benjani Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Bu telefonlardan birini alcam ama karar veremedim daha.3 yıldır 5800 kullanıyorum, bu smartphone'lar ile ilgili hiç bir bilgim yok nerdeyse.Gönlümden S3 geçiyor ama boyutu çok büyük geldi. Kısaca siz olsanız hangisini alırdınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paran varsa apple, yoksa baska bisi al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 yeni iphone geliyor 2-3 aya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Çok para vermeye gerek yok bence , S2 fazlasıyla iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Cheaz said: Çok para vermeye gerek yok bence , S2 fazlasıyla iyi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 İphone. Digerleri ios degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 bekle yeni ayfon çıksın. benim telefonu zombie -bayağı zombie ama. ne zaman çalışacağı, çalışıp çalışmayacağı bile belli değil-ben bile bekliyorum. bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Android al , iPhone çok gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 fanboiler basmış anketiehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Loxias said: Cheaz said: Çok para vermeye gerek yok bence , S2 fazlasıyla iyi +1 +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 vadaa said: Loxias said: Cheaz said: Çok para vermeye gerek yok bence , S2 fazlasıyla iyi +1 +2 -2 android de kullandım ama şu anda ios kullanıyorum farklar inanılmaz. photo editingten tutunda, müzik app lerine kadar android çöple doluyken ios ta hep kullanıma öncelik verilmiş. harbi lan bunu kullanınca daha iyi oluyor diyorsun. o yüzden verdiği parayı da hak ediyor apple ürünleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 adam 3 yıldır 5800 kullanıyimuş ne gerek var prof smarta dünya para odemeye almışken en iyisini al diyebilecek bi durum yok ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Abi öyle bi diyorsunuz ki sanki apple en iyi onun dısında güzel telefon yok , bahsettiği 3 telefonda çok iyi bence git hepsini dene bi tekno marketde hangisi daha cok hosuna giderse onu al , hiçbirinin bir diğerine göre çok baskın bi özelliği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 s3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 açılın adam 3 yıldır 5800 kullanıyormuş, onu en iyi ben anlarım http://clean.alltheragefaces.com/img/faces/png/sad-i-know-that-feel-bro.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 5800 den sonra her telefon mercedes benz slk amg cls komprosör black edition gibi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Ankette Htc One X yok ama S2 var o da iyimiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 tabi anket sanman normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Black_Hand said: açılın adam 3 yıldır 5800 kullanıyormuş, onu en iyi ben anlarım http://clean.alltheragefaces.com/img/faces/png/sad-i-know-that-feel-bro.png hahaha abi ben hediye ettim geçen sene birine. alan adam bile burun kıvırdı. ilk çıktığında heyecan yapıp almıştım, it gibi de savunmuştum sonra iphone u keşfettim. ve bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 s3 kaçmaz ya, ne iphone'u birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 s3 te nedense bug varmış gibi hissediyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 vadaa said: Loxias said: Cheaz said: Çok para vermeye gerek yok bence , S2 fazlasıyla iyi +1 +2 +3 Ben de yıllardır kullandığım htc hd2'yi (android 2 kullanıyorum hatta) değiştirmeyi düşündüm ancak kullandığım uygulamalr değişmeyecek. Hatta bir kaç ay sonra hevesin geçince mail/internet/facebook/twitter vb 3, 5 uygulama dışında bişey kullanmıyor olucaksın. Bunlar için de yüksek işlem gücüne falan gerek yok. Galaxy S2, android 4 sürümü ile gayet güzel çalışıyor. İşlemci RAm vs gibi kağıt üstündeki eksikliklere pratikte zaten ihtiyaç duymayacaksın, gereksiz para verme. Bir de iphone sahiplerinin android uygulamaları çöp demesi de ilginç, iphoneda sanki hiç çöp yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 çöp derken öyle çöp dememiş. popüler uygulamalarda ios için olanlar fark yaratırken androiddekiler biraz süs gibi duruyor demek istemiş ki ben de katılıyorum buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 geçiş sürecinde ikinci el bir s2 al, iphone5 çıkınca onu veya ucuzlamış olan 4s i alırsın. winwin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ahmedinejad said: çöp derken öyle çöp dememiş. popüler uygulamalarda ios için olanlar fark yaratırken androiddekiler biraz süs gibi duruyor demek istemiş ki ben de katılıyorum buna. Süs gibi derken? Şimdi iosda olup da androidde olmayan ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar