Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 tene sıktığınız kokularda, kokunun uçması gitmesi yok olması vs kişiden kişiye değişir dendi herhalde daha önce değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Biliyoz onu. O yüzden almayı bilmiyorum dedim zaten. Bulamıyorum tenime uygun olanını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 olmadi lavanta yada cok yaygin olmayan kaliteli limon kolonyasi kullan..daha cok prim yapar yazin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Ya aslında ben çok farklı bir şey arıyorum. Bazen öyle kokular duyuyorum ki, insanı içine çekiyor. Kendini alamıyorsun. Susup sadece kokuyu dinliyorsun. Çok elegant, çok sade ve çok farklı oluyor. Zaten bahsettiğim kokuların şişesi net 400'den başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 o kadar para verdikten sonra sisesini filan da degerlendirmek lazim tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Anhora said: Biliyoz onu. O yüzden almayı bilmiyorum dedim zaten. Bulamıyorum tenime uygun olanını. tene sıkmaman mümkün. ensene, giydiğin giysinin omuzlarına sık mesela? (gerçi bunu da önermeyenler var o ayrı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Evet o zaman daha uzun süre kalıyor gömlekte felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 dana22 said: o kadar para verdikten sonra sisesini filan da degerlendirmek lazim tabi.. asadfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 tamamini okumadimda parfum oyle kokusunu begendim hemen aliyim tarzi birsey degil, nota geyiklerine, ten olayina girmiycemde hani her insnain karakterien giden belli kokular vardir, kisiligini yansitmaya yardimci olur. bunun yaninda parfumlerinde kullanilabilir mevsimleri vardir, erkekler cok yapiyro bu hatayi misal. agir baharatli, silaji yuksek kis kokusunu boca edip yaz sicagi sabah toplu tasimada bas agrisina neden oluyorlar cevredekiler icin. hos turkiyede parfum kullanma orani dusuk, kullananda hep sahte filan kullaniyor ama genede bu konuda dogru secim yapmakla ilgilenen icin onemli http://www.fragrantica.com/ surasi cok iyi yani, notalardan anlamiyorsaniz bile en azindan fikir verir koku yaz kokusumu, kis kokusumu veya gunduz icinmi uygun gece icinmi. kaliciliga ve silajada bakabilirsiniz burdan. misal ben kisin surekli kullandigim burberry brit i bu sekilde arastirarak buldum, karakterime cuk diye gitti notalarinda cogu uyumlu tenimle o yuzden hani ailede ve arkadaslar genelde kullandigimda "sen kokuyor bu, butunlemis seni" seklinde yorum yapiyor. onun yaninda anneme hic gitmiyor bu, onun kullandigi lancome tresorde bana gebersem gidicek bir koku degil yas profilini gectim. bide parfumeriye gittiginizde sakin ama sakin 3 den fazla koku denemeyin, burnunuz overload yer 3. den sonraki kokulari dogru alamazsiniz. mumkunse 2-3 farkli gunde deneyin kokuyu bi teninizde, bi tester cubugunda sonra tekrar teninizde. falan filan. kiyafete uygulamak ena gibi gozukmesede kendi teninizle karismiyicagi icin o ozel soncu cikmaz ortaya hicbir zaman, parfumle butunlesemessiniz. dogru secilmis parfum o kadar etkili oluyorki bazen hani yanimdan biri gecince resmen paralize oluyorum, yaptigi o persoanl statementi cok rahat hissediyorsunuz ve o insani merak ediyorsunuz, pesine dusme durtusu geliyor :P bazende hanzolar iste oyle yanlsi kullaniyorlarki nefes alamiyoruz, cok sukur avrupada daha yaygin bu sorun. turkiyede daha deodrant kullanmaktan aciz insanlar yuzunden ya ter kokusu ile yada gul suyu kokusuyla bogusuyorsunuz toplu tasimada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Bence en fenası kızların ter kokması. Gerçekten ben utanıyorum onların yerine. edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 kadinlarin dogal kokusuna bayilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 vakti zamanında avon-surreal diye bi parfum vardi iste tam da akilanın dedigi gibi buram buram kadın kokusuydu o şekil kokan bi kadına rastlarsam durdurup bi guzel koklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 avon kokusu..oh no.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 anlayamazsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 kanserli zehir saçıyor bu ürünler. nerede rüetildiği belli değil. içine işemiş bile olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Cerrutiye 1881 40 lira veririm. o da işin görülsün diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 ahahahaha imam baltalamayı bilmiyon be aga cerruti mizuda bile 90 lira la insafın kurusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 abi hepsiburada da indirim yaptılardı da ondan böyle kastırıo imam salşdkasşlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 donanım habere link vercem. gelsinler baltanın hasını yapsınlar. n11 indirim kuponu + hediye çeki + bonus kampanyası + avantajix iadesi fln derken para alırlar üstüne asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 ahahavljdshavdsa DH de de sattim 2-3 tane ama baltacılar harbici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 PATRON CILDIRDI 10K MESAJ SEREFINE GORULMEMIS FIYATLAR sırt cantası alcam la alın sunları kalmasın irkek 1-CK IN2U Him 100ml-70tl 2-Cerruti 1881 100ml-85tl bagyan 1-CK IN2U 100ml-70tl 2-Lancome Miracle 100ml-100tl 3-Chanel No.19 90ml-150tl 4-Chanel Cristalle 100ml-160tl CK lerin ikili seti 120 lira hadi bakalım mizu sen mi buyuksun ben mi hıammnaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 KENDINIZE ALMIYOSANIZ ESINIZE DOSTUNUZA ALIN HEDIYE EDIN ILLA OZEL BI GUN OLMASINI BEKLEMEYIN LUTFEN ARKADASLAR INSANLIK BU KADAR MI OLDU :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 pascalnouman said: PATRON CILDIRDI 10K MESAJ SEREFINE GORULMEMIS FIYATLAR olm iş yerinde çalışmak yerine paso yazıyosun heralde. 10k nedir ... Gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 hehehe yok be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 memurlar nerdesiniz mayışı da aldınız hadi bakalım pambık eller cebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar