spompas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 inferno da questimizi Act2 8. görevin herhangi birini secip. ancient path e portal kullanarak gidiyoruz saga dogru ilerliyoruz 3 kerede 1 tek başına duran goblin oluyor. merdivenlerin sonuna kadar ilerleyin yoksa oyundan cıkın tekrar deneyin.Checkpoint noktası var oraya gelmeyin gelirseniz tekrar görev secin. moblar elitler varsa portal kullanarak kacıyoruz ki repair e harcamayalım hasılatı. takip edemedim forumu bukdr umarım söylenmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Ne desem bilemedim şimdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 İyi niyetin icin tesekkur ederiz de burasi cakal yuvasi oldugu icin o farm spotu ilk gunden biliyodur cogu kisi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 waSpom#2331 eklersiniz, biz 3 arkadaş aynı anda kasıyoruz bulunca birbirimizin oyununa giriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 sorsanız söylerdik :p spawn rate'i 50% diye biliyorum ben goblinin, 3-4 kişi yapınca zaten hemen her oyun bir goblin spawn oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 O zaman double check yapın ilk yukarıda denen yere sonra da road to alcarnus a tp olup wp nin etrafındaki alanı fazla açılmadan tarayın orda da bir goblin spawn noktası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 onunla uğraşacağınıza act3te chest kovalayin daha karlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Act 3 de sağlam mf gear lazım şahsen mf gearımla herhangi bir mob beni öper :P çok fazla ölüyorum orada bayıyor beni ama kar olarak evet act2 goblinden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 mf sadece chesti acarken giyiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Bu arada act 2 de %100 rep chest var doğru harita gelirse mapin adını unuttum şu mahzenden elemanı kurtarıp kapıyı açıp devam ettiğimiz yer işte.Orda doğru map gelirse kapının açıldığı noktadan sonra ilerlediğimiz yerin tam ortasında bombacı mobların dolu olduğu bir uçurum gibi bir yerde bir rare mob ile beraber spawn oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Ben mobları kesmeden barbarla gidiyorum zaten kesememde full defansif abilityler ile gidiyorum orada mf gear çekmeye kasarsam açamam bile chesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 teşekkurkler paylasım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ad3m said: Ben mobları kesmeden barbarla gidiyorum zaten kesememde full defansif abilityler ile gidiyorum orada mf gear çekmeye kasarsam açamam bile chesti. ben de barbarianla oynuyorum. cok zor degil ordaki moblar elite gelmedigi sürece, eliteleri de bazilarini kesiyorum bazilarini ileriki odaya çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Beni bayağı bir zorluyor o moblar ayrıca level 1 de neredeyse %50 şansla champ spawn var ve bunlar neredeyse hep soul ripper 2. katta ise 3 yada 4 spawn point var ilk 2 si yakında diğerleri için kasılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 cok kısarsan dmgden zor olabilir. dual wield giriyorum ben oraya mesela. zaten leap + iron impact 4 sn, sonrasinda ignore pain 7 sn, sonra tekrar leap toplamda bi 15-20 sn civari çok dmg almıyorsun. o sürede de 1 pack temizlersin rahat, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 road to alcarnus çok daha kolay bir spot ve goblin spawnı yüksek hatta aynı spotta 2 tane goblin kestiğimi biliyorum o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 tier 18 düsmüyor ordan ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 terazine abandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 4 kisi underbridge giriyoruz ciplak. herkes bir koseye kosuyor. chest varsa teleport/loot, repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 chest içinne kadar mf lazım yanındaki elemandaki mfleri sayıyormu.Sayıyorsa 200 mf var bi halt cıkmıyor chestten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 yandaki elemanin %20si ekleniyor sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 hehehe orası süper ben sk önüne geldikten sonra portal açıyorum base gidiyorum portal kapanmasın diye waypoint le oraya gidiyorum 3 tomb a girip +5 valor yapıp tekrar dısarı cıkıp waypoint le base gidip portala geri atlayip kapıdan direk sk ye daliyorum cok iyi kasiliyor öle infernoda en rahat sistem ^_^ dıye bırısı yazmıs,o zaman en kolay helde gırsek kessek 5 stack yapıp puplıc gameden grupla infernoya gırsem buff yıne dururmu? o zaman paso kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 durmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Aluriel said: tier 18 düsmüyor ordan ama nası ya loot random değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar