Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 ibbnin trafik uygulamasını indiriyordum da .jar olarak var android uygulamaları apk idi sanırım. bu jar'ı açma kullanma şansım yok mu şimdi benim yoksa var mıdır bir yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 nerden indiriyorsun ki .jar uzantılı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 valla java'nın mantığına göre var çalıştırma şansın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 ahahahahah jar ne ya, 2000'lerde kullanırdık 6600'da falan. ibb android'e trafik yazmamış mı? sdlkfşsdjf şey yap sen, yandex'in haritalarını indir, o çok daha iyi trafik tahmini konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 ibb android apk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 cihazınız hızlıysa yandex trafik daha iyiymiş hakkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 yandex trafik hatalı gösteriyor. ibb'nin android uygulaması var, t-marketten indirmiştim ben. yukarıda da kendi sitelerinden verilmiş zaten. .jar en son symbian'da kullanmıştım, androidde hiç denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 o jar kolpadır apk'sini bul. Şimdi play store'a baktım da yok dediğiniz T-markette felan olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Direk ibb nin sitesinde var işte , yukarda link verilmiş. Yandex'in trafik haritası iyi mi ya , kurayım mı ? İbb yi döver mi , accurate mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 o link görmediydim markete koymamaları çok saçma olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 yandex'in yol durumu hatalı gösteriyor. güvenmeyin pek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 feodor said: ibb android apk eyvallah ya bulamamistim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 http://forum.paticik.com/thumbnails/87c/57c/0c2/e5e/99b/fa1/e73/82c/465/7c4/c3_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar