Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 baydım yaa nightmare belialde 20 kere öldüm yardim edebilcek varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Battletag ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 battletag ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Belial Down'n Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 hllteam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Battletag ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Aluriel said: hllteam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 seni yieerim yiieerrim ohyeah sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Hell : Act4 ilk mini boss tan reskill yiyorum el atcak abiler varm sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Demekki neymiş, trapti oydu buydu ugrasmicakmissin, right click stun left click bola shot gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ahdan hiç item almadın sanırım sdfs başka türlü nmde beliale ölmen çok zor.hadi 1 öldün reskill imkansız dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Cam var mi? Cam ac! Esh adli kullanici size titresim gonderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Red said: ahdan hiç item almadın sanırım sdfs başka türlü nmde beliale ölmen çok zor.hadi 1 öldün reskill imkansız dfs 1 tane aldım oda 10k ya bow,neden alamıyorum? çünkü rus key oyun rusça lol sadece bowları anlayabiliorm oda dps farkından. search etmeside en kolay o lol. 50 olmak üzereyim şimdi izuala geldim diablodan önce bi weapon değiştircemde bow mu xbow mu alaym ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Ah den item almana gerek yok zaten ben de hiç bişey almadım ah den infernodayım butcher a geldim.Bugün sabahtan beri 4 defa kapanmasaydı kodumun server ı onu da kesecektim 5valorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 inferno zoltun kulle görevindeyim, blood almam lazım. içine tükürdüğümün dungeonunda 2 sari bi de elite pack var, hepsi mi return damage olmak zorunda. ilk gelen pack dervish, teleport illusion reflect damage waller 2. pack lurker, horde reflect damage electrified minion 3. de arcane enchanted reflect damage minion bişey daha olan iskeletor. respawn timer beklerken bi kitap bitireceğim sanırım bu gidişle :( 10 saniye kombat, 30 saniye beklemekle geçiyor :/ saçma sapan bi yerdeyim skipleyemiyorum da asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Kapat binefes al iki dota falan at geri dön hacı adamların hp zaten fulleniyor olmuyorsa olmuyor zorlama.Yardım edebilecek kadar güçlü olsam ederdim de ben kendim act1 deyim anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 yok pas geçtim nagaları , vault + ss falan çektim bi tarafa bıraktım. ötekilere yattık bu sefer de ahsduhad act3'e geçmek istiyorum yeter artık :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Aha şimdide diabloda takıldım fdsgh safi gear check ya sevdiminin oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 BİZİMLE DİABLO KESMEYE VARMISINIZ?? Sincap#2136 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Ya america serverındayım diğer serverlara da girip kasılmış charlarla oynamak istiyorum.OLMUYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Bende oyunu rusça oynuyorum hellact 1 sonundayım ama EU key alip aynı charımla devam etmek istiyorummmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Rollback mi yapıldı acaba?3 saat önce hell ac1 in yarısına getirip kapattım oyunu.Şimdi nightmare son görevde görünüyorum.Beliali felan kesmiştim halbuki.O ara kastığım 50k para felan da gitmiş.Sizde de var mı bi rollback olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Hell act1 sonlarındayım, act3 sonlarına kadar beni sitliyebilcek varmı gold veririm 3-5 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 inferno beliale yardim etcek varmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar