyi hoş ama pahalı. r4 gold ise daha hesaplı ve kullananlar okuduğuma göre memnun. güncelleniyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 http://www.modchipcentral.com/store/home.php?cat=280 boyle bir yer daha var. Supercard DSTwo DSi 1.4.5 + 3DS 6.0.0-11xw/ 8GB Kingston MicroSD Card + Free USB Charge Cable 46 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 baya bir üretici ve dağıtıcı var o yüzden listesi falan zor gibi. birde aynı görünüp çakma olan kartlar varki aman dikkat. gittigidiyordan aldım. http://www.r4isdhc.com daki kartlardan benimki... hatta resmini çekeyim. http://i.imgur.com/QtBsXNu.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Peki bu kartlara oyunlar yüklümü yoksa siz mi indiriyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 micro sd kart takıyosun. içine ne atarsan at içinde oyunla gelmiyor. ama oyun yükleme muhabbetine pek girmeyelim burada paticiğin formatına ters. homebrew adına konuşulabilir kartlar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 http://www.thegamerdepot.com/buy-wood-r4i-gold-3ds-card-for-3ds-xl3dsdsids-p-150.html r4i icinde gold versiyonu tavsiye olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Abi kartların ssleri felan gelio lan daha neyien giricez, ben desteklemioyrum böle şeyleri zaten oynamak istediğim şeylei kısmen aldım oynadım ama arada merak ettiğim 2-3 oyun kaldı :) neyse inceden aldım zaten isteidğimi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 kartın bir zararı yok normalde, çünkü bedava oyun oynatmak dışında bin birtürlü başka işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Birde bir şey soracağım, 3DS e-shop oyunlarının savelerinin back up olayı nasıl acaba ?, data managemenetdan girip baktıgım zaman pokemon için back up gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 aslinda dstwo alip zelda serisini bastan sona kasican :) veya buna benzer serileri. snes oncesi vs varmi bilmiyorum bu konuda noobum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Abi zelda serisinin remakeleri zaten yapılıor ooc remakse mesela şimdi yeni bir oyunu daha geliyor zeldanın, bence oocyi kesin oyna, çok eğlenceli oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ooc nedir ? googleda bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ocarina of Time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ocarina of time, ben yanlış yazmısım pardon oot olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar