Teodor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 arabesk kafa siken amaçsız bir müzik ama rock müziğinde bir kaygı var barış gibi, savaş karşıtlığı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 birinin saçı uzundur öbürünün bıyığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 MADBOY said: Ikisi de birbirinden boktan muzikler, ikisini de dinleyen gereksiz ve boktan insanlar. Hicbir farki yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Fark yok. İkisi de insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 o el işaretinin filmde yanlış kullanıldığıyla ilgili muhabbetler dönüyodu bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 yıl 2012 hala rokçı arabeskçi bilmemneci muabbeti ya müzik müziktir lan. bu ayrımı yapan köylülerden özentilerden olmayın.ne hoşuna gidiyorsa dinlicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 copry said: Muzik bolumune tasiyorum kızım bak git! bak git!!!! burada kalacak bu başlık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Fakirler dinlio boyle seyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 gelir gruplarına, yaş, eğitim seviyesine göre falan incelersen eğer. geçmişte arabeski daha çok ameleler, rock'u gençler, ünililer falan dinliyordu. şimdi arabeski daha çok ameleler ve patronlar, rock'u gençler, ünililer falan dinliyor. demek ki ameleler patron olmuşlar. ülke yozlaşmış. hadi lan! bunun için arabeske rocka gerek yok. dışarı bak görürsün zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 LAN OLM BU KONUYU AÇTIM PATİCİK TURUNCU OLDU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 onu demeye getiriyorum bende, müzik müziktir. yurt içinde arabesk dinleyenin karşılığı, amerikada rock dinleyenler kümesi içindedir. diye diyorum da, soruyorum fikirler nelerdir? benim fikrim bu sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 dasaaa said: copry said: Muzik bolumune tasiyorum kızım bak git! bak git!!!! burada kalacak bu başlık.. Stickerda yaparsin sen simdi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 ya bi git!!!! bak evladım! yapma böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Kaliteli arabesk: http://www.youtube.com/watch?v=RBEzL57RQcw http://www.youtube.com/watch?v=u8O4TKmEcqw Kaliteli rock paylaşmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 dasaaa said: ya bi git!!!! bak evladım! yapma böyle. Supurgen kadar konus sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 keyfim yok, canım sıkkın, yorgunum, geyik yapacak halim bile yok inan. bişi demiyorum onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 rock düşüşte, arabesk hala yükseliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 bi kere orhan gencebay denmemiş ayrıca 75 tane rock türü var, hangirak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 koşarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 abdülkadir Rami'ye ya da Unkapanı'na gidelim, Ya rak yapıcaz ya hicaz vallahi aç kalıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Metal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Birisinin pipisı vardır, öbürü patlıcan yemeği sevmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar