Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öfff

Osie16

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Red said:

ahdan hiç item almadın sanırım sdfs

başka türlü nmde beliale ölmen çok zor.hadi 1 öldün reskill imkansız dfs

1 tane aldım oda 10k ya bow,neden alamıyorum? çünkü rus key oyun rusça lol sadece bowları anlayabiliorm oda dps farkından.
search etmeside en kolay o lol.
50 olmak üzereyim şimdi izuala geldim diablodan önce bi weapon değiştircemde bow mu xbow mu alaym ?
Mesaj tarihi:
Ah den item almana gerek yok zaten ben de hiç bişey almadım ah den infernodayım butcher a geldim.Bugün sabahtan beri 4 defa kapanmasaydı kodumun server ı onu da kesecektim 5valorla.
Mesaj tarihi:
inferno zoltun kulle görevindeyim, blood almam lazım.

içine tükürdüğümün dungeonunda 2 sari bi de elite pack var, hepsi mi return damage olmak zorunda.

ilk gelen pack dervish, teleport illusion reflect damage waller
2. pack lurker, horde reflect damage electrified minion
3. de arcane enchanted reflect damage minion bişey daha olan iskeletor.

respawn timer beklerken bi kitap bitireceğim sanırım bu gidişle :(

10 saniye kombat, 30 saniye beklemekle geçiyor :/ saçma sapan bi yerdeyim skipleyemiyorum da asdf
Mesaj tarihi:
Kapat binefes al iki dota falan at geri dön hacı adamların hp zaten fulleniyor olmuyorsa olmuyor zorlama.Yardım edebilecek kadar güçlü olsam ederdim de ben kendim act1 deyim anca.
Mesaj tarihi:
Rollback mi yapıldı acaba?3 saat önce hell ac1 in yarısına getirip kapattım oyunu.Şimdi nightmare son görevde görünüyorum.Beliali felan kesmiştim halbuki.O ara kastığım 50k para felan da gitmiş.Sizde de var mı bi rollback olayı?
  • Yeni Oluştur...