Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=lt2MeMmD-9s 1:40'tan sonrası çogiyi lan http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=lt2MeMmD-9s#t=100s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 CthuLhu said: sadinin kızla her konuşmasında istemsiz gülüşler attım. son bölümde sadi çok iyiydi zaten ya ahah biografi muabbeti hele hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 tulaya talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 senin de herkese giderin, ona buna talipliğin var.. takibine söylencek bir ton da laf lol akila(!) akila biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 cok sekerim, on tekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 vazgeçtim inşalah maşalahtan.. bana ne be, şekersen şeker kal sen. aslolanbudur.aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 serpilllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 şu serpil kişisini nedense bende çok beğeniyorum, ama heyhat nedendir bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 murat cemcir nerde len dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 26. bölüm gelir herhalde gelmemesi gibi bir ihtimal olacagını sanmıyorum bu son bölüm baya geçiştirme bölümüydü. ha bi de serpil kütür sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 akm bey iyidi ama yaaa :D çok güldüm ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Melek vardi, ne guzel kadindi, keske cikmasaydi diziden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 ayrılmış murat cemcir diziden. 26. bölüm de sonmuş bi süreliğine, 3. 13 için anlaşmamışlar daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Aluriel said: ayrılmış murat cemcir diziden. 26. bölüm de sonmuş bi süreliğine, 3. 13 için anlaşmamışlar daha. kaynak ver hacı dayı sallama bol keseden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Selçuk aydemir ara verdik dedi. Ocak'ta gelecekmiş yeni bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Aluriel said: ayrılmış murat cemcir diziden. 26. bölüm de sonmuş bi süreliğine, 3. 13 için anlaşmamışlar daha. bu gerçekse ben bekliyordum... ahmet diziyi aldı götürdü başka yerelre çünkü ezilirler etrafında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Abi yani 3. 13 olsa da Murat olmayacak mı? Valla Murat'ta çok iyidi yav inşallah ayrılmamıştır. Bir de bu ikili cidden iyi arkadaşlar diye biliyorum. Hani Ahmet öne çıktı diye Murat'ın ben gidiyom aga diyeceğini zannetmiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 murat cemcir iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 murat cıkarsa izlemem diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 melek çıktı izliyorsunuz ama murat çıkınca izlemiyorsunuz. çok düşündürücü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 melek anca somurtuyodu, ahmete "ben sana is buluyorum, sen kabul etmiyosun" diyodu. buydu zaten butun rolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 karamürselidelihamdi said: murat cıkarsa izlemem diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 muratsız işler güçler mi olur lan parada anlaşamadılarsa dizideki herkesi çıkarıp ahmet sadi muratı tutsunlar yeter. serpil de kalabilir sfds müniri cemcirin yerine geçirmeyi düşünüyorlarsa kurtarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 sadi çıksın, peltek peltek bağırıyo sinir ediyo adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Yahu zaten ucuz bir prodüksiyon bu dizi, 2 tane başrole para bulamıyorlarsa yuh artık, bitek bizmi izliyoz la bunu? Hiçmi reytingi reklamı yok dizinin Asıl o çok güzel hareketlerden gelen şisko karı çıksın, beleşe bile oynatmam valla bide paso açıyo bacakları pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar