deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 CD Homme Intense kullanıyorum ben, çok da sıkmıyorum gerçi ama her sabah duşta buram buram kokuyor bir önceki günün parfümü. O kadar kalıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 intense fena yaaa bayagi bi etkisini kanıtladı bircok karsi cinse karsi verdigim her kurus helal olsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 keke bana acqua di gio lazım. ayarlasana ucuzundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ama çok para vermem ucuz olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Tinerci parfumu olm o. 1995ten beri turkiyenin yarisi kullaniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Yoksa sen su arabada ve yolda karsimiza cikip ben duty free de calisiyorum bunlar ihtiyac fazlasi ayagina millete parfum satanlardan misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 esh şimdi bize elit parfümler konusunda feedback versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Esh said: Tinerci parfumu olm o. 1995ten beri turkiyenin yarisi kullaniyo her konuda marjinal olup en bilinmedik şeyi kullanacağım, tüketeceğim diye kasmaktan yoruldum artık ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 olm imam sene olmus 2015 ne gio su sana guerlain verim cerruti verim az oturakli koku al artık eşşek kadar adam oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Gio disinda kokusu sana guzel gelen biseyi sec iste Boynerden falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 onları türkiyenin geri kalanının kullanıp kullanmadığını nereden bileceğim? ya onlarda çok kullanılanlardansa? zaten çok kullanılanlardan değilse boynerde ne işi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 250 tane parfum var abi. Gidip sorcan hangileri cok satiliyo diye, onlari almiycan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 imam, viktor&rolf - spice bomb çok satılmıo bak. güzel kokudur ondan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ya imam gel al iste benden bi tane memur adamsın ekonomik ol az kekoluk yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 hevesimi kaçırdınız. 5 liraya doldurtçam çarşıda öğle arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 pascalnouman said: guncel liste irkek 5-Cerruti 1881 100ml-100tl ücretsiz kargo aynı fiyat zaten. bi de bilmiyoruz senden aldığımız parfümü orjial mi kaçak mı sahte mi zehirli mi. 50 lira veririm buna. http://www.hepsiburada.com/cerutti-1881-edt-100-ml-erkek-parfumu-p-SGCERUTTI1?productId=sgcerutti1&categoryId=32010685 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 imam dediğin gül suyu sürer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 pascalnouman said: ya imam gel al iste benden bi tane memur adamsın ekonomik ol az kekoluk yapma dostum ben yıllardır lacoste nin esential ı nı kullanıyorum, bitmek üzere şuan ki şişe, farklı bir şeyler deneyeyim diyorum, baharatlı koku, ağır koku sevmiyorum, bunaltmasın miss gibi ferah ferah çiçek bal koksun istiyorum. önereceğin koku varsa alabilirim. evliyim, hanım dışında karşı cinsi etkileme düşüncem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 istemeden baltalıyorum keke ama burda 80 lira dfsfg bi de kliksada parfüm ne alaka. kliksa sen kimsin ya http://www.kliksa.com/urun/kozmetik-parfum-bakim/901986951?utm_source=akakce&utm_medium=comparison&utm_campaign=listing&cm_mmc=Akakce-_-CPC-_-Comparison-s-_-Reg&ref=akakce&v=1.69.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 valla kanka kimseyi inandırmak zorunda degilim daha once benden urun alanlara sorabilirsin onlar soylesin sana orjinal mi sahte mi saglik bu sonucta saka olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 calvaria said: pascalnouman said: ya imam gel al iste benden bi tane memur adamsın ekonomik ol az kekoluk yapma dostum ben yıllardır lacoste nin esential ı nı kullanıyorum, bitmek üzere şuan ki şişe, farklı bir şeyler deneyeyim diyorum, baharatlı koku, ağır koku sevmiyorum, bunaltmasın miss gibi ferah ferah çiçek bal koksun istiyorum. önereceğin koku varsa alabilirim. evliyim, hanım dışında karşı cinsi etkileme düşüncem yok. sondaki bilgilendirme icin tşkler kahgklhdaldsa koku onerisi olarak da sana hugo boss elements onerebilirim gayet taze turuncgil kokusudur icini acar yazın bunaltici zamanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 demek istediğim erkeksi, hayvani olsun bütün kızlar hazırola geçsin kokularından ziyade beni mutlu edecek bir koku tercihimdir. benim şişe daha 1 ay yeter bana bu süre zarfında eline geçen parfümlerden bu özellikleri taşıyan olursa pm atarsın senden alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Bir tane düzgün parfüm bulamadım. Parfüm almayı da bilmiyorum ya. Kokusu güzel diye Paco Rabanne Invictus aldım, 2 saat sonra uçuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Anhora said: Bir tane düzgün parfüm bulamadım. Parfüm almayı da bilmiyorum ya. Kokusu güzel diye Paco Rabanne Invictus aldım, 2 saat sonra uçuyor. su an hermes terre kullaniyorum ben. baya hos. invictus'u sevdiysen bunun edt'sini deneyebilirsin. odunsu ve fresh yine. kokusuda ucmuyor hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Tamam gidip denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar