sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Van kedisi düşünüyorum ama başka cinslere de açığım. pek bilgim yok kediler konusunda. lütfen kedi alınmaz kedi sokaktan bulunur bakılır filan demeyin. Cins kedi istiyorum ben eve şenlik getirsin. Aranızda satan varsa da irtibata geçebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 lütfen kedi alınmaz kedi sokaktan bulunur bakılır filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Cins kedi eve senlik mi getiriyormus ? Sen once kediler hakkinda biraz arastirip oku, basina ne gelecegini gor, ondan sonra al bence cunku su anki halinle evcil hayvan degil de oyuncak ariyormussun gibi bir halin var. Hic alinganlik da yapma, dedigimi yapip arastir azcik cunku bir anlik heves ile hayvan aldiginizda kendine de hayvana da iskence ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 barınaktan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 sokaktan bulup, evine alip, besliyecegin bir kedi, emin ol cok daha fazla senlik getirir evine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 peki bu cins kedileri besleyenlerde sokaktan mı buluyor. dayatma yapmaya ne gerek var ki. o kadar tıkınacağına git afrikadaki çocuklara yardım et demek gibi bişey bu. kime ne sokak kedisi veya cins kedi isteğim. hayır ben eve şenlik olsun derken palyaçoluk yapsın bizde gülelim niyetinde değilim. illaki almam gereken sorumluluklar var. evin bir bireyi olacak zaten bunun bilincindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Bir pisi sahibi olarak bende arkadaşlara katılıyorum hani öyle çocuğun fln varsa o istiyor diye almıyor ise gerçekten spesifik bir kedi almak banada hoş gelmiyor. Oscar da ahırda samanlıkların arasında doğmuş bir kedi mesela. Tabiki pet shoptaki kedilerde yaşamayı hak ediyor ancak onları satanlar o paraları hak etmiyor ben ona karşıyım. Eğer denk gelir isen bir iki barınak gez pet arkadaş vs gibi sitelerde bedava verilen ilanlar var onlara bir göz at böylece eğlenmenin yanı sıra hayat kurtardığınıda düşünüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 sanssizsansli said: peki bu cins kedileri besleyenlerde sokaktan mı buluyor. dayatma yapmaya ne gerek var ki. o kadar tıkınacağına git afrikadaki çocuklara yardım et demek gibi bişey bu. kime ne sokak kedisi veya cins kedi isteğim. hayır ben eve şenlik olsun derken palyaçoluk yapsın bizde gülelim niyetinde değilim. illaki almam gereken sorumluluklar var. evin bir bireyi olacak zaten bunun bilincindeyim. Cins kedi istemek genelde bir anlik heves ile es anlamli oluyor. Haliyle sen once buraya yazilan uyarilari dikkate al yine. Bu arada bak bu da sokak kedisi; http://img147.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-5665/loc834/28286_Garu_122_834lo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 barınaktan da alabilirim sorun değil. yanlış anlaşıldık herhalde. ben parayla satılsın petshoptan alayım demiyorum. bakıma muhtaç ama cins kedi varsa barınaktan da alırım. ama tekir almak istemiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Bende tepki amaçlı yazmadım zaten diğerlerini bilemem tabi :) Sadece yönlendirme amaçlı yazdım. Çünkü öyle kedilere denk geliyorsun ki bildiğin master card etkisi yaratıyor. Feriştahı gelse olmaz o olacak diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 petshop ile sokak kedisi arasında tek fark para iki türlüde eğer bakabilceğine inanıyorsan hayvan seviyorsan nerden nasıl aldıgın muhim değil sanki petshopdaki hayvanların şartları rahatmış gibi petshop hayvanları kucumseniyor bence sokak kedileri daha mutlu ve özgürler.eğer çevrede bilinçli mahalle insanları varsa bide oh mis petshoptakinin öyle bi şansı yok.60cm lik kafes içinde gazete kağıtlarına sıçarak büyüyorlar bence git petshopdan bi hayvan kurtar.ha petshopların para kazanması hoş değil.keşke sadece istek üzerine hayvan getirseler.ama öyle yada böyle getirip koyuyorlar o kafese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Peki bildiğiniz barınaklar nereler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Barınağıda geç çevrendeki veteriner yada hayvan hastanelerine git ilk dakikada eline verirler bir bebe emin ol.Ücretsiz kısırlaştırılmış şekilde hatta ellerinde bulunursa cins kedileri bile kısırlaştırp veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 şaziyeyi kaçırıp sana satabilirim istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 di said: Bu arada bak bu da sokak kedisi; http://img147.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-5665/loc834/28286_Garu_122_834lo.jpg Duruşunda bir asalet var bunun inanmayız sokak kedisi olduğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Valla bildigin sokak kedisi. Annesini biliyorum, kardeslerini biliyorum -ki kendisiyle birlikte dogan 2 disi, onceki kedim Kimyon ile birlikte eski ev arkadasimda hala. Bu kedi erkek oldugu icin bir arkadasimiza vermistik ama hayvanin asilarini aksatip ustune bir de evden kacdiklari icin olmesine sebep oldu gerzekler. Ayni annenin daha once dogurdugu kedim Kimyon bu da; http://fc01.deviantart.net/fs16/f/2007/215/5/a/Kimyon_sleepin___by_Zopinidi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Evet ne yaptık kurtarabildik mi bir can daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 barınaklardakiler kısırlaştırılmış oluyor değil mi? biz de cins kedi aldık ama arkadaşımındı ve kimseye verememişti yavruları öyle yani öncesinde sahibinden.com dan ev arayan kedilerden bakmıştık ama bir türlü denk getirememiştik şimdi evde bir siyam olsa da sokakta yavrulamış bir kedinin yavrularını almamak için zor duruyoruz. yavruyken aldığında hepsi aynı ha tabi cinslerin karakteristik özellikleri mutlaka var ama aynı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 DareJedi said: Evet ne yaptık kurtarabildik mi bir can daha? daha değil. arayışlarım sürüyor. geçen gün petshop'a sordum nedir ne değildir diye. 600 TL fiyat çekti. iyice ticarete dökmüş onlar bu işi, almam oralardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 İşte bende ona tepki gösteriyorum zaten. Bencede petshoptaki hayvan sokaktakinden daha sefil durum onları kurtarmak lazım lakin o kadar para ile satmaya kalkınca bırakayım kalsın günahı adamın boynuna diyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 intoko dan pet alan var mı ? alınır mı oradaki kullanıcılardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 evde kedi bakilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Arkadaşta zaten evde bakmak için değil onu sahiplenmek ve beslemek için alıyor demekki sorun yok. Dediğin siteden birşey almadım ama ilanlarda genelde veteriner teslimi fln yazıyor çok birşey olacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 bunların usb3.0 girişlileri çıktığında ben de almayı düşünüyorum. hem os'a da bir değişiklik gelecekmiş. o da gelsin de bakalım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar