Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

feto come home darling

Suark

Öne çıkan mesajlar

Yok ya neden tutuklansın , davaları düşmemiş miydi ? Arama emri devam mı ediyor ki?

Edit : Bence o kadar büyütücek , komplo kurucak bir olay değil yani . Olimpiyatlarda söylemiş zaten , yani tam oraya hitap edicek bir kitle aracılığıyla , aramızda çekişme yok , keşke gelse hatta , diyerek mesaj vermiş işte . Gelirse böyle koyarım , gelmezse şöyle oturturum dememiştir heralde
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

bu rte vs feto yalanına da kim çıkardıysa herkes balıklama atladı. yok öle bişi beyler.

nası yok abi.
stv erdoğan mitinglerini yayınlamamaya falan başladı

fetocu yazarlar 2 haftadır giydiriyorlar gerek tweetlerle gerek yazılarla.
Başbakana gidebilecek bi dava başlatılmaya çalışıldı, direk kanun çıkarıp " beni alın içeriye " çıkışı yaptı erdoğan.

ÖYM ler, fetonun en güçlü silahı belkide, onları kaldırıyor. Şimdi bulamıcam ama açık açık giydirdiği konuşmaları oldu başbakanın.
bugün mü ne, yargı da yargılanmalı diye bi çıkış yaptı bitanesi.

cemaatin elinde erdoğanın kaseti var tartışması çıktı, zaten kaseti olmayanı yükseltmezler ama erdoğan her türlü çıkar işin içinden.

cemaati bitirsin
kürt sorunun çözsün
polis sorunun çözsün
devlet baskısını bitirsin
hükümet ekonomisi değilde, devlet ekonomisine geçsin
Ekonomiyi yükseltmek değilde, bireylerin yükselmesine ön ayak olsun.
halk etrafına kurulu bi anayasa hazırlasın, saçma sapan seçim sistemini değiştirsin.
Şu adaleti de toparlasın sağlığı toparladığı gibi
oyum banko bunlara
/ out of diskaşşın
hatta gelmişken burda sölim her yerde sölüorm, şu salak parti sisteminin artk kaybolması lazım. Yıl 2012, hala ismini bilmediğim adamlara oy veriyorum. Parti olamyacak arkadaş, her aday ayrı olacak.
Bir de, esasen teknolojinin bu kadar ilerlediği ilerleyeceği bir zamandayız, temsili demokrasi ortadan tamamen kalkıp demokrasiye geçinilebilir. Neden olmasın.
/
Sosyal ağlarda paylaş

Solozzo said:

Hümeyni gibi gelecek işte yıllardır hazırlanan alt yapının bir sonucu bu. Türk İslam Birliği kurulacak, hadi geçmiş olsun.

Ben sizden ciddi ciddi suphelenmeye basladim hedef s camaptirip fetoyu basimiza getirecrksiniz humeyni gibi,hayir turk islam birligi ideali olsacanimi yesin ama tam kukla bir devletedonusturup iran gibi ecus bucus bir islamofasizan uygularsa o zaman durum vahim benim gibi islamin saf akidelerine inanan adamlar yerine bunlar iktidara gelince boyle oluyor iste , aslinda islam ne derse o aciktir hukumleri, ama kafire sirin gozukmek icin papanin elini opunce zamanin fitnesi olunuyor iste
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...