Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/06/microsofttablet0103.jpg Beyler :) http://www.engadget.com/2012/06/18/microsoft-major-announcement-livelog/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Klavye dokunmatik onu da belirtelim :) Ve ayni zamanda cover islevi goruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 multitouch cover iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Ivy Bridge i5 ve desktop aciyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 stream yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Abi bilmiyorum ama sanmiyorum ya Da, o klavye nasil touch onu tam cozemedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 http://live.theverge.com/microsoft-live-blog-tablet-announcement/ Kalemin ekrana yazmak için optimize edilmiş olması çok tatlı bi olay. Ekranla kalemin ucu arasındaki mesafe kısaltılmış, ayrıca kalem ekrana değiyorsa elini algılamıyo, falan filan, daha kullanışlıdır eminim ipadin kocaman uçlu kalemlerinden. Ben evet diyorum. Malzeme kalitesi iyyise ki iyi görünüyor, Metro arayüzlü şahane bi alet olmuş bu. W8'in de neden öyle yapıldığını artık anlamayan varsa logout plx. Herifler de post-pc'ye geçiyolar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Abi ben de begendim ya. Ama simdi hakkini verelim Apple cigir aciyor, gelistirerek de olsa digerleri pesinden geliyor. Hani Microsoft mesela o basitlik anlayisina geldi bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 iphone ipad çok seviyoruz ama canım çok sıkılıyor adamlar tekel oldu olacak diye lazım böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Gerçek Windows'lu versiyonu layt versiyondan daha kalınmış bu arada, enteresan http://www.microsoft.com/global/surface/en/us/renderingassets/surfacespecsheet.pdf abi ben bu adamların şu arayüzünü çok sevdim. metrolu bişi almam lazım yani :) taa zune hd zamanlarından beri bekliyorum o 'zune hd arayüzü' bi yerlerde yaygınlaşsın diye. wp7'li telefonları da daha çıkmadan önce kullanmıştım cebit'te. vay arkadaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 abi alin wp7 cogiyi diyom anlatamiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 şu cover'ı kesin kopyalarlar. ayrıca bildiğin ultra slim dokunmatik notebook'a dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Ama yine de gercek bir laptopun yerini tutmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=dpzu3HM2CIo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Güzel alete benziyor da en büyük sıkıntısı işletim sistemi işte :) O tarz bi keyboard / cover ile bir android tablet bekliyoruz artık :) Edit : Office kullanıyorum çok sık , netbook'un da modası geçti , dokunmatik , şık , güzel bir alet lazım diyenler için kaçmaz gerçi. Ms Office kullananlar , kullanmak zorunda olanlar için iyi bir çözüm olacak , ben de almayı düşündüm bi an . Kaç kayme acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 çıksın görücez fiyatını da özelliklerini de. şimdiden söylenebilecek tek şey, cover güzel. gerisi ne derseniz deyin belirsiz, aşırı ısınır, pili çabuk biter vs. bunlar ancak çıktıktan sonra belli olur. ms olunca hiç güven vermiyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Tabletlerde en önemli şey akıcılık bence , geçişlerde tekliycekse , 2 gün açık kaldıktan sonra , öksürüp tıksırmaya başlıcaksa , restart isticekse , napiyim öyle tableti. Çıkmadan konuşmak yanlış olur tabi , belki yapmışlardır bu sefer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 görmeden bişi demek o kadar güç ki konu ms olduğunda. adı berbat bu arada. ilk çıkarttıkları dokunmatik masanın adı da surface idi. sanki başka isim bulamamışlar gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Yalnız tablet pc de internet explorer keyfini (!) düşünemiyorum hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Çok iyi aslında. Intel versiyonunu alırım ben. Gnome 3 de tablet uyumlu oluyor gün geçtikçe, hatta Windows RT'den daha iyi şu anda o konuda. Alır içine Gnome 3 ve Arch yüklerim. ARM versiyonuna Ubuntu ARM de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Lawl! İlla her bişiyi yüklersin gerçi şu da var, ivy bridge olan neyse de win8 rt bildiğin bedavaya verseler "aman abi, bulaşmasın üstüme!!!" tarzı bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 GERGE said: Çok iyi aslında. Intel versiyonunu alırım ben. Gnome 3 de tablet uyumlu oluyor gün geçtikçe, hatta Windows RT'den daha iyi şu anda o konuda. Alır içine Gnome 3 ve Arch yüklerim. ARM versiyonuna Ubuntu ARM de olabilir. arm + linux = WTF is that shit oluyor yalnız. bildiğin eziyet şu anda. intel olanı alınabilir, ötekisini alana -çıkmadan söylediğim için sıçma ihtimalim yüksek- ben popomla gülmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Düzeldi o durum. Bir-iki ay önce ARM Linux sürücülerini çıkardı. Deli gibi çalışıyor şu an Ubuntu gibi dağıtımlar ARM sürümleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar