Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Item giveaway thread

Wispy

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Yok canım lafı olmaz.

Ortalama seviyede itema ihtiyacı olan ya da goldu olan fakat karakterine AH'den item almakta sıkıntı yaşayan varsa gönül rahatlığıyla ekleyebilir. Barbar, Monk ve DH'den gayet iyi anlarım. Ancak WD ve Wiz konusunda yardım edemem malesef. (Çok değişti onlar yakalayamadım.)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
stimpak said:

stash doldu, karakterlerde de irili ufaklı bisürü item var. yeni 60lamış, fakir patilere falan hayrına vericem, pm atın yeter.

yer açmam lazım, satmakla da uğraşamıyorum ah çok oynak.

Aynen katılıyorum.O kadar çok varki hangisini sölim.. Ekleyen olursa yardımcı olurum..
quatermain#2412
Sosyal ağlarda paylaş

quatermain said:

Aynen katılıyorum.O kadar çok varki hangisini sölim.. Ekleyen olursa yardımcı olurum..
quatermain#2412

erman bir dünya monk itemi verdi sağolsun, 26k dmg oldu 51k. bende eski giydiklerimi ve ermanın verdiği fazla monk itemlerini paslayabilirim ihtiyacı olana. crowe#2349
Sosyal ağlarda paylaş

Aaa...

Şimdi nası desem bilmiyorum ama. 23m paraya ihtiyacım var:( Bana borç verebilecek olan var mıdır? Merak etmeyin borcuna son derece sadık bir adamımdır. (İstediğinize sorabilirsiniz.) 23m az buz bir meblağ değil biliyorum ancak 2 gün içerisinde geri ödemesini yapacağıma emin olabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...