Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.03 Patch (NVidia Ekran Kartı Sahipleri Dikkat!)

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ben şuan memnunum monk arkadaşla (bende wizard) act 3 run yaptık dün yarısından falan başlayıp. toplamda 300k gold vendora satılanlar dahil 5-6 tanede 80-120k ah itemi düştü toplamda hatırlamıyorum ama bi kere kırmızı oldum 40-60k arası bi repair ödedim

ayrıca patch geldi mac te ki performans tavan yaptı oyun çok daha smooth oldu. ısınma da yok 50-60 derece imac. kapalı kasa 1080p full grafik
Sosyal ağlarda paylaş

Popeye said:

ahah ghom deneyen oldu mu?

valla iki gündür deneyebildim bu arkadaşı, ancak gelebildim buna kadar ama benim için imkansız gibi halen

600 civarı resistler var, physical 720, bufflı tabi bunlar, biraz daha arttırmayı deneyecem ama sanırım 1k da olsa ghomda bi sıkıntı var poison olayı çok pis

forumlarında da ağlıyo millet zaten, sanki enrage zamanlaması mı bozulmuş öyle bi şikayet var, sağlam LoH olanlar dışında yapamıyomuş millet
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:

zorluk derecesiyle oynamışlar bariz
dh kasıyorum nightmare act 4 ah den gear aldım max dex vit ve exp li 17k mı ne hp 3k dps var ula moblar ölmüyo onu bırak öküz gibi vuruyorlar resmen dedim acaba bug oldu da infernomu oynuyorum diye.

abi nasıl ya, ben nightmare'de 6k hp, 1020dps monk ile gelen elitelerin içinde duruyorum plague & molten dahil, pot içmeden kesiyorum.

o dps'le öttürürsün ya, dh de oynadım zira biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

dikkatini çeken var mı başkasının, bu act2 de size vurunca patlayan tombalak moblar var 2si patlayınca geberten cinsden. infernoda bunlar bazen champ/elite olarak geliyorlar absorb açıyorum başlıyorum girişmeye(monk) patlayıp yok oluyorlar, ne bi loot alabiliyorum ne valor :/, patchden öncede mi bunlar böyleydi yoksa ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:

abi nasıl ya, ben nightmare'de 6k hp, 1020dps monk ile gelen elitelerin içinde duruyorum plague & molten dahil, pot içmeden kesiyorum.

o dps'le öttürürsün ya, dh de oynadım zira biliyorum.

O gece ya birşey denediler yada bug oldu normal white moblar çakıyor 6-7k gir çık quest değiştir düzelmedi helle e geçtim orada sorun olmadı hoş 25k hp 14k dps ile geçtim :D
Sosyal ağlarda paylaş

nordlydian said:

beyler para ve iteme çok ihtiyacı olan biri olarak act I'i bastan sona farmlamak mı daha mantıklı yoksa butcher'e giden yolu farmlamak mı daha mantıklı?

Dokuzuncu questin ikinci bölümden başlat (enter cursed hold)
cemetery > festering woods > leorics manor > hoa2 > ch >hao3 > butcher git
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...