kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Bence de dönmeli buraya yerleşmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 gelemez. büyük bir ihtimalle tutuklanır. eline kelepçe takıldığı anda bütün dünyadaki okulları riske girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 amac rest cekmek iste. gelirse, 'bakin gordunuz mu, o kadar gucluyum ki, yillardir gelemeyen adam benim davetimle gelebildi'; gelmezse, 'ya goruyorsunuz di mi, bu adamin niyeti kotu, amerikadan turkiyeyi yonetmek, ama ulkesini gelecek kadar bile sevmiyor'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Yok ya neden tutuklansın , davaları düşmemiş miydi ? Arama emri devam mı ediyor ki? Edit : Bence o kadar büyütücek , komplo kurucak bir olay değil yani . Olimpiyatlarda söylemiş zaten , yani tam oraya hitap edicek bir kitle aracılığıyla , aramızda çekişme yok , keşke gelse hatta , diyerek mesaj vermiş işte . Gelirse böyle koyarım , gelmezse şöyle oturturum dememiştir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 feto gelirse basbakan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=-8L63maD4k4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 bu rte vs feto yalanına da kim çıkardıysa herkes balıklama atladı. yok öle bişi beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 şu halde mi? zor ya. yavaş olsun başbakan. bide hakkında bi suçlama falan olmasına gerek yok ki, kuruverir süper güçlü mahkeme, koyar adamlarını yaratır delilleri pat içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Bu cemaat vs akp olayının baya baya senaryo olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 hamsilipilav said: bu rte vs feto yalanına da kim çıkardıysa herkes balıklama atladı. yok öle bişi beyler. nası yok abi. stv erdoğan mitinglerini yayınlamamaya falan başladı fetocu yazarlar 2 haftadır giydiriyorlar gerek tweetlerle gerek yazılarla. Başbakana gidebilecek bi dava başlatılmaya çalışıldı, direk kanun çıkarıp " beni alın içeriye " çıkışı yaptı erdoğan. ÖYM ler, fetonun en güçlü silahı belkide, onları kaldırıyor. Şimdi bulamıcam ama açık açık giydirdiği konuşmaları oldu başbakanın. bugün mü ne, yargı da yargılanmalı diye bi çıkış yaptı bitanesi. cemaatin elinde erdoğanın kaseti var tartışması çıktı, zaten kaseti olmayanı yükseltmezler ama erdoğan her türlü çıkar işin içinden. cemaati bitirsin kürt sorunun çözsün polis sorunun çözsün devlet baskısını bitirsin hükümet ekonomisi değilde, devlet ekonomisine geçsin Ekonomiyi yükseltmek değilde, bireylerin yükselmesine ön ayak olsun. halk etrafına kurulu bi anayasa hazırlasın, saçma sapan seçim sistemini değiştirsin. Şu adaleti de toparlasın sağlığı toparladığı gibi oyum banko bunlara / out of diskaşşın hatta gelmişken burda sölim her yerde sölüorm, şu salak parti sisteminin artk kaybolması lazım. Yıl 2012, hala ismini bilmediğim adamlara oy veriyorum. Parti olamyacak arkadaş, her aday ayrı olacak. Bir de, esasen teknolojinin bu kadar ilerlediği ilerleyeceği bir zamandayız, temsili demokrasi ortadan tamamen kalkıp demokrasiye geçinilebilir. Neden olmasın. / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Suark sen ne içion aga bana da söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 e umut fakirin eppeki aga ondan. bundan sonra ki hükümette erdoğan hükümeti olacağı için ondan başkasından medet ummak yersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 izmire yerleşirse convert e bonus alır, http://i12.photobucket.com/albums/a226/prismeclipser/AncestorsChosen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Hümeyni gibi gelecek işte yıllardır hazırlanan alt yapının bir sonucu bu. Türk İslam Birliği kurulacak, hadi geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Buyrun,Galip Tekin'den geliyor http://i.imgur.com/zDWB7.jpg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=U5YxY_CJwz4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 hamsilipilav said: bu rte vs feto yalanına da kim çıkardıysa herkes balıklama atladı. yok öle bişi beyler. Aynen ya bu çıktı bi de. Adamlar işi şova çevirdi resmen. Ülkede öyle güçsüz bi muhalefet var ki, karşı tarafın kavga etmesi bekleniyor :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Solozzo said: Hümeyni gibi gelecek işte yıllardır hazırlanan alt yapının bir sonucu bu. Türk İslam Birliği kurulacak, hadi geçmiş olsun. Ben sizden ciddi ciddi suphelenmeye basladim hedef s camaptirip fetoyu basimiza getirecrksiniz humeyni gibi,hayir turk islam birligi ideali olsacanimi yesin ama tam kukla bir devletedonusturup iran gibi ecus bucus bir islamofasizan uygularsa o zaman durum vahim benim gibi islamin saf akidelerine inanan adamlar yerine bunlar iktidara gelince boyle oluyor iste , aslinda islam ne derse o aciktir hukumleri, ama kafire sirin gozukmek icin papanin elini opunce zamanin fitnesi olunuyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 adam kesin basbakan. aha buraya yaziyorum. seele dedi dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Bekir Bozdağ'da açıklamada bulunmuş gelsin diye. Başbakan dedi zaten , sana ne oluyor ekstra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 BonePART said: http://www.youtube.com/watch?v=U5YxY_CJwz4 bring the abis in penn back home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Sotto said: throine'i kaale alıp yazmanız hata zaten baştan... Buranın bir forum olduğunu hatırlayıp bu ilkokullu türü kamplaşma zihniyetini aşman gerekir. Ama istersen kendi topunu getirip beni oyuna almayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 o zaman, So Tell The Girls I Am Back In Town: http://www.youtube.com/watch?v=vQJmgWITlvI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Seele said: adam kesin basbakan. aha buraya yaziyorum. seele dedi dersiniz. Islami kesimin icindeyim ve emin olun allahsizlardan daha fazla islani kesim rahatsiz oluyor,cunku hosgoru ayagina ateistlerebile elini opturuyor pfhetulla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 seleph çok boş konuşuosn aga her topicte ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar