Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölümü Ensenizde Hissettiğiniz An

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

gecen hafta sonu board yapmaya gitim,bu sefer harbiden sictim kesin olucem dedim ama yirttim.. neyse, havalar isiniyo karlar eriyo yavas yavas karlarin altindan gizli dereler akiyo, daha gecen hafta bi kiz icine dustu oldu ondan baya dikkat ediyodum ama daha kaymaya baslamadan kafam baya bi guzeldi, ilk turda isinirken ufak tefek zipliyorum falan bi tane kaya gordum zipladim 2 metre en fazla yuksekten dusmusumdur hemen iniste 1 tane daha inis vardi ordan 180 yaptim ama iniste resmini koydugum deligi gordum.. kendi kendime hasiktir ii ki sagina dogru dusuyorum icine girsem sictim dedim bu sefer biraz daha yuksekti inis 3-4 metre vardir, deligin biraz yanina indim ama sert indigim icin altimda ki kar goctu basim assagida board yukarda basket oldum deligin icine haha.. icine duserken zaten ruya mi gercek mi anlamadim ama derenin suyu suratima suratima carpinca geldim kendime debelendim falan sirilsiklam oldum ayaklari cozdum tirmandim zar zor ciktim. bi ustume kar gocse biraz daha genis olsa tamamen giricektim icine kesin gebericektim bu sefer lol ..

Sosyal ağlarda paylaş

off çok iyiymiş adasd.

benimde gençliğimden var böyle bir anım. paten kayıyoruz o dönemler, serseri modundayız. gecenin biri mahallede birinin düğünü var, bizde patenle ekip olarak dolaşıyoruz*. malum moda arabaların/motorların arkasına tutunmak. hermes almışım yeni, fena havamdayım. neyse mobiletin arkasına tutunduk, kullanan şopar rakının dibine vurmuş önünü göremiyor.. içimden diyoruz vız vız gitse gitse ne kadar hızlı gider diye.. neyse adam köklemeye başladı, ayağımızın altında asfalt var, tırtıklı. 30, 40, 50, 70 km derken sonuna kadar kökledi en son 80-90 km arasında bir hıza varmıştı. aletten deli gibi ses çıkıyor, sanki patlayacak. bizim diğer elemanlar 50'de 60'da bıraktılar motoru. ben bırakmadım nedense. sonlara doğru tekerler ile asfalt arasındaki sürtünme o kadar fazlalaştı ki titreşimden bacaklarım uyuşmaya başladı.. ama bıraksam duramıycam yani biliyorum. 5-10 sn sonra dizlerimdeki hissi tamamen kaybettim ve boşandı mı derler bilemedim tamamen kontrolümü kaybettim bacaklarım üzerinde. en son hatırladığım şey bütün binaları ters olarak gördüğümdü, takla atarken ki etimin yere vurduğunda çıkardığı sesi bir de binaların bir aşağı bir yukarı döndüğünü hatırlıyorum.

kalktığımda arkadaşın evindeydim, 6-8 takla atıp kenara devrilmişim. dizler param parça, kafada birkaç şişlik. görenler baya öldüğümü falan düşünmüşler asdasdasd.
Sosyal ağlarda paylaş

prodigy said:

Of çok fena abi.

Ben de bir kere gidiyordum böyle ama seninki ekstremmiş.

Uludağ'da yanılmıyorsam maden pistinden off piste çıkınca bir dere vardı (belki aynı yerdir?) mal olduğum için off piste çıkmıştım, hem de yalnız başıma. Çünkü çok çılgındım o yüzden. Bir anda sis çöktü, kayarım lan aşağı doğru kaysam çıkarım bir yere diye yavaş yavaş kaymaya devam ettim. Sonra hadi lan oturayım biraz dedim görüş mesafesi iyice düştüğü için. Oturdum takıldım 1 saat falan, tırsmaya başladım tabi inceden. Sonra sis kalkmaya başladı. Sağıma soluma baktım, 30-40 cm yanımda çok şirin bir uçurum ve aşağıda da çok tatlı bir derecik vardı. Ben oradan düşsem gg idi ama, jandarma beni bulana kadar mevsim geçerdi o allahın unuttuğu yerde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...