Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 http://i.imgur.com/q3hqj.jpg act 3 run, 57 rare, 19 ilvl61, 14 ilvl62, 5 ilvl63, 1 set belt, 1 legendary sword. gerisi ilvl 60 ve altı. saymadım ama 25 pack falan sanırım kestim, 3 goblin + azmodan. 1 saat falan sürüyor bu run işte aşağı yukarı. mavileri salvage/vendor falan uğraşmasam biraz hızlanır gibi aslında. 6 kere falan öldüm sanırım toplamda, çift pack çekip cd beklemediğim için o da. 1 elite atladım sadece o da collossal gorgor pack, hiç kasamam saçma sapan bi kombinasyonu vardı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Aluriel said: http://i.imgur.com/q3hqj.jpg act 3 run, 57 rare, 19 ilvl61, 14 ilvl62, 5 ilvl63, 1 set belt, 1 legendary sword. gerisi ilvl 60 ve altı. saymadım ama 25 pack falan sanırım kestim, 3 goblin + azmodan. 1 saat falan sürüyor bu run işte aşağı yukarı. mavileri salvage/vendor falan uğraşmasam biraz hızlanır gibi aslında. 6 kere falan öldüm sanırım toplamda, çift pack çekip cd beklemediğim için o da. 1 elite atladım sadece o da collossal gorgor pack, hiç kasamam saçma sapan bi kombinasyonu vardı zaten. Resistlerin ne durumda acaba?Bende 8.5k armor var resistler 650-900 arası damage 19k %233 crit damage.Kalkan kullanıyorum.Act 3 te ghomu kesemiyorum hiç bir türlü.Ghoma kadarda public gamele gelebildim.elitelere dokunamıyorum bile.Act 2 de rahat rahat ilerleyebiliyorum ama.act1 3 elite pack toparlayıp rahat rahat kesiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 overpower/crushing advance rune ile dene ghom'u. yada ekle keselim beraber aluriell#2466 resistlerim physical 864, fire 938, diğerleri 750 civarında. %43 crit, %338 crit dmg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 mf kacti 1 set 1 legendary sansli gunundeymissin genelde 1 tane felan dusuyo max (son vurususta 300mfledinmi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 normal gearla bu droplar, mf setle değil. toplamda 100mf falan sanırım 5 stack ile 89 muş 5 stackle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 siegebreaker + cydae + azmodan + 29 elite pack + 3 goblin 14 ilvl 63, 17ilvl62 diğerlerini saymadım. bu sefer identify etmeden mi satsam acaba silahları falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 identify etmeden nası chatte mi satıosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 biriyle anlaştıktan sonra oyun açıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 veya internette d2jsp / battle.net goblin yapmak isteyenler ekleyebilir: Hush#1768 250 kusur mf var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 neyse ya söyle 40-50 item olsun stokta, ondan sonra bi topic acarim trade forumunda. armor bilmiyorum da silah baya satılacak gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 240 mf var, act 2 ancient path goblin farm yapanzi zaugna#2161 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Başlıktaki dil bilgisi katliamına biri dur desin. Her gördüğümde içim acıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ben de her gordugumde, senin lootunla kim ugrassin ya diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 abi bu 200 küsür mfleri nasıl yapıyorsunuz? bende 5 slotu değiştirince işte ortalama 100 mf oluyor, ühüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 başlık niye bu kadar leş oldu ya aquila buraya mod mu oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 bana ozenmis yeto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 bende bi an nereye geldim dedim sihirli ne ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 http://i.imgur.com/xhGCH.jpg satsam mı identify mi etsem çok kararsızım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=VZU4JHeRoLo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Hogwarts'ta öğrenci kessen daha çok sihirli eşya düşürürlerdi. Bu ne kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ZaugnaKhaldun said: http://i.imgur.com/xhGCH.jpg satsam mı identify mi etsem çok kararsızım ya xbowlari ilvl 63'se 600k'dan ucuza birakma silah disinda digerleri cok hizli satilamiyor bir exploit var iste, identify bari tam dolarken ESC'ye basiyosun falan statlar gozukuyor (mukemmel zamanlama lazim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Abi o bir mit sanırım, çünkü esc'ye bastığında cancel action yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 youtube'da videosu vardi kaldirilmis edit de olabilir tabi bilmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 dll dosyalarına injection yapmak gerekiyormuş 3rd party program ile, direkt permaban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Bu arada düz setle act 1'e girdim bir şeye bakacaktım, 2 pack kestim düşen 3 item sdfghj 968dps hand crossbow life on hit + life steal 1200 dps 2-handed mace life steal wep dmg 555 dps mace, 100 crit dmg + socket + 120str + 100 vit (dpsimi 34k'dan 40k'ya çıkarttı <: ) Bir tane de helm düştü ama o çöp bunların yanında onda da 90 str 96 vit 59 all resist 46 arcane resist vardı eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar