Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi alacağım

sanssizsansli

Öne çıkan mesajlar

Cins kedi eve senlik mi getiriyormus ?

Sen once kediler hakkinda biraz arastirip oku, basina ne gelecegini gor, ondan sonra al bence cunku su anki halinle evcil hayvan degil de oyuncak ariyormussun gibi bir halin var.

Hic alinganlik da yapma, dedigimi yapip arastir azcik cunku bir anlik heves ile hayvan aldiginizda kendine de hayvana da iskence ediyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

peki bu cins kedileri besleyenlerde sokaktan mı buluyor.
dayatma yapmaya ne gerek var ki. o kadar tıkınacağına git afrikadaki çocuklara yardım et demek gibi bişey bu. kime ne sokak kedisi veya cins kedi isteğim.

hayır ben eve şenlik olsun derken palyaçoluk yapsın bizde gülelim niyetinde değilim.
illaki almam gereken sorumluluklar var. evin bir bireyi olacak zaten bunun bilincindeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir pisi sahibi olarak bende arkadaşlara katılıyorum hani öyle çocuğun fln varsa o istiyor diye almıyor ise gerçekten spesifik bir kedi almak banada hoş gelmiyor. Oscar da ahırda samanlıkların arasında doğmuş bir kedi mesela. Tabiki pet shoptaki kedilerde yaşamayı hak ediyor ancak onları satanlar o paraları hak etmiyor ben ona karşıyım.

Eğer denk gelir isen bir iki barınak gez pet arkadaş vs gibi sitelerde bedava verilen ilanlar var onlara bir göz at böylece eğlenmenin yanı sıra hayat kurtardığınıda düşünüyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

sanssizsansli said:

peki bu cins kedileri besleyenlerde sokaktan mı buluyor.
dayatma yapmaya ne gerek var ki. o kadar tıkınacağına git afrikadaki çocuklara yardım et demek gibi bişey bu. kime ne sokak kedisi veya cins kedi isteğim.

hayır ben eve şenlik olsun derken palyaçoluk yapsın bizde gülelim niyetinde değilim.
illaki almam gereken sorumluluklar var. evin bir bireyi olacak zaten bunun bilincindeyim.

Cins kedi istemek genelde bir anlik heves ile es anlamli oluyor. Haliyle sen once buraya yazilan uyarilari dikkate al yine.

Bu arada bak bu da sokak kedisi;

http://img147.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-5665/loc834/28286_Garu_122_834lo.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

petshop ile sokak kedisi arasında tek fark para

iki türlüde eğer bakabilceğine inanıyorsan hayvan seviyorsan nerden nasıl aldıgın muhim değil

sanki petshopdaki hayvanların şartları rahatmış gibi petshop hayvanları kucumseniyor

bence sokak kedileri daha mutlu ve özgürler.eğer çevrede bilinçli mahalle insanları varsa bide oh mis

petshoptakinin öyle bi şansı yok.60cm lik kafes içinde gazete kağıtlarına sıçarak büyüyorlar

bence git petshopdan bi hayvan kurtar.ha petshopların para kazanması hoş değil.keşke sadece istek üzerine hayvan getirseler.ama öyle yada böyle getirip koyuyorlar o kafese
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bildigin sokak kedisi. Annesini biliyorum, kardeslerini biliyorum -ki kendisiyle birlikte dogan 2 disi, onceki kedim Kimyon ile birlikte eski ev arkadasimda hala. Bu kedi erkek oldugu icin bir arkadasimiza vermistik ama hayvanin asilarini aksatip ustune bir de evden kacdiklari icin olmesine sebep oldu gerzekler.

Ayni annenin daha once dogurdugu kedim Kimyon bu da;

http://fc01.deviantart.net/fs16/f/2007/215/5/a/Kimyon_sleepin___by_Zopinidi.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

barınaklardakiler kısırlaştırılmış oluyor değil mi?
biz de cins kedi aldık ama arkadaşımındı ve kimseye verememişti yavruları öyle yani
öncesinde sahibinden.com dan ev arayan kedilerden bakmıştık ama bir türlü denk getirememiştik
şimdi evde bir siyam olsa da sokakta yavrulamış bir kedinin yavrularını almamak için zor duruyoruz.
yavruyken aldığında hepsi aynı
ha tabi cinslerin karakteristik özellikleri mutlaka var
ama aynı işte
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...