Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ekle beni 60 olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ne idin ekliyim oldum 60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Aranızda Barbi kasan varsa gelsin, satamadığım itemler var iki tane de 800 ve 900 k kılıç var yüzük müzük tamamlamaya çalışırım. Sephyriam#2366 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 taze 60 barbarim, her turlu barbar itemina acigim, esimde wizard oynuyor ama 40 level daha, eski wizard itemida olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Tamam ekle oyundayken yarayan itemleri veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 yeni 60 olmus barbarlar varsa elimde bikac item var, cok super olmasalarda idare eder bi sure, isteyen varsa verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 İşte yeşil sahalarda görmek istediğimiz hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ace bana cok yardimci oldu saolsun, bende olayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Yok canım lafı olmaz. Ortalama seviyede itema ihtiyacı olan ya da goldu olan fakat karakterine AH'den item almakta sıkıntı yaşayan varsa gönül rahatlığıyla ekleyebilir. Barbar, Monk ve DH'den gayet iyi anlarım. Ancak WD ve Wiz konusunda yardım edemem malesef. (Çok değişti onlar yakalayamadım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 bana pm atan arkadaşlara da yardımcı olursun artık Ace. pek oynayamıyorum ben bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Oyuna geri dönmeye niyetim var. 60 barbar itemı olan varsa iletişime geçsin bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ohyeah said: Oyuna geri dönmeye niyetim var. 60 barbar itemı olan varsa iletişime geçsin bi zahmet karakterinin linkini atarsan sana yarayabilecek şeyler var mı bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 bana bi kac gunluk leoric signet lazım xp bonuslu olanlardan, zaman var farm yapacam biraz. 50m veremiyecem fazlası olan satamayan fılan varsa bi haber etsin pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 stash doldu, karakterlerde de irili ufaklı bisürü item var. yeni 60lamış, fakir patilere falan hayrına vericem, pm atın yeter. yer açmam lazım, satmakla da uğraşamıyorum ah çok oynak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 stimpak said: stash doldu, karakterlerde de irili ufaklı bisürü item var. yeni 60lamış, fakir patilere falan hayrına vericem, pm atın yeter. yer açmam lazım, satmakla da uğraşamıyorum ah çok oynak. Aynen katılıyorum.O kadar çok varki hangisini sölim.. Ekleyen olursa yardımcı olurum.. quatermain#2412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 crowe#2349 ekledim, monk ile wizard itemlerini atmayın, paslayın : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 wizard itemi olan varsa bende alabilirim. ayrıca barbar item ihtiyacı olanada verebilirim. ihtiyaci olan yada wizard item fazlası olan mesaj atarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 quatermain said: Aynen katılıyorum.O kadar çok varki hangisini sölim.. Ekleyen olursa yardımcı olurum.. quatermain#2412 erman bir dünya monk itemi verdi sağolsun, 26k dmg oldu 51k. bende eski giydiklerimi ve ermanın verdiği fazla monk itemlerini paslayabilirim ihtiyacı olana. crowe#2349 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Estağfurullah. Sizlere item vermicem de kime vericem ? Bi dahakine şu itemleri düzgün aç canımı sıkıyosun bak euhasudhuasd :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 hahasdaad duş alıp geleceğim bir daha, duş şart! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 aramil said: hahasdaad duş alıp geleceğim bir daha, duş şart! sdf ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 çok düzgün olmasalar da bende de bi miktar item oluştu. bakmak isteyenlere yardımcı olabilirim. tahrikmotoru#2723 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 hocam barbar, wizard, demon hunter itemlarınızı atmayın. oyuna girmiyorum 1 aydan fazladır, kesin sizin işinize yaramayan itemlar benim feci işime yarıyordur :) dworgian#2669 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Aaa... Şimdi nası desem bilmiyorum ama. 23m paraya ihtiyacım var:( Bana borç verebilecek olan var mıdır? Merak etmeyin borcuna son derece sadık bir adamımdır. (İstediğinize sorabilirsiniz.) 23m az buz bir meblağ değil biliyorum ancak 2 gün içerisinde geri ödemesini yapacağıma emin olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 elinde inna donu olan varsa kullanmadığı uygun bir fiyata alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar