sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 2-3 gundur forum'a mesaj atan yok nerelerdesiniz hastaliktan oluyoruz saolsun bi Adasu bide Razean gecmis olsun dileklerini iletti cok kIrIldIm bu kirilan kalp bi daha duzelmez...[signature][hline]inanilmaz olana inan....
Kraven Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 GEçmiş olsun şekerim =) Trk dan kraven ben eskilerden =)
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Naber abi :) df'ci baba euehueh saolasin bu arada.... Bu arada eskiler unutuluyor bea yeni nasil cok hizli :)[signature][hline]inanilmaz olana inan.... [Bu mesaj sirplaya- tarafından 28 Ekim 2004 09:50 tarihinde değiştirilmiştir]
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Suan atesim 39,4 igne ler filan vitaminler takiliyoruz ama su ates dusmedi bi :) durumum vahiim[signature][hline]inanilmaz olana inan....
Kraven Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Dostum serin tut kendini sicak ortamdan uzak dur =) biraz faydası olur ates dusurmeye bide git yat uyu biraz daha =) bilgisayar basinda dusmez o ates =) P.S. = yeni nesil cidden cok hizli bu arada =) trk yi birak df de hatirlayan kaldigindan supheliyim beni =)
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Yeni bir olusum olucak TRK'da beklemekteyiz.Bu arada DAoc oynuyorum uyuyamam 2 gundur siradayim LK icin dun geceden cayIr cayIr kasiyorum hasta halimle suan L41'im son 9 level bu arada msn : [email protected] icq:698698[signature][hline]inanilmaz olana inan.... [Bu mesaj sirplaya- tarafından 28 Ekim 2004 10:47 tarihinde değiştirilmiştir]
CrayTotem Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 geçmiş olsun yawrum... Böle kasmaya dewam edersen bayarsın =P[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
CrayTotem Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Bu niye Konu Dısına tasındı ki... Burda yazan forumlara msg atmıyosunuz COH bölümü icin deilmiydi... Yani bu topic tamamen COH gurubu için deilmi =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Holy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 COH bölümünü bilmem ama konu dışına biraz abes kaçmış.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 tanımıodum ama tanışmış olduk :P geçmiş olsun[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 harbiden ya yaptigin is deil devvo ne alaka Konu Dışı ile fazla kaptirdin kendini. n0t: kimse kusura bakmasin bu forum'un buraya tasinmasi aklimdan bile gecmezdi ama buda oldu ne alaka ise,daha neler gorucez. [Bu mesaj sirplaya- tarafından 28 Ekim 2004 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj sirplaya- tarafından 28 Ekim 2004 20:00 tarihinde değiştirilmiştir]
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: NotoriuS, 28 Ekim 2004 18:59 tarihinde demiş ki: tanımıodum ama tanışmış olduk :P geçmiş olsun ah bea dostum kacmazmi ya ben 2-3 gundur coh forum'larina mesaj atan yok diyorum uyuyormusunuz anlamadinda su patlican burunlulun yaptigina bak ya iyiki bi moderator.[signature][hline]inanilmaz olana inan....
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 geçmiş olsun be kardeş.. =)[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Söz konusu topicin CoH forum alanıyla bir alakası olmadığı için burayı uygun gördüm. Arkadaşımız rahatsızlanmış ve geçmiş olsun dileklerini almadığı için sitemde bulunmuş. Yetkili arkadaşlar uygun gördükleri yere taşıyabilirler.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: DA2019, 28 Ekim 2004 20:06 tarihinde demiş ki: Söz konusu topicin CoH forum alanıyla bir alakası olmadığı için burayı uygun gördüm. Arkadaşımız rahatsızlanmış ve geçmiş olsun dileklerini almadığı için sitemde bulunmuş. Yetkili arkadaşlar uygun gördükleri yere taşıyabilirler. yok sen rahatsizsin ben anladim ya simdi ne alaka zaten su forum'larda dost'tan cok dusmanimiz var simdi agizlarina sakIz verdin harbi yanlis yaptin devrim efendi,en azindan insan bi sorar tasiyacagina silseydin daha iyi.[signature][hline]inanilmaz olana inan.... [Bu mesaj sirplaya- tarafından 28 Ekim 2004 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 geçmiş olsun[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 mumkunse su topic silin'sin rica ediyorum mod'lardan.[signature][hline]inanilmaz olana inan....
Pyhenn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Aman beah dert ettigin seye bak bosver.. Dusmanlarini yalarim ben senin mrk etme sen..
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ayakta uyuyorum ben.. 00.00 olmuş farkında bile değilim..[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun!
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 nieki bişimi kaçırdın bende uyuyorum yarın kalkamicam :-)[signature][hline]msn/mail mail icq
Öne çıkan mesajlar