Dynun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 act 4 patchten sonra da mantıksız olcak zaten. %1 fark olcak arada. hiç gidemem opresörlere falan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Ben olayi cozdum fortune shirine bugli, ne zaman fortune shirine ile girsem ne buluttan ne pinatadan bi sey dusmuyordu. Hatta fortune ile 361mfle pinata actim 1 mavi dustu gözüm segirdi oyle diyim. Sonra fortune buffi almayi biraktim set, rare, legendary dusmeye basladi yine :) yalniz evet ya ponylerin lootu kotu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 daha dün aynı pony runda 1 blackthorn leg + legendary amulet attı tabi amulet rezil ötesi vendora bile satılamayacak proplar çıktı ama blackthorn iyi statlı geldi nerf varmı yokmu bilemem ama bana tam tersine daha çok item düşmeye başladı son 2-3 günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 senin lootunu niye nerflesin adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 osmanın kılıç çalması gibi bişey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 hurafeymiş abi sizinki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 yok lan var öyle bişey. hero rızkıyla geliyo. allah tarafından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 abavv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 MasterHapLo said: bir baska sehir efsanesi: d2 de 300 mf ile sabit mephistoya bagliyorsun. belli bir sureden sonra unique atmamaya basliyordu. sonra biraz mf dusuruyorsun ve tekrardan esya cikmaya basliyordu. Esya dusme orani dustukce mf yi arttirip azaltiyorduk ve drop rate i duzenliyorduk. Blizzardin sifreleri .Çelakıl 2012 şu dediğin şey gerçek. böyle birşey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 d3 te de var muhtemelen bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Ciddi ciddi nerf gelmiş, warden+butcher run yapıyorum 3 gündür saatlerce 300mf ile fix 4 sari düser bu ikisinden bugünkü tüm farmlrımda 2 sarı düsüyo onlarda cöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 bluepost geldi yok oyle bisi diye ama blizz bu kesin cekmistir bir ayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 "yok öyle bişey hamama gidin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 valla aşırı kotu cıkıyor sarıların propları bugun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Gelmis gecmis en igrenc, en yanlis baslik olmaya aday. "Lootu'mu" ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Bu arada Zoltun Khull gorevinde 6-7 tane rare dustu ilginc sekilde ve magic find'im %4 falan. Ilk ve son gorusum oldu o ama bir ara ayni gorevi tekrar edicem bi bakalim duscek mi biseyler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Zegna said: valla aşırı kotu cıkıyor sarıların propları bugun.. 3 saat boyunca farmladıgım act3den çıkan rare silahların dpslerini toplasan 1k etmiyor abi 150dps dagger düştü bari dex vita olsa onlarda yok ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Son 2 gun 35 adet rare patlattim Act III'den. Sadece 1 tanesi gitti 1 milyon golda. Gerisi vendor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 malesef 1 saattır o kadar sarı mavi npc kestik tek bir sarı item atmadı ponniden de bir tane bile sarı düşmedi :( , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Poniyi ninja nerflediler diye genç çinliler ayakta şu an forumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 dun 3 saat azmodan farmladik 4 kisi, sanirim 8 run yaptik.. bir kill de 6 sari alanlar oldu (tek kisi) 1 legendary, totalde 60-80 arasi sari (4-5 tane ilvl 63), 1h 1k dps, 2h 1.3k dps, 1k dps xbow hatirladiklarmdan. nerflendigini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 5 NV'le kestiğinizi varsayıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 5 NV olmadan farm olmaz zaten? Evet 5 NV ile butun killer* ayrica 2 kisi boss olurken 250 mf yapiyor. Ise yariyor mu bilinmez. Denemekten zarar gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 yamadan sonra gelecek loot sistemini getirdiklerini düşünüyorum.siege yapıyorum 5 nv artı mf giyiyorum, sarı düşmüyor düşenler de level 54 falan. loot table'a baktıysanız yeni yama ile düşük level item daha fazla düşecek 3 ve 4'den. bunu kanıtlamanın tek yolu ilk köyden 700 dps plus silah düşmesi, düşüren biri varsa buraya yazsın oranı çok düşük olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Ben şahsi fikrimi söyleyim size Mf ile hiç birşey düşüremedim giymediğim halde 20+ legendary ki bunları 5 tanesi low lvl ve 1 set item tal rasha nın belti düştü total time 150h olmalı. MF ile ne zaman çıksam bolca gold ve mavi aldım...ne bileyim ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar