sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 199.90 http://video-oyun.gittigidiyor.com/oyun-konsolu/diger-sistemler-konsollar?satici=rstore&sra=hpa&fmt=6 beyaz olan oyun veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 buda iyimiş ama xl ya 580 iyi fiyat bu arada almayı düşünen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 reampage said: buda iyimiş ama xl ya 580 iyi fiyat bu arada almayı düşünen varsa. Abi dur alma hemen beni bekle bende alıcam, beraber girişelim fiyat kırarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 iki tane alırsak 550ye bırakır mı diosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 580'e xl nedir ya,vita'dan pahali,oyun filan mi veriyor yaninda lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 reampage said: iki tane alırsak 550ye bırakır mı diosun Ya nakit odeme yaptık mi bırakır bence direk çıkarıp vurucaz masaya 1100 tl bu devirde kim bulmuş o kadar nakidi ? Hatta 3. birinide bulsak fiyatı iyice öldürürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 beyler 500 lira'dan getirim ben size pal xl sifir.ciddiyim almanyadan gicir gicir. 4 haziran gibi sdfdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Getir 500 yetele ilse. Alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 knox said: beyler 500 lira'dan getirim ben size pal xl sifir.ciddiyim almanyadan gicir gicir. 4 haziran gibi sdfdgdf Hacı mesaj kutun dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 sattın hemen lan beni hani alıoduk beraber :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Hacı senden ses çıkmadı ama, ne yapalım o zaman sen söyle ? Kadıköy mü knox mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 knox abi ben aldım zaten ya kköyden sdf. 600e aldım ama yanında zelda aldım iyi aldım yani 540a geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Az önce açılmamış kutusunda 25 tlden iki oyun aldım. Poke white ve poke black. 300'e xl buldum bir tane de. Pazar pazar negzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 2. el NTSC Ambassador sistemli bir 3DS satılıyor.Belki arayan vardır, zor bulunuyor çünkü. http://bit.ly/17fY4sF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 3DS XL biraz fırsat bulup oynadım dün, tek oyunum var şimdilik Zelda, birde fire emblem demoya baktım. Valla gayet başarılı alet. Zelda beni epey oynatır sanki, henüz pek vakit bulamıorum ama temmuzdan sonra iş yerine getirir burda oynarım aleti. akşam mario kart ve resident evili alıcam. 2-3 oyun olsun, kenarda 40 liraya buldum ucuz geldi sağda solda fiyatlara göre. Vitada çok kararsızdım ama pişman olmadım evet ekran çözünürlüğü kötü aletin ama nintendo sesler felan nostalji oldu biraz :D. Şeyi soracağım, 2-3 sayfa arkada sacrolashin aldığı kart güncel sisteme bir zarar vermez değil mi nintendo clubdan ban yeme felan gibi. DS oyunları bildiğin beklio beni artık yazın saatlerce oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Yok, ban yemezsin. Tales of the Abyss'i tavsiye ediyorum, epey guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Valla topikte tavsiye edilenleri yazıyorum bir kenara tek tek. Anime kültürüne uzak olsamda fire emblem gameplayini beğendim, Zelda zaten masterpiece. Square Enix oyunlarınada bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Bunu al eShop'dan: http://riskysrevenge.shantae.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Sunu al birde: http://www.nintendo.co.uk/Games/Game-Boy-Color/The-Legend-of-Zelda-Oracle-of-Ages-266252.html Daha yeni cikti eShop'da, indirimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 revelations, super pokemon rumble aldım, fb:shdow dragonuda 20e verdi aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 GERGE said: Bunu al eShop'dan: http://riskysrevenge.shantae.com/ Bu biraz pahalı gibi geldi.İOS sürümünü aldım 3,59 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Ben de Amerika'dan xl aldım bir tane dün, fire emblem ve monster hunter ultimate 3 aldım bir de yanına. Burdan dönmeden önce şu region işini öğreneyim dedim; Türkiye'deyken bu alete nasıl oyun alıcam mesela? E-shop'a hazır burdayken dalayım mı belli başlı güzel oyunları alarak? Özellikle tavsite edilen oyun varsa onu da öğrenebilirim. İkinci el Call Of Duty vardı 7 dolara, çok ucuz geldi oyun kötü heralde dedim hata mı yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 abi zelda al occarina of time. Amazondan sölersin artı NTSC kartuş oyunları ben o olaydan çekindiğim için biraz daha pahalıya pal aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Daha yeni aldigim icin cok tavsiyede bulunamam. Tales of the Abyss ve Fire Emblem aldim daha sadece buyuk isimler olarak, ikisi de cok guzel. Ama buraya geldiginda kartus alamayacaksin, Amerika'dan getirtmen gerekecek. eShop olarak da USA kullanacaksin hep. Sunlari aldim bir de iste: Shantae: Risky's Revenge The Legend of Zelda: Oracle of Ages Sirada alacagim oyunlar sunlar: The Legend of Zelda: Link's Awakening DX Liberation Maiden Zero Escape: Virtue's Last Reward Hana Samurai: Art of the Sword Aldigim dort oyundan da tamamen memnunum. Bunlara da bakacagim onlar bittiginde. Tales of the Abyss al derim ama, eShop'da yok o. Buradan bulman zor olur, kartus oldugu icin fiyat da artabilir ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Ben ozaman burda fırsat varken kartuş halinde kritik oyunları alayım ilerde gene bunlar bitince amazondan bir toplu paket ayarlarım bir arkadaş gelirken getirir vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar