Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2 Equipments

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dota oynuyanlara böyle bir topic lazım olucak sanıyorum. İtem trade edebiliriz.
*Bir sorum olucak bu chestler işe yararmı common item bile cıkabilir 2.5 dolar"a key almaya değermi sizce onun yerine istediğim itemi alirim store'dan daha iyi gibi geliyor

backpack

http://img857.imageshack.us/img857/66/clipboard01or.jpg

furion'un staff'ı(uncommon) trade edebilirim mesela...
Mesaj tarihi:
Osuran_boğa said:

ehehe geçen oyunda brisine prophetin ağaçlarını değiştiren unusual item düştü içim gitti.bende 7 tane mi ne var sandık değersiz sanırım. key alalım diye bol bol düşüyo

shopta bile göremedim o ağaç değiştiren olayı ilginçmiş.

sandık değersiz mi bilmiyorum ama içinden 3 tane item düşme şansı varmış.
Mesaj tarihi:
@S-H : filter den sadece propheti aratırsan bulursun itemi şu : Call of the Dendrochron
Nature's Prophet
Mythical
$5.99

@fistan : her maç sonunda rastgele düşme şansı + battlepointlerle her seviye atladığında 1 eşya.şanssız da olsan 10 maçta 1 eşya düşer gibime geliyor

acaba shop satışları nasıl gidiyor. şu an pek bişi yok ama inanılmaz bi potansiyel var rahatlıkla binlerce item konulabilir.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

item mi düsüyo oynarken ?
ben hic görmedim ?
ayrıntılı acıkjlama pğls
nedir bu

level alınca %100 bir item geliyor,ayrıca her oyun sonunda rastgele itemleri dağıtılıyor.
k/d,yenme kaybetme önemli değil.
sadece leaver oyunlarında item gelmiyor sanırım.

@Osuran_boğa

evet feci item ekleme şansları var ve mesela set yapanlara bonus olarak özel animasyon,ses vs gibi özellikler eklenirse çok daha artar bence.
Mesaj tarihi:
rastgele düşüyor işte. bende bi tane mor title lı courrier var. robot gibi olan. bi kaç tane de common-uncommon item işte. o chestler de para tuzağı gibime geliyor. düşmez kesin bana iyi bişi.
Mesaj tarihi:
chestler anladığım kadarıyla tamamen tf2'yle aynı. 0,05% gibi bir şansla unusual item düşüyor benim anladığım, başka yerden alınamazlar. tf2'de bayaa pahalı mesela unusual şapkalar, 250$ civarı olması lazım.
bunda unusual kurye falan çıkıyomuş galiba, kuryenin etrafında ot, börtü-böcek çıkıyomuş yürürken.
tabi isimler değişmiştir muhtemelen, işte adı unusual değil de legendary falan olmuştur, turuncu renkli olması lazım o extra rare olanların.
Mesaj tarihi:
Tutabilidğin kadar tutacaksın işte... Dolarsa yapıcak birşey yok vericez hayrına yada silicez.Asıl ben Nwalka ne yapıyor bu kadar chest'i merak ediyorum.Turkiye kanalında fln. da yazı geçiyor paso chest alınır diye :) .
Mesaj tarihi:
BonePART said:

sanki o chestler bana ilerde para sayılır gibi geliyo yane
1 chest bi dolardan takaslar baslar

chestleri toplamaya çalışanlar var,herhalde bi şekilde okutuluyor.
Mesaj tarihi:
Nwalka said:

Bana düşen unusual stumpy.
http://steamcommunity.com/id/Nwalka/screenshot/594721744215691296
Piyasa fiyatı 80$-110$ arasında imiş :P

shopta satılıyor bu ?

5 dolar filan
  • Yeni Oluştur...