df Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Masakari said: Mehh çok yavaş sitesi. dns vpn fln varsa bi kontrol et bence. gördüğüm en hızlı stream neredeyse. 1 dk izleyene kadar 18dk'lık part doluyor. tek sıkıntıları html5 olmaması. ipad'de patlıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 starın uygulaması var ios için. orada var bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 eyv. bakayım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 He yaa benim nette sorun varmış o gün seyrettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 http://pbs.twimg.com/media/A4DsmWMCUAAtEu2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 menecerler yok, askin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 aşkın yok zaten artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 gangnam style lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ya ahahah kate i kezban yapmış pis herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 adam canlı yayında kız istemiş lan http://www.hurriyet.com.tr/magazin/televizyon/21620251.asp ahmet kurala bak sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 hoşgeldin kadınım hoşgeldin kadınım benim, hoşgeldin yorulmuşsundur, nasıl etsem de yıkasam ayacıklarını... ne gül suyum ne gümüş leğenim var... susamışsındır buzlu şerbetim yok ki ikram edeyim acıkmışsındır sana beyaz keten keten örtülü sofralar kuramam memleket gibi esir ve yoksuldur odam hoşgeldin kadınım benim, hoşgeldin ayağını bastın odama, kırk yıllık beton çayır çimen şimdi güldün, güller açtı penceremin demirlerinde ağladın avuçlarıma döküldü inciler gönlüm gibi zengin, hürriyet gibi aydınlık oldu odam hoşgeldin kadınım benim, hoşgeldin cem karaca yorum... http://www.youtube.com/watch?v=5sCF7C274CQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 lostun senaristi pınar batum sşldgkjşlg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 dizinin sonunda niye üsküdara giderken in jeneriği çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 1 bölümde oldu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 cemcirin uskudara giderkenki karakteri filan vardi, homage oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 hahahah ya kezban dedikleri anda boyunlarını bükmeleri, bide çağlar xvxdvdvxdfxfasdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Yine cok iyi hll team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 çay içerlerken ki detayı başka farkeden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 ya diziyi salı 22:15 almışlar ne yapmak derdindeler çok merak ediyorum??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Feamer said: ya diziyi salı 22:15 almışlar ne yapmak derdindeler çok merak ediyorum??? üsküdara giderken de böyle idi... yavaş yavaş işte soğutucaklar sonrada reyting düşücek ve kaldırcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Faruk K'lı sahne ne iğrenç bir sahneydi ya nasıl bir geyikti gitmedi orası bence ve uzun sürdü Dizi kalkmaz ya eskisi gibi değil işler star internet olayını farketti. Zaten 22.15 pek dizi izlenebilecek bir saat değil aslında adamlar yayınlıyorar her şekilde kar yapıyorlar reklamlar ile bir de internette yayınlıyorlar. Behzaat Ç'nin sansürsüzü çıktı mesela artık bekler netten izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mighty_THoR said: çay içerlerken ki detayı başka farkeden var mı? ne vardi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 kendi kaşığını diğer bardağa koydu yutmasın diye o deil de, ecevitin evi yaktığı sahne direk evlerden biri diye starın saçma bir dizisi var ona gönderme de kimse bahsetmiyor bir tek sapık babası yoktu komşunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Feamer said: ya diziyi salı 22:15 almışlar ne yapmak derdindeler çok merak ediyorum??? tam 22:15de başlasa iyi muhteşem yüzyıl daha geç bitiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 forgiver said: Feamer said: ya diziyi salı 22:15 almışlar ne yapmak derdindeler çok merak ediyorum??? tam 22:15de başlasa iyi muhteşem yüzyıl daha geç bitiyordu salı günü gs'nin şl maçı olduğunda yayınlanmayacak işte o kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar