Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kolay rare item isteyenler,

spompas

Öne çıkan mesajlar

inferno da questimizi Act2 8. görevin herhangi birini secip.
ancient path e portal kullanarak gidiyoruz
saga dogru ilerliyoruz
3 kerede 1 tek başına duran goblin oluyor.

merdivenlerin sonuna kadar ilerleyin yoksa oyundan cıkın tekrar deneyin.Checkpoint noktası var oraya gelmeyin gelirseniz tekrar görev secin.

moblar elitler varsa portal kullanarak kacıyoruz ki
repair e harcamayalım hasılatı.

takip edemedim forumu bukdr umarım söylenmemiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada act 2 de %100 rep chest var doğru harita gelirse mapin adını unuttum şu mahzenden elemanı kurtarıp kapıyı açıp devam ettiğimiz yer işte.Orda doğru map gelirse kapının açıldığı noktadan sonra ilerlediğimiz yerin tam ortasında bombacı mobların dolu olduğu bir uçurum gibi bir yerde bir rare mob ile beraber spawn oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ad3m said:

Ben mobları kesmeden barbarla gidiyorum zaten kesememde full defansif abilityler ile gidiyorum orada mf gear çekmeye kasarsam açamam bile chesti.

ben de barbarianla oynuyorum. cok zor degil ordaki moblar elite gelmedigi sürece, eliteleri de bazilarini kesiyorum bazilarini ileriki odaya çekiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hehehe orası süper ben sk önüne geldikten sonra portal açıyorum base gidiyorum portal kapanmasın diye waypoint le oraya gidiyorum 3 tomb a girip +5 valor yapıp tekrar dısarı cıkıp waypoint le base gidip portala geri atlayip kapıdan direk sk ye daliyorum cok iyi kasiliyor öle infernoda en rahat sistem ^_^

dıye bırısı yazmıs,o zaman en kolay helde gırsek kessek 5 stack yapıp puplıc gameden grupla infernoya gırsem buff yıne dururmu? o zaman paso kes
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...