Krysis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 mmorpgdekiyle rpgdeki bir değil, -oynamadığın her saniye oyunda güç kaybediyorsun- bugünkü mmorpglerdeki mantık bu işin özü bu
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Bone said: Krysis said: spherenin ardından runuo versiyonu o teoriyle yaratıldı işte, sürekli pvm yapıyorsun her öldürdüğün yaratığın bi şey düşürme şansı var, bi tane daha bi tane daha derken zevk almazken bile oynamaya devam ediyorsun oyunu, wow da, sonraki tüm mmorpgler de o mantık üzerine kuruldu işte bone da tam fail oldu arada bir fps oyununa mmorpg demek, wolf team'i ultima serisiyle eş tutmak, buna rağmen gelip bana "tam fail oldu" demek... priceless. geri kalan her şey için mastercard. bu arada o dediğin şeyin mmorpg'yle alakası yok, sen mmorpg'yi yanlış anlamışsın. wow mmorpg değil de ben mi bilmiyorum? runuo'yu da wolf team'le eş tutuyorum evet, çok anın olabilir runuoda ama 2sinin mantığı aynıdır olay bu edit: wolf team'e mmorpg de demişim ben? niye her gereksiz eleştiri getiren bunu söylüyor, okuduğunuzu anlamıyorsanız dönün bir daha okuyun, zira benim yazdıklarımdan çıkmayacak anlamlar çıkarıyorsunuz
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 RUN UO SERVER PROGRAMININ ADI! EMULATORUN ADI!
iarwain Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 1990 dan sonra kadınların üremesine gerçekten izin verilmemeliydi.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 BonePART said: RUN UO SERVER PROGRAMININ ADI! EMULATORUN ADI! :( abi ben gidip intihar ediyorum...
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 BonePART said: Krysis said: Bone said: ultima ile wolf team'i yanyana koymak? anlayan anladı. spherenin ardından runuo versiyonu o teoriyle yaratıldı işte, sürekli pvm yapıyorsun her öldürdüğün yaratığın bi şey düşürme şansı var, bi tane daha bi tane daha derken zevk almazken bile oynamaya devam ediyorsun oyunu, wow da, sonraki tüm mmorpgler de o mantık üzerine kuruldu işte diğer arkadaşım evet sil ultimayı ben sildim :) bone da tam fail oldu arada edit: tam tayyip stili olmuş abi cevabın tekrar okudum da sdf sphere runuo felan diyosan zaten orda wwar biş sorun bi bilgisizlik sphere ve runuo emulatordur programların adıdır serverda kullanılan ultima online 2nd age ve aos fdemeye mi calısıyosun var ben bu işlerin üstadıyım iddiasında bulunmadım -necromancy vesairenin olduğu unicorn kestiğin böceğe bindiğin dragon tamelediğin runuo -diğeri pvpye dayalı olan sphere ÖNEMLİ NOT: SPHERE NE DEMEK RUNUO NEDİR BİLMEM SIRADAN NEBULA OYUNCUSUNUN ARGOSUYLA KONUŞUYORUM ben aynştaynım demedim ben wolf team'e mmorpg demedim, onu nerden sallıyosunuz bilmiyorum dönün okuyun ne yazdığımı ben bilgi ispatı peşinde koşmadım o hezeyanı yaşayan sizsiniz -mmorpgyle fpsnin en kötü öğelerinin birleşimi- dediğim bu -WoW gibi KO gibi bugünün mmorpglerindeki oyun teorisiyle fpsnin oynanış biçimi birleştirilmiş ben bunu söylemeye çalıştım. sonuçta ne coddaki csdeki gibi bileğe tecrübeye dayalı oyun kalmamış, e zaten mmorpg değil mmorpgnin güzel denecek hiçbir öğesine sahip olmasına imkan yok özet olarak söylediğim bu amaç bilgiçlik değil söylediğim ultima=wolf team değil, runuo=wolf team derim ama ha siz daha da laf sokma, kendinizi ispatlama girişimlerinden sıyrılıp da benim dediğimi anlayıp haaa adam böyle bir görüşe sahipmiş demek yerine gelir aynı yoldan devam eder, dünyadaki milyon tane forumdan birinde milyon tane konudan birindeki bir mesajda tanımadığınız bir adamın kendisini bilgisini ispat peşinde koştuğunu varsayar daha da laf yarıştırıcam diye uğraşırsınız, o size kalmış. ben siz batana dek cevabını veririm.
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 iarwain said: 1990 dan sonra kadınların üremesine gerçekten izin verilmemeliydi. 90 sonrası doğumlular canını falan mı sıktılar?
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 yok adamların amacı söylenen lafı anlamak, güzelce tartışmak falan değil polemik yaratayım laf sokayım, kendimi ispat edeyim, günlük hayatta ezilen egomu tatmin edeyim amacınız bu, kaç yaşında adamlarsınız burda 21 yaşında adamla liseli diye dalga geçiyorsunuz, başka işiniz gücünüz yok mu sizin? zavallılık denir buna
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 aosdaki pvp u2nd agedeki pvpden cok daha kompleks mob felan da kesmiyosun aosda champion yaparsan yaparsın yada dark father oda biraz pve eklemek icin yapılmıs bisi oyna aosda itemization crafting ustunden doner iyi bi tailor ve bs tanıdıgın yoksa pvp yapamassın hatta daha entresanı aosda itemizatipon insurance oldugundan cok daha kolay spherea gore sphereda kopek gibi farmlaman lazım dragon felan ve itemlar olunce lootlanıp gidiyor
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ben pure mage açıyorum regimi alıp çatır çatır aksiyon yapıyorum spherede, başka türlü zaten yalnız gezemezsin, bütün pvp spawn üzerine döner ki iyice tiksindim sphereden de, hele nebulaya gelen rezil yeniliklerden sonra avantajlarını anlattığın runuoda ise pvp yapacak itemi elde etmek için deli gibi çalışmak lazım, ne kadar çok çalışırsan o kadar iyi item elde ediyorsun. O itemleri düşürmek ya da craft charla en iyi itemleri yapacak noktaya gelmek için aylarca kasman lazım, çok sıkıntılı runuo ve zaten adamlar oyun teorisini runuoya tam olarak uygulamamışlar, adam pratik yapmış zaten sonra asıl bombayı WoWda patlatmış
HakkiYendi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 TAAAM KAFADAN bunlar knightı alacaklardı,galiba aldılar. çünkü ko el değiştirdi şu günlerde. ve türkçe opsiyonu geldi
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 half-life da çok kötü bir oyun zaten. kafavuruşu diye bişi var, fare öldürüyorsun, yerçekimi tabancasını alıp sağa sola atıyorsun felan. anlamsız işler bunlar. işte hep nayt onlayn'dan özeniyor bu adamlar, o yüzden oluyor.
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 trollse troll için çok geç değilse de ayrıca fena bi durum zaten
sweetpumpkin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 bence gayet güzel bir oyun wolfteam bilmiyorum sizi ama türkçe bir oyun olduğu ve Türkiyemde bir ilk olduğu için size böyle gelmekte...
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Türkçe oyunlar çok reröre... Bir şeye benzemiyorlar.
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 wolfpack vardı zamanında sphere'e alternatif emülatör, onunla karşılaştırıyor siz anlamamışsınız
KralKatili Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Ay gurur duydum bu kadar troll perdesinin arkasına saklı yorumlar gelmiş konucuğuma :D :*
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 garbage'a boş konu açsan 100 yorum alır zaten panpa
KralKatili Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Açsam mı acep panpa acayip içerikler.
SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 kart derdine son işte aga tam da tatil dönemi wolf team işi biliyor :D
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Silphatos said: wolfpack vardı zamanında sphere'e alternatif emülatör, onunla karşılaştırıyor siz anlamamışsınız ha anladım
Öne çıkan mesajlar