Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 DareJedi said: Evet bu konuda hem fikirim dh pazarı tehlikeli ama işini bilene sorun yok 1 yıldan fazla geçti ikinci el 570gtx için 500TL ödemiştim gayette sorunsuz alışveriş oldu. işte herzaman o kadar şanslı olmayabilirsin, burdakilerin çoğu birbirini gerçek hayattada tanıyan tipler, 2 arkadaşa sorsam şu kimdir diye güveniyorsun rahat bi şekilde, işi şansa bırakmıyorsun Nessaftw said: Cacik yaz aylarında 2. el satışı epey durgun oluyor onu da hesaba katacak olursak 2.000 tl üzerinden satış hele de pati gibi bir forumda zor haberin olsun. DH üzerinden ilan açmayı denedin mi ? Ayrıca sanalpazar üzerinden de şansını denemeyi ihmal etme. Bol şanslar ve iyi satışlar. DH da denemedim biraz önyargılıyım oraya, gg, sanalpazar fln düşündüm ancak bütün halde alıcı çıkacağını düşünmüyorum , parça parça koymak lazım oda 2 parça gider gerisi kalırsa bana yarardan çok zararı olur, genede bütün olarak koymayı deniyeceğim son çare. yabancıya gitsin istemiyorum o yüzden patiden alan çıkarsa diye bekleyeceğim biraz daha :) zaten eylüle kadar satsam sorun değil, vakit bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 1 ay geçmiş , unutulmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 ayrı ayrı satarsan HDD ye talip olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 DH üzerinden satışı hala denemedin sanırım ? Pati üzerinden zor olur komple sistem satmak ben tekrar hatırlatayım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 abi dh üzerinden satışı siz yaparken neden korkuyor, ön yargıyla karşılıyorsunuz anlamış değilim. adam parayı yatırmışsa yollayacaksın, yatırmamaışsa yollamayacaksın bu kadar basit değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 ben alabilirim ya bi ihtimal bi kaç güne bişeyler yazmazsam beni bi özelden dürter misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 sistem tuzlu olunca 2k gibi fiyatlar dönünce millet taksit imkanı ister doğal olarak, taksit olarak da 1-2 taksit fazla verip sıfırını almak ister. 2k gibi bir parayı çıkarıp nakit verebilen adamların çoğu da zaten sıfırını da nakit alabilecek güçtedir. Dolayısıyla ikinci elde yüksek fiyatlı ürünün işi çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Fiyatların düştüğü göz önüne alınırsa 1600e alırım halen teklifim geçerli ekran kartsız teklifim 1500 idi önceden şuan ekran kartı ile 1600TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 o ekran kartına 100 tl değer mi biçtin? öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Elimde GTX570 var? Zaten 300TL sıfırını bulabiliyorsun neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Aynı CPU - Anakart kombinini kullanıyorum 1.5 senedir. Performans konusunda üzmez kesinlikle. İyi bir CPU soğutucu ile CPU 4.2G OC yapıp idle 35C, yükte 60C civarı takılabilirsiniz. Haswell'ler çıkana kadar da rahat götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 i7 950 sandybridge öncesi teknoloji değil mi yahu niye okadar pahalı hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 triple channel ram gibi atraksiyonları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 6gb ramine 40 gayme veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Şuana kadar bütününe bir ben teklif verdim onu da beğendiremedik :) Ama dediğim fiyata inecektir o pc. Zaman geçtikçe bende fiyatı kıracağım tabiki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 fiyatlar düştü kırdım fiyatı gibi bir yorum yapmışsın yukarıda, ben o zaman hesapladığımda 2760 dı peşin fiyatına en ucuz fiyatlarla, teknofiyattan bulabildiklerimle, Şimdi hesaplarmısın 50-60 lira civarından fazla oynayacağını düşünmüyorum. bir diğer durum ise bahsettiğin fiyattan satıcağıma kasayı kullanmaya devam edeceğimi ztn öncedende söylemiştim. teklif olarak ise evet sen ve bi kişi daha teklif verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Benim fiyat kırma sebebim kendim zaten sıfırını alabilecek tutara yaklaşmam nakit olarak birde teknolojik olarak üst seviye ürünlerin çıkmaya başlaması. Tabiki ben alacağım diye kaide en başında da yazdım umarım istediğin fiyata alıcı bulabilirsin diye ama bir yandan da teklifimi sundum belki gün gelir nahlet ossun verdim gitti dersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Nehalem değil mi abi bu? Niye bu kadar ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 triple destekliyomuşta hani burada görüş almak için topic açmışsın o yüzden yazıyorum. i52500k varken o işlemciye o para verilmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 tamamını okusaydın belki görüş topicinden çıktığını görebilirdin, şöyleymişte böyleymişte diyerek abuk subuk tribe girmenede gerek yok, fikirlerin için tşk ettim , cnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Peki bidahakine piyasayı bilmiyorum triplerine girerek burada kefal aramadığın bir topic açarsan bende garip triplere girmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 vay çözmüşsün herşeyi, birşey bildiğini sanıp , abuk subuk atıp tutma burda, git başka topiclerde kendini çok zeki , herşeyi ben biliyorum triplerine girip tanıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 fazla uzatmayın konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 birkaç foto ekliyeyim. fotolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Nedir şimdi son fiyat? Saçma sapan tartışmalarınızı okuyamadım 4 sayfa. Ona göre almaya yeltenicem de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar