Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bu replikler nedir? hadi metallica - one (starcraft mix) dinlerken, bi de üstüne kelimelerin ardından marine çığlıkları geldiğinde iyice gaza giriyorsun. ancak bir archona, bir protossa bunları yakıştıramıyorum. zerg mü bu bu kadar öfkeli, bu kadar kin dolu laflar ediyor? burdan tüm archon kardeşlerimize sesleniyorum, "nolur bu kini bu öfkeyi bırakın, gelin dostça ve kardeşçe savaşalım" (hö?!)[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 archon un dogasi bildigimiz protosslardan cok farkli ama . tanidikca normal geliyor bu ofke insana eheh bu arada imza guzel ama eksik olmus . i fear no enemy for khala is my strength ; i fear not death for our strength is eternal olmali . ya da boyle bir seydi iste ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 15 Ekim 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 4 satırdan fazla olmasın diye kırptım...[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bone, yorma bizi.sims oyna.[signature][hline]wasted potential Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 lol[signature][hline]çoktan bozuldu temiz kalpler alemdeeeeeee,incitildi kırıldıııı aldatıldıı aşkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Sims de Hydra ol ekonomi yap :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 alt + q + q :P[signature][hline]The man in black he waits , Behind this last task Its full of pain , To sacrifice the only son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 sen ocen sarkıyı nereden bukucagımızı soyle sorna yorum yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 kazaa'dan bulmuştum şarkıyı.. sc'deki replikleri eklemişler şarkıya[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bir saniye ya Bone bana sistem hatası verdirdi... nasıl archon'a yakışmıyor nasıl protoss'a yakışmıyor pek anlayamadım. sonuçta onurlu olmaları ille de şiddet eğilimli olmadıklarını göstermez ki öyle çok cici bir ırk hiç bir zaman olmamış bir ırktan bahsediyoruz sonuçta warp time travel gibi uç fizik konularında aşmış oldukları halde hala psionic blade'dir warp blade'dir takılan bir ırk abi ne deseydi adam lütfen silahlarınızı bırakıp buralardan uzaklaşın mı? bilmiyorum sen bana warp blade versen büyük ihtimalle daha da abartır "dalagınızı sökücem, kökünüzü kurutucam, spore soluyup kan kusturucam" derdim herhalde. ha birde sende o kadar teknoloji var hala close combat yapıyorsun hayır o kadar calışmış didinmiş bilim adamına pardon protoss'una yazık günah değilmi? ama ben severim gene destroy annihilate diye bagırtmayı her ne kadar kolay kolay archon kullanmasamda :);)[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 hayır tabii ki protossların "dostluk kardeşlik sevgi, ay ne cici bi böcek, çiçek güzel deniz güzel, dünya ne güzel" tarzında takılmalarını beklemiyorum. ancak "destroy, annihilate, obliterate, eradicate" lafını duyunca aklıma ağzından salyalar saçan, etrafını kırıp döken bir yaratık geliyor. Bu yüzden bu lafı daha çok zerglere yakıştırıyorum. protosslar tabii savaşçı bir ırk. ama dialoglarına ve ses tonlarına bakarak, paladin veya monklara benzetiyorum. ayrıca archonlar high templarların meltingi değil miydi? bu templarlar da, disiplini, kuralcılığı, gelenekleri savunan kişiler değil miydi? bu yüzden, archonların bu kadar öfkeli ve kaotik olayını anlamadım.[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 archon lar çok fazla aci cekiyorlar ondan dolayı böyle birşey demeleri çok normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 archon 2 templarin kendini feda etmesi sonucu cagrilan antik savascilar dersek daha dogru olur . 2 sinin birlesmesi dogru ama sonuc 2 sinin birlesmesi sonucu "cagrilan" baska bir varlik .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Bence tam oturmus sozler bunlar sonuc olarak protosslar kendı dunyalarını bıle kaybetmısler ordan oraya gocuyorlar,kın ıntıkam ofke cok dogal onlar ıcın.. Zergten duyabılecegın sesler 'ORRHGHGA!!!,ROOHHLHAAH,''benzerı seyler olur ancak..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: huun, 16 Ekim 2004 22:37 tarihinde demiş ki: archon 2 templarin kendini feda etmesi sonucu cagrilan antik savascilar dersek daha dogru olur . 2 sinin birlesmesi dogru ama sonuc 2 sinin birlesmesi sonucu "cagrilan" baska bir varlik . hmmm anladım çok sağol[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 açıkcası ilk üretilen adamının ismi zealot (namı diğer fanatik (dini babda)) olan bir ırk abi aslında. hoş bu kadar kana susamış olmalarını anlamamanı anlıyorum (yuh cümleye bak :)) sonuçta seni bir cerebrate öldürdün diye aşağılayıp kovuyorlar ama bunun sebebi yanlız ve yanlızca savaş kurallarına aykırı olması zaten aynı sebeple dark templar'la aralarında binlerce yıllık bir anlaşmazlık olur. Starcraft'ta drak templar üretemezsiniz bu opsiyon brood war'da gelmiştir. ki bir ayrıntı daha var ki protoss'ların savaşçı ünitelerinin hiç biri normal bir laf etmez hepsini döşüyücem şimdi buraya zealot my life for aiur! en taro adun! all for the empire! doom to all who threaten the homeworld. what now calls? issah'tu! i long for combat! gee'hous! gau'gurah! thus i serve! honor guide me! for adun! dragoon i have returned. unauthorized transmission. incorrect protocol. *beep beep* drop your weapon. you have 15 seconds to comply. - ed-209, robocop 5,4,3,2,1 *phase shot* receiving. awaiting instructions. transmit. input command. glah'sos cah'karadahs make use of me. i am needed. confirmed. initiating. loch'tide meto'rah commencing. nagat'soon for vengeance. high templar hasah-hurditum-hari! your thoughts betray you. - darth vader, star wars: return of the jedi i see you have an appetite for destruction. - reference to guns n roses album and you learn to use your illusion. - reference to guns n roses album but i find your lack of control disturbing. - darth vader, star wars: a new hope your thoughts? saragh'ha! i heed thy call. state thy bidding. you think as i do. it shall be done. my path is set. ee'tahk archon the merging is complete! it all looks so different on this side. - reference to the doors' song "break on through" break on through! - reference to the doors' song "break on through" it's beautiful! - ellie arroway, contact they should have sent a poet. - ellie arroway, contact we burn! we need focus! thorasoh'cahp power overwhelming. destroy! annihilate! obliterate! eradicate! scout teleport successful. signal unstable. psionic link dissipating. adjusting neural transmission. *geri sarma efekti* *tekrar* awaiting command. standing by. contact. cho'gal - reference to cho'gal, warcraft ii chaos koh'rahk acknowledged it will be done. arbiter warp field stabilized. we sense a soul in search of answers. - adria, diablo do you seek knowledge of time travel? we'll take that as a yes. and now for your first lesson. hahaha. *geri sarma efekti* do you seek knowledge of time travel? we feel your presence. duras. - klingon, star trek gun adun we are vigilant. in khast'meen jepahca'zoen gowron. - klingon, star trek carrier carrier has arrived! [ur enemies are legion! and still you procrastinate!? command, or you will be relieved! this is not an idle threat! instructions. your command? loh'klahs ischk'nu? commencing. kokal'tulah gau'ju affirmative. observer i sense a soul in search of answers. - adria, diablo it sounds like...a huge, gargantuan, swollen, bloated mushroom! - griswold, diablo one small step for man, one giant...[static]...stop poking me! - orc, warcraft *warcraft iinin gizli müziğinden bir parça* dark templar adun toridas! your taunts are inadvised, templar. do not provoke me to violence. you can no more evade my wrath... ...than you could your own shadow. yes? zerashk gulida! i'm waiting. neraz gulio. for aiur. ner'mah! so be it. very well. corsair it is a good day to die! - klingon, star trek look at all the pretty lights! i wonder what this button does. *sirenler* i think this was a big mistake. zefram cochrane, is that you? - reference to doctor zefram cochrane, star trek what did you do to your hair? ready for battle! may i be of service? i stand ready. let us attack. excellent! adun toridas! ah, at last! i thought you'd see it my way. dark archon we are as one! must consume. or oblivion will take us. adun, save me. darkness overpowering! must have energy! we hear you. thoughts in chaos! must feed! we'll go. oblivion awaits! we move! şimdi bir tanesinde bile normal bir laf yok. hiç bir şeye laf etmeseler sana laf ediyorlar. archon'un o kadar abartıyor gibi gelmesinin sebebi ise ses tonu ama bende saf enerji olsam bende böğürürdüm. laf aramızda zaten adamların lafları için seçmeye başlamıştım ilk oyunlarda sonra oynadıkça daha da çok sevdim :) aklıma gelmişken (birde hazır yukarda yazıyor :)) abi high templar bilge takılıyor demişsinde adam biraz daha psikopat takılsa yeni bir çığır açacakmış silme darth vader alıntısı adam :rock: onuda severim o ayrı ;)[signature][hline][b]Bret [url=http://www.anarchy-online.com/character/bio/d/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bu arada aklıma gelmişken söyliyim (o kadar yazıdan sonra aklıma gelmesi utanç verici :shy:) Archon destroy! annihilate! obliterate! eradicate! bu lafları size ediyor sadece sinirlendirdiğinizde söyler bunları :) bu arada gelen yeni bir varlık değil iki high tempların tek bir bedene dönüşmesidir bütün psionic enerjisini savaş için kullanır bu yüzden değişimi sadece fizikseldir ruhsal olarak high templar'lar birbirinden sadece tecrübe olarak farklıdır. (en azından masaüstü versiyonda archon açıklaması böyle idi)[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bu arada her halde en sıyrık sözlere corsair'in sahip olduğunda herkez hem fikirdir :)[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 "It is a good day to die" Archon olayı farklı bır olay Bone. Anlamak ıcın once high Templarlara bakmaz lazım. Adun ve Aiura sonuna kadar sadın bu arkadalar sonsuz sorenity icndedırler yanı bı bakıma Abartılı duyguları gectım ufak hislerı bıle yasamazlar aslında Orderın allahıdır kendılerı. En onemlı yonlerı ıse templar olarak bırlıkte yasalarda aslında her zaman yanlız bıreylerdır. Gelerım Arhona: Arhona ıkı tempalrın bırlesmesındne olustu demek yanlıstır ama aksını soylemek de yanlıs olur. Archon ıkı templar ritualle bırlesıp psi enerjileri sayesinde Adunun en guclu savasıclarını cagırmazlar Adun bu psi enerjiyi kullnarak iki tepmların bilinclerıne sahıp bır varlık gonderır. Archon aslında iki tempların iletisme gectıgı tek yerdır. Sonuç? Buyrun: ılk kez bırbırlerının bırınclerını goren dusunduklerını ıster ıstemez paylasan ıkı templar herseyı adunun ve egıtımlerını cok farklı bır acıdan goruru nerdeyse herzaman bu onları kızdırır kendılerınden saklanan cok fazla sey oldugunu gorurler etraflarında bır duvar ldugunu fark edeler. bu onları Chaosa suruklemez cunki bir tepmlar Archon "cagırabılıcek" kadar yeteneklı oldugunda zaten sınırlenmek ıcın cok gectir =). Her egıtımlı Protoss gıbı ofkelerını savas yeteneklerını yonlendırıler ve dusmanlarını ezerler. (bu protoss ların aslında butun duygularını en ust sevıyede yasalarda (kı bu ensevdıgım yanlarından bırıdır bu bakımdam cucelere benzerler) bu kadar sakın olmalarının (buda en sevmedıgım yonlerıdır bır varlık kendını bu kadar sınırlandıramaz) acıklamasıdır). Dark Archon ıse bambaska bırseydır.[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Bıde cok acı cekerler cunkı varlık Adundan gelsede boyle bır enerjıyı yogun ve bırlıkte tutmak Templarların ısıdır.[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 hadi archonu anladilk birde dark archonu aciklasaniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bunlar nerede yazıyor ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Eskıden oyunun kıtapcıgında boyle acıklamalar vardı ama sonra masaustu oyunu geldı sanırım orda ıkı templar bırlesıp archon getırıp sonra ayrılabılıyorlar, artık baska yorumlar var ama bu bece daha os o yuzden bunu yazdım bıde kıtaplaradada bu daır bı ıkı sey vardı. bakıyorum sımdı kıtap ısımlerıne soylerım aksama. Tabı arada kendı yorumlarımda var kıyıdan koseden ama kendı uydurmalarım degıl =) [signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar. [Bu mesaj Cuce tarafından 18 Ekim 2004 11:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 protoss'lar uzaylı aczimendiler olduğundan bence az bile diyorlar.. "hu adun! hu adun!" diye zikrederek topa dönüşüyor iki tanesi, düşünün artık..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Anti-blizz kisilik sam Starcraft topraklarında gene laf gomuyor starımıza :) Neysee tartısmayı acık fıkırlılere karsı yaparım,acık fıkırlı degılse ugrasmamak lazım ...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar