Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Item giveaway thread

Wispy

Öne çıkan mesajlar

lvl 50 53 itemleri arıyorum dh için. dex versin biraz vita versin yeter. hani lvl kasarken elinize geçmiştir atıcaksınıztır, atmayın ucuza bana verin.

zaten 2-2 kasıcam o yüzden fazla bişi lazım değil de şuan 4k hpsi var. bu lvl e kadar lvl20 itemleriyle geldiğim için. yaşasın powerlvl diyoruz şlsdgjlşk
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben annual passle almıştım diabloyu, para ödemeyi de kestikten sonra ha kestiler ha kesecekler diablomu diye bekliyordum.

barbardaki ve dh'deki itemleri falan arkadaşa aktardım ne var ne yoksa, bi silahım bi de quiverim vardı yedek.

toplam 25k'ya falan inferno act1 düşe kalka yapcak kadar item alabildim ah'den. low level itemi pek tutan yoktur, ucuza halledersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir miktar gold ihtiyacım var.Büyük meblalar değil en az 50 en fazla 250k civarına elimde ah için sakladığım itemlerı ufaktan çıkarıyorum(chest doldu).Kimi itemler give away olarak verilecek.Fakat kimileri için cüzi miktar talep etmek zorundayım.Hatta bazılar içinde takas düşünüyorum.Akşam 9 dan sonra online olacağım.Elimdeki itemler genelde level 50 üzeri.

Makul fiyatlar, ideal takaslar ve süpriz giveawayler bu adreste :D

Barbar ve demon hunterlar gelin görüşelim.

pulkas#2886
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...