fenn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Tek yumurta ikizlerinde yumurtayı 2 sprem mi döllüyor. Yoksa zigot 2 ye bölününce 2 yavru mu oluşuyor orası kafamı karıştırdı
fenn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 2 sprem de sıkıntı yok ta yumurta da 23 koromozom nasıldölleniyor 2 sprem tarafından wiki ye baktım döllenmeyi anlatıyor baştan sona üşendim liseli gibi okumaya
throine Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ne google'a ne wiki'ye gerek var. akıl var mantık var tek yumurta ikizi, nerdeyse tamamen birbirlerine benziyorlar. ayrı ayrı spermlerden gelip birbirine bu kadar benzeyen insan olma ihtimali var mı sence? tek yumurta tek sperm. alla allaa yaavv bir de öğretmen olacaksın üstüne alanın da fen olacak. cık cık..
throine Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 kardeş öldüysen söyle toprak atıcam daha.
fenn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 throine said: ne google'a ne wiki'ye gerek var. akıl var mantık var tek yumurta ikizi, nerdeyse tamamen birbirlerine benziyorlar. ayrı ayrı spermlerden gelip birbirine bu kadar benzeyen insan olma ihtimali var mı sence? tek yumurta tek sperm. alla allaa yaavv bir de öğretmen olacaksın üstüne alanın da fen olacak. cık cık.. tek yumurta tek sperm ok. Yumurta 2 ye bölününce 2 yavru diye mi ilerliyor olay
fenn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Bu konuda bilgi eksikliğim var vurun bana :(
0ne Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 off hay ben sizin biyoloji bilginize..... tek sperm, tek yumurtayı döllüyo, fakat yumurta döllendikten sonra 2'ye 3'e 5'e bölünebiliyo, mitoz bölünme oldugu için tüm kromozomlar copy/paste olmuş oluyo
fenn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Bunları sağlayan özel bir durum , koşul var mı? Ayrıca bu yolla 3-4 gibi daha fazla sayıda bebek olma durumu?
throine Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 fenn said: tek yumurta tek sperm ok. Yumurta 2 ye bölününce 2 yavru diye mi ilerliyor olay ALLAAM YAREPPİİM HALA SORUYO.
fenn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 fenn said: Bunları sağlayan özel bir durum , koşul var mı? Ayrıca bu yolla 3-4 gibi daha fazla sayıda bebek olma durumu?
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 fenn said: Bunları sağlayan özel bir durum , koşul var mı? Ayrıca bu yolla 3-4 gibi daha fazla sayıda bebek olma durumu? Valla bizim orada bir çeşme var suyundan içen avradlar çifter çifter doğuruyor.
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Benim tüfek her spermden çifter çifter atıyor avradın bi numara yapmasına gerek kalmıyor.
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 fenn said: throine said: ne google'a ne wiki'ye gerek var. akıl var mantık var tek yumurta ikizi, nerdeyse tamamen birbirlerine benziyorlar. ayrı ayrı spermlerden gelip birbirine bu kadar benzeyen insan olma ihtimali var mı sence? tek yumurta tek sperm. alla allaa yaavv bir de öğretmen olacaksın üstüne alanın da fen olacak. cık cık.. tek yumurta tek sperm ok. Yumurta 2 ye bölününce 2 yavru diye mi ilerliyor olay hayır 1-3-5-7 diye
Öne çıkan mesajlar