Asgard Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 vatan bilgisayardan almıstım ben 1 ay önce authenticator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 d&r da oluyor genel de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Black_Hand said: authenticator desteklemiyorsa telefon, nasıl giriyoruz bu rmah işine? eger paypal ile girersen rmaha, authenticator gerekmiyor. sms olayına girmen lazım(mobile alerts). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 devlet kpss ile diablo 3 farmer alıcakmış kadrolu haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 bankamatik kartımı niye kabul etmiyorki bu yahu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 ben atiorum simdi item almak istedim gercek para ile bunu yapmak icin balance update edicem sole bir yazi cıktı karsima The amount you load into your Battle.net balance may not be immediately available for use. Most payment methods are subject to a review period of up to 3 days, but please allow 10-13 days if you are using direct debit. direct debit. dedigi olay nedir bunu tam anlamadim ben bu methotlar disinda sadece kredi karti ile para yükleyemiormuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paypal hesabımı ekletemedim bir türlü . İlla kredi kartı istiyor banka kartı ile olmuyor mu bu iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 ben de yaptım siftahı, 40€ geldi bile ilk eşyadan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 SuperCandalf said: Arkadaşlar, bir yakınımın sorunu var. Dijital oyunu alanlar 3 gün daha beklemek zorunda diye bir hata mesajı alıyor rmah'ya girmeye çalıştığında. Bilen var mıdır nedir bu? oyle bisey yok ben satis bile yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 benim siftah 7€ boktan itema Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Bİr ben satamadım bişi heheh demekki itemlarım cidden boktanmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Ooo satışlar başlamış iyi iyi kazanın gençler. Olmazsa ben UK'deyim benim hesaba yollayın paraları yüzde 15 komisyonumu alır size yollarım sfdfsfs... Hadi iyi şanslar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 52str,60int,30dex,22all resist bide soketi olan saçma salak yüzüğe 4,95 euro veren arkadaşa hayırlı olsun diyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Inn0 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Beyler item sattıktan sonra bi tane kırmızı ünlem işareti çıkıyor onun bi olayı var mı tam olarak? paypala da geçmemiş zaten para kıllandım asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 tooltipi okumak bu kadar mı zor ünlemin üzerine gelip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 $$$$$ lari görünce heyecan yapmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 bu rmaha nerden ulaşıyoruz ya authenticatoruda hallettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 aa ben ülkeyi amerika seçip almıştım diabloyu 30 lir aucuza geliyor diye ülkeyi nasıl değiştiricez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 bildin tırto tırto itemalrı alıyolar 4-5 euroya.. authenticator yok satamıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 ticket atsam alırken amerikadaydım şimdi türkiyedeyim diye yerler mi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Cuce said: bildin tırto tırto itemalrı alıyolar 4-5 euroya.. authenticator yok satamıyom hahah aynen bildiğin izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Cuce said: bildin tırto tırto itemalrı alıyolar 4-5 euroya.. authenticator yok satamıyom bende de yok ben satıyorum .. sms olayını aktif et satabiliyorsun. Battle.net SMS Protect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 O zaman paypal'ıda girmen gerekiyor sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 ahah bereket versin 17€'ya aldığım stormshieldı 29€'ya ittirdim. blizzden email gelince ne kadar heycanlı oluyo arkadas ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar