Meov Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Gezdim-gördüm'e açmadım çünkü gezip görmeyeceğim. Bu Kıbrıs'tan gelirken(havayolu ile) ne kadar alkol getirebiliyoruz yanımızda? İnternette çok tutarsız şeyler yazmışlar. Kontrol etmeme muhabbeti var mı acaba adamların gümrükte? Daha önce getirmiş insanlar yardımcı olursa bi? Bu yıl gidenlere soruyorum bu arada fiyatlar ne durumda? blue label, jack, ballantines flm? ya da diğerleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 martta bi gidip geldim, 6 litre soktum, kontrol etmediler. limit kişi başı 3müş diyolardı ama, çok giden arkadaşlarım. hayli ucuz. 1LT russki standart platinium 30 euro falandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 kisi bası 3 siseymis. annem, babam ve kardesim su an tatildeler soruyolardı ne getirelim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 alkol oranına gore degisiyor limitler bildigim kadariyla fix 3 sise degildir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 oha lan daha neler. litreye gore degisebilir de alkol oranı uydurma cok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ya zaten çok değil aklımda max. 4 şişe alıp gelmek var ama sıkıntı çıkarmasınlar istiyorum :O böyle jackin 3 jack + flask tadında bir paketi var mıdır ki? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 türkiyede şuan 70lik 86 lira. lefkoşada olucam ben ama farkeder mi fiyatlar çok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 gelen varsa sipariş verebilirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 içerde iyice ucuz ama havaalanında bin tane dükkan var, orda da deli ucuz yani çok fark etmez. baya fantastik her şey var nerdeyse ve güzel kombine paketler falan da var promosyonlu vs. üzülmezsin yani. 18lik glenfddich 32 euro falandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 şu kıbrıs alkol dışında bi işe yaramıyor yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 MasterHapLo said: lefkose de lemar market var oraya bi bak. lefkose LEFKOSELEFKOSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Çantanı doldurana kadar al abi birşey olmaz . Duty free den falan alamazsın 1 LT den fazla , çantanın haricinden bi de duty de al işte 1 büyük şişe tamamdır. 2-3 haftalık çıkarırsın içki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 3 litre içki, 3 karton sigara. ama dönüşte kontrol olmuyor, istediğin kadar sok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 niye getiriyosun ki iç orda hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pijo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 1 litre, alkol orani %22 ve uzeri; 2 litre %22 alti olmak uzere toplam 3 litre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Cantaya sigdirabildigibiz kadar goturebilirsiniz turkiye gunrugunde yakalanmamal kaydi ile. Ancak dikkatli olun sahte orani yukseldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bir kaç hafta önce askerden gelen arkadaş 6 şişe viski vodka absenth vb. getirdi. limit 3-4 şişe veya litre gibi bir şey ama biraz kontrolle alakalı. bildiğim kadarıyla izmirden gireceksen kontroller rahat. ama istanbul ve adana biraz sıkıntılıymış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 benim arkadas haftanın 4 günü gidio her seferda 15 20 sise sokuo 20-30da karton sigara vs yolculara dagitiyo günlük 2 milyar fln kazanıyo dfgfhşlj kacakcı herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohaybetion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Abim getirmişti, kişi başı 250 cl midir bilmiyorum tam olarak. Çok düşük bir rakam sanırsam yanlış biliyorum. Bir bagaj onun için ayırmıştı çünkü. Aralarında arkadaşları için aldığı karton karton sigaralar vardı. Kendisi içmiyor zaten ama sorun çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Evet, şu işi en güncel haliyle nasıl hallederiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 hangi işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 kos tan yeni geldim 1 litre alkol diyolar ama yanımdaki ark 3-4 litre geçirdi hayvan gibi burası kalabalık gibi dedi gümrükçü bayan iki kişiyiz deyince geçtik ben 1 litrecik aldığımla kaldım amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 ben 1 lt absent 1 litre rakı 1 litre absolut almaya çalışıcam. geçirebilirim yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Valizi doldurun gelin dutyfreeden de birşeyler alın elinizde torba ile geçi gümrükçülerin yanından birde yalandan telefon acın he anne geldim kapıda mısınız tamam çıkıyorum şimdi diye. 15lt getirmiştim böylece kokteyl dolabı tamamlanmıştı ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Abi 1 adet boş bagaj boy bavul ile girin duty free ye doldurun çıkın bir daha xray e girilmiyor nede olsa direk uçağa biniyorsun. Deli gibi dikkat çekmediğiniz sürece bir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar