Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Cop dedigim 3 item'dan 14 Euro kazandim. * 4 item 18 Euro oldu dsagja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Ya bariz knightonline yolunda ilerliyo, alıp ek iş olarak yapmayı düşünüyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinslayer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 paypal hesabını bi3yerden eklememiz mi gerekiyor, yoksa account un kayıtlı olduğu mail adresine ait bir paypal hesabı mı olması gerekiyor? item eklerken kayıtlı paypal hesabınız yok diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 payment method olarak ekle battle.net'e girip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Ben paypal sectigimde ayarlara gidicez hazır ol dedi ama devam etmedim belki ordandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 authenticator ekliyse paypal setup'ı için göndermiyor websayfasına göndermesi lazım. battle.net'e girip payment options olarka paypal eklemek yeterli. paypal'dan onaylıyorsun zaten oraya yönlendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 aynen.. işlem tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Kim aliyo bu itemlari lan? 800 dps handxbow as'li loh'lu falan 25 Euroya, yüksek int,vita ve mf veren bracer da 20 Euroya gitti dafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Masquerade said: Cop dedigim 3 item'dan 14 Euro kazandim. * 4 item 18 Euro oldu dsagja. kesintili hali mi? sanırım paypal da %15 paypal %15 de blizz alıormus yanı toplamda %30 luk bir kesinti var, su an ki fiyatlar çok saçma, çünkü gold fiyatları belli değil, mesala 2hand bow 250 euro, e ben pıyasadan 250euro ya 70 - 80 milyon gold satın alabilirim! yani gold fiyatları belli olmadan item satışı ve alımı yapmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Eski donumu bi AHye koydum belki meraklısı vardır diye hehe. İlk satışımı yapayım ailecek tatile çıkıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Masquerade said: Kim aliyo bu itemlari lan? 800 dps handxbow as'li loh'lu falan 25 Euroya, yüksek int,vita ve mf veren bracer da 20 Euroya gitti dafa. 800 dps lık silah 25 euro satılmıs , baktığında 25 euro ya kac milyon gold alırsın piyasadan, ona bakmak lazım, yani 25 euro ya senden 800 dps lık silahı alan belki 15 euro ya satın alabilceği gold la alabilirdi, su an euro ile ıtem alanlar bu gold hesabını yapmıyor sanırım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 act 3 chest farm gogogo.. gunde 3 dolardan 100 dolar aylik ohhh miss. cinliler geliyor kaciin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 internet kafem olsa şu an diablo 3 farmlarlara grup indirimi yapıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Şeytan diyor set pantalonu sat gitsin nasılsa fiyatlar düşecek yenisini alırsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 ben benim barbarı soydum bile ne var ne yok koydum ahye lol ne de olsa dhla oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Bende pantolu koyayım bakalım belki alan çıkar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Ya şimdi paypal ilemı seçsek yoksa balance ile mi? Paypal sistemini seçersem hesabımdan parayı alabılıyormuyum yoksa tr ye vermiyor mu? Hiç bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Ve açlık gözleri bürüyor, herkes pantalon, don demeden satıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 internetten alışveriş yaparken paypal balance yerine karttan çekiyor tr paypal, isterse balance 100.000$ olsun farketmiyor, nakit olarak alma kısmını bilmiyorum nasıl ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 banka hesabi eklerseniz paypala hesaba parayi aktarabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Ama kesinti artıyor sanırım neyse balance yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 az önce çok über olmayan 10 itemi 3-6 euro arası koydum 20dk içinde hepsini sattım ne açlar var ya ama bu sistem kötü bence oyunu kötü etkileyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Senin solo oyununu nasıl etkileyebilir ya anlamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Benim leg baya kaliteli, güzel bi fiyata koyayım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar