Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Surface: Microsoft'un yeni tableti


Giovanni

Öne çıkan mesajlar

http://live.theverge.com/microsoft-live-blog-tablet-announcement/

Kalemin ekrana yazmak için optimize edilmiş olması çok tatlı bi olay. Ekranla kalemin ucu arasındaki mesafe kısaltılmış, ayrıca kalem ekrana değiyorsa elini algılamıyo, falan filan, daha kullanışlıdır eminim ipadin kocaman uçlu kalemlerinden.

Ben evet diyorum. Malzeme kalitesi iyyise ki iyi görünüyor, Metro arayüzlü şahane bi alet olmuş bu. W8'in de neden öyle yapıldığını artık anlamayan varsa logout plx. Herifler de post-pc'ye geçiyolar yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçek Windows'lu versiyonu layt versiyondan daha kalınmış bu arada, enteresan
http://www.microsoft.com/global/surface/en/us/renderingassets/surfacespecsheet.pdf

abi ben bu adamların şu arayüzünü çok sevdim. metrolu bişi almam lazım yani :) taa zune hd zamanlarından beri bekliyorum o 'zune hd arayüzü' bi yerlerde yaygınlaşsın diye. wp7'li telefonları da daha çıkmadan önce kullanmıştım cebit'te. vay arkadaj.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel alete benziyor da en büyük sıkıntısı işletim sistemi işte :)

O tarz bi keyboard / cover ile bir android tablet bekliyoruz artık :)

Edit : Office kullanıyorum çok sık , netbook'un da modası geçti , dokunmatik , şık , güzel bir alet lazım diyenler için kaçmaz gerçi. Ms Office kullananlar , kullanmak zorunda olanlar için iyi bir çözüm olacak , ben de almayı düşündüm bi an . Kaç kayme acaba ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Çok iyi aslında. Intel versiyonunu alırım ben. Gnome 3 de tablet uyumlu oluyor gün geçtikçe, hatta Windows RT'den daha iyi şu anda o konuda. Alır içine Gnome 3 ve Arch yüklerim. ARM versiyonuna Ubuntu ARM de olabilir.

arm + linux = WTF is that shit
oluyor yalnız. bildiğin eziyet şu anda.
intel olanı alınabilir, ötekisini alana -çıkmadan söylediğim için sıçma ihtimalim yüksek- ben popomla gülmeyi düşünüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...