Teodor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 bir program vardı windows işleyişini hızlandırıp, yavaşlatıyordu. donanım bazlı bir hızlandırma değil mesela yavaşlatınca pencere açılışları yavaş yavaş oluyordu vb. o programın adı neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 game booster 3'ü mü diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 yok bu dediğim programın amacı oyunları hızlandırmak vs. değil. şimdi bunun bir ayarı vardı mesela slow 1x yaptığında 1 kat daha yavaşlatıyordu windows işlemlerini. atıyorum yeni pencere açacaksın clickleme daha yavaşlıyor, pencere daha yavaş açılıyor. windows işlemlerini yavaşlatma ve hızlandırma işlevi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 http://www.tune-up.com/?tracking=UA-en-US%2C&utm_campaign=tuu2011&utm_medium=sem&utm_source=google&utm_content=tuubuy&x-rest=&gclid=CPbdwcfS0rACFRG53godO3TU3A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 menüshowdelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 -Deno- said: http://www.tune-up.com/?tracking=UA-en-US%2C&utm_campaign=tuu2011&utm_medium=sem&utm_source=google&utm_content=tuubuy&x-rest=&gclid=CPbdwcfS0rACFRG53godO3TU3A buda güzel bir program ama aradığım şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 amaç yavaşlatmaksa biostan fsb frekansını 100 mhzye indir amacına ulaşırsın biraz da voltaj düşür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 işte öyle teknik işlere hiç gerek yoktu onu çalıştırınca o hallediyordu herşeyi. süper bir programdı. saat hızını vs. değiştirmiyor sadece windowsu ve windowsta çalışan programların hızlarını değiştiriyordu donanımsal hiç bir olayı yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 speedhack? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 aha aynen speedhack gibi bir işlevi vardı nerden bulurum onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 buldum! speed gear v7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 ne isine yariyacak ki bu merak ettim tahminime gore notebook kullaniyosun ve enerji tasarrufu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 donanımla ilgisi var diye biliyorum yalnız onun ben. işlemciye bişiler yapıyo olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 rivatuner çıkacak program, hepimizkafamıza sıkıcaz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 yok abi bildiğimiz uoda falan kullanılan speedhack işte ya =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar