Masticore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Dota oynuyanlara böyle bir topic lazım olucak sanıyorum. İtem trade edebiliriz. *Bir sorum olucak bu chestler işe yararmı common item bile cıkabilir 2.5 dolar"a key almaya değermi sizce onun yerine istediğim itemi alirim store'dan daha iyi gibi geliyor backpack http://img857.imageshack.us/img857/66/clipboard01or.jpg furion'un staff'ı(uncommon) trade edebilirim mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 ehehe geçen oyunda brisine prophetin ağaçlarını değiştiren unusual item düştü içim gitti.bende 7 tane mi ne var sandık değersiz sanırım. key alalım diye bol bol düşüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 belki ilerde değerli chestler cıkarda denenebilir eğer alıcaksan onun yerine battle bonus almak en iyisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Osuran_boğa said: ehehe geçen oyunda brisine prophetin ağaçlarını değiştiren unusual item düştü içim gitti.bende 7 tane mi ne var sandık değersiz sanırım. key alalım diye bol bol düşüyo shopta bile göremedim o ağaç değiştiren olayı ilginçmiş. sandık değersiz mi bilmiyorum ama içinden 3 tane item düşme şansı varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 item mi düsüyo oynarken ? ben hic görmedim ? ayrıntılı acıkjlama pğls nedir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 customize backpack'ine bak illaki birşeyler vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 şimdilik boş çok fazla oynamadım battle points arttıkca geliyo sanırım bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 @S-H : filter den sadece propheti aratırsan bulursun itemi şu : Call of the Dendrochron Nature's Prophet Mythical $5.99 @fistan : her maç sonunda rastgele düşme şansı + battlepointlerle her seviye atladığında 1 eşya.şanssız da olsan 10 maçta 1 eşya düşer gibime geliyor acaba shop satışları nasıl gidiyor. şu an pek bişi yok ama inanılmaz bi potansiyel var rahatlıkla binlerce item konulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Fistan said: item mi düsüyo oynarken ? ben hic görmedim ? ayrıntılı acıkjlama pğls nedir bu level alınca %100 bir item geliyor,ayrıca her oyun sonunda rastgele itemleri dağıtılıyor. k/d,yenme kaybetme önemli değil. sadece leaver oyunlarında item gelmiyor sanırım. @Osuran_boğa evet feci item ekleme şansları var ve mesela set yapanlara bonus olarak özel animasyon,ses vs gibi özellikler eklenirse çok daha artar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Şu furion'un peacemaker setini toplamak istiyorum aslında he. horn'u düştü, kalan parçaları da böle tradele falan halledeyim. var mı başka peacemaker setinden parçası olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 8 chest 4 normal item düştü bıktım chestlerden be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Sandıklar envanterde yer kaplamasın diyosanız bana hibe edebilirsiniz :) http://steamcommunity.com/id/Nwalka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 adamlar efektli eşyalar eklemiş yav jugger dönerken renkli renkli dönüyodu bi oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 rastgele düşüyor işte. bende bi tane mor title lı courrier var. robot gibi olan. bi kaç tane de common-uncommon item işte. o chestler de para tuzağı gibime geliyor. düşmez kesin bana iyi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 chestler anladığım kadarıyla tamamen tf2'yle aynı. 0,05% gibi bir şansla unusual item düşüyor benim anladığım, başka yerden alınamazlar. tf2'de bayaa pahalı mesela unusual şapkalar, 250$ civarı olması lazım. bunda unusual kurye falan çıkıyomuş galiba, kuryenin etrafında ot, börtü-böcek çıkıyomuş yürürken. tabi isimler değişmiştir muhtemelen, işte adı unusual değil de legendary falan olmuştur, turuncu renkli olması lazım o extra rare olanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 sanki o chestler bana ilerde para sayılır gibi geliyo yane 1 chest bi dolardan takaslar baslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Tutabilidğin kadar tutacaksın işte... Dolarsa yapıcak birşey yok vericez hayrına yada silicez.Asıl ben Nwalka ne yapıyor bu kadar chest'i merak ediyorum.Turkiye kanalında fln. da yazı geçiyor paso chest alınır diye :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 BonePART said: sanki o chestler bana ilerde para sayılır gibi geliyo yane 1 chest bi dolardan takaslar baslar chestleri toplamaya çalışanlar var,herhalde bi şekilde okutuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 tf2 de en sinir olduğum şeylerden biriydi şu chest mest bebeliği dota'ya da gelmiş. eyvah eyvah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 chest bebeleri. dogru tespit, tanıdıgım tanımadıgın abi oynamıyorsan itemları verseneci hep. sigara istiyor sanki, hoş onuda vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Bana düşen unusual stumpy. http://steamcommunity.com/id/Nwalka/screenshot/594721744215691296 Piyasa fiyatı 80$-110$ arasında imiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 pay2win olacağına chest olsun np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Nwalka said: Bana düşen unusual stumpy. http://steamcommunity.com/id/Nwalka/screenshot/594721744215691296 Piyasa fiyatı 80$-110$ arasında imiş :P shopta satılıyor bu ? 5 dolar filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Shopta normal versiyonu satılıyor. Unusual sadece sandıktan çıkıyor ve özel bir rengi, efekti oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 şans yok bende yav nerdeyse 40 oyun attım level atlama harici item mitem gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar