Regalya Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 zorluk derecesiyle oynamışlar bariz dh kasıyorum nightmare act 4 ah den gear aldım max dex vit ve exp li 17k mı ne hp 3k dps var ula moblar ölmüyo onu bırak öküz gibi vuruyorlar resmen dedim acaba bug oldu da infernomu oynuyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Regalya ciddi misin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 7 saat farm sonuç 1 tane legendry (İvory Shield) 50 k ya satsan almıyorlar başkada işe yarar hiçbirşey düşmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ben şuan memnunum monk arkadaşla (bende wizard) act 3 run yaptık dün yarısından falan başlayıp. toplamda 300k gold vendora satılanlar dahil 5-6 tanede 80-120k ah itemi düştü toplamda hatırlamıyorum ama bi kere kırmızı oldum 40-60k arası bi repair ödedim ayrıca patch geldi mac te ki performans tavan yaptı oyun çok daha smooth oldu. ısınma da yok 50-60 derece imac. kapalı kasa 1080p full grafik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Popeye said: ahah ghom deneyen oldu mu? valla iki gündür deneyebildim bu arkadaşı, ancak gelebildim buna kadar ama benim için imkansız gibi halen 600 civarı resistler var, physical 720, bufflı tabi bunlar, biraz daha arttırmayı deneyecem ama sanırım 1k da olsa ghomda bi sıkıntı var poison olayı çok pis forumlarında da ağlıyo millet zaten, sanki enrage zamanlaması mı bozulmuş öyle bi şikayet var, sağlam LoH olanlar dışında yapamıyomuş millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Regalya said: zorluk derecesiyle oynamışlar bariz dh kasıyorum nightmare act 4 ah den gear aldım max dex vit ve exp li 17k mı ne hp 3k dps var ula moblar ölmüyo onu bırak öküz gibi vuruyorlar resmen dedim acaba bug oldu da infernomu oynuyorum diye. abi nasıl ya, ben nightmare'de 6k hp, 1020dps monk ile gelen elitelerin içinde duruyorum plague & molten dahil, pot içmeden kesiyorum. o dps'le öttürürsün ya, dh de oynadım zira biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Şuan hell gayet zor çok ağlayan var general chatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 hell'de moblar çok vuruyor. yoksa güzel bir silahla önüme gelene tek atıyorum. mob 2 vurdu mu yamuluyorsun wizardla özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 dikkatini çeken var mı başkasının, bu act2 de size vurunca patlayan tombalak moblar var 2si patlayınca geberten cinsden. infernoda bunlar bazen champ/elite olarak geliyorlar absorb açıyorum başlıyorum girişmeye(monk) patlayıp yok oluyorlar, ne bi loot alabiliyorum ne valor :/, patchden öncede mi bunlar böyleydi yoksa ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 yamadan öncede öyle idi, moobun olayı o kamikaze. elit olarak gelsenede kendini patlatıyor, başka atağı yok çünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 elimde 1k dps lik silah var ama sanki hafif scale oluyor yaratıklar yaratıkları öldürme hızımda çok bir değişiklik hissetmiyorum disintegrate proclayıp 100k patlatmazsa cesetleri hell lvl57 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 beyler para ve iteme çok ihtiyacı olan biri olarak act I'i bastan sona farmlamak mı daha mantıklı yoksa butcher'e giden yolu farmlamak mı daha mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 ben 9. questten butcher a kadar farmlıyorum. baya item-para düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 aente said: abi nasıl ya, ben nightmare'de 6k hp, 1020dps monk ile gelen elitelerin içinde duruyorum plague & molten dahil, pot içmeden kesiyorum. o dps'le öttürürsün ya, dh de oynadım zira biliyorum. O gece ya birşey denediler yada bug oldu normal white moblar çakıyor 6-7k gir çık quest değiştir düzelmedi helle e geçtim orada sorun olmadı hoş 25k hp 14k dps ile geçtim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 nordlydian said: beyler para ve iteme çok ihtiyacı olan biri olarak act I'i bastan sona farmlamak mı daha mantıklı yoksa butcher'e giden yolu farmlamak mı daha mantıklı? Dokuzuncu questin ikinci bölümden başlat (enter cursed hold) cemetery > festering woods > leorics manor > hoa2 > ch >hao3 > butcher git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Normal ilerleme sırası mı bu yazdıgın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Bence highland crossingden başla cave of the moonclanı bul içerde 2-4 boss + bi tane chest var giderkende 0-3 boss buluyosun çogu zaman. sonra cursed holdta git jailer sonrada butcher. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 patchten sonra belial kesemiyorum, var mı bir püf noktası. arka arkaya 3 kere havai fişek gösterisi yapar gibi patladı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 enrage olunca mi yapiyor onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 belialda mı enrage olmaya başladı, hmm demek ondan peki süresi ne kadar? eskiden hiç enrage a kalmamıştı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 4 dakika sanırım enrage. eskiden yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 oha hd4870 yandı 30-45 dk sonra kilit :S vrm yandı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 geçmiş olsun akşam fırında ekran kartı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar