Flassh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 arka arkaya 3elitpack kestim act2de hatta hepsini birlikte kestim sayılabilir 9 rare attı toplam sadece 1 tanesi lvl62. 2 tane lvl61 diğerleri 5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 act 1 de ilevel 63 düşme şansı %2 mi ne diyordu zaten en son? nvidia gt240m ekran kartım var patchten önce sorunsuzduda şimdi sıkıntılı oldum girsem mi oyuna girmesem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 deli olcam ya, patchten önce arada sırada görünmez oluyodu moloklar buglanıp, patchten sonra resmen hepsi buglı. ekranda mob yok, bi anda belirip fireball atıyolar ve tekrar kayboluyolar sdf onları geçtim elit herald of pestilence ekrandan kayboldu ve bana saldırmaya devam etti. yeni invisibility affixi mi geldi noldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ekran kartı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 bir de çaktırmadan lootu da mı nerflediler naptılar, yoksa eski act 3 ilvl 63 drop ratei mi daha fazlaydı neydi. çanta dolmuş, bir sürü rare, magical item var, 1 tanesi ilvl 63 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 loot çok igrenç abi hiçbirşey çıkmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ekran kartından olduğunu sanmıyorum benim sorunun, bildiğin bug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 gtx590 var. bu başlığı görünceye kadar sorunsuz oynadığımı zannediyordum. normalde 60-70derece olan işlemci (wow, cod, vs) d3 açtığımda 80-90 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 85 e kadar normal ya 590 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ekran kartı normal ama işlemci bende de deliriyor diabloda, amd x2 7750 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Oha be kardeşim ekran kartını yakan oyun da yaptı sonunda Blizz lol Eee garantisi dolmuş insanların ve garantili kartlarda Nvidia'nın bunca zararını kim karşılayacak? Daha da Diabloya gelmem!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 "Tatar Ramazan" said: Oha be kardeşim ekran kartını yakan oyun da yaptı sonunda Blizz lol Eee garantisi dolmuş insanların ve garantili kartlarda Nvidia'nın bunca zararını kim karşılayacak? Daha da Diabloya gelmem!! rmah komisyonu %20 yapar blizz %5 i verir nvidia'ya problem solved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ya beyler bende eve geldim hemen patch i yükledim sorunsuz falan ama oyun ana menüde sağa doğru kaymış vaziyette çzünürlüğü falan yükselttim ama şimdi de graphics error alıyorum varmı çözümü falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 gtx560ti var max ayarlarda 60 dereceyi geçmiyor bir sorun yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 benim de max payne 1080p dx11 very high 4xmsaa ile %100 load 77 derece diablo 3 %30 load ile 73 derece =) sorun teşkil edecek seviyede değil kart ama %30 load'a rağmen o şekilde olması garip. daha düşük kartlarda load arttıkça katlanıo demekki. bu grafikteki oyunda nasıl başardılar acaba çok merak ediyorum. =) bence ati kartlar nvidia'ya göre biraz daha serin çalıştığı için sorunlar fazla değil yoksa onlar da normalden fazla ısınıyor. normalde yüksek sıcaklıkta çalışsalar onlar da patlardı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 nvidia gt240m var sorunsuz eskisine nazaran daha performanslı çalışıyor, bir ara bir yanık kokusu aldım ama sigaraymış. 512lik dandik kart böyle laptopun üzerinde hehe ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 GT335M ile sorun yaşayan var mı, şirket bilgisayarı asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 gtx 570 fan speed %10 da 83 derece fan speed %60 da 60 derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuperCandalf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Aluriel said: ekran kartı normal ama işlemci bende de deliriyor diabloda, amd x2 7750 aynen hacı. işlemci ilk defa ısınarak kapattı kendini. hayret ettim. Yarın gidip termal macun alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 şu oyunda donanımsal sorun bi tek ben yaşamadım galiba fds lag bile olmuyor fps çok güzel.ısınma yok 5770 en kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Red said: şu oyunda donanımsal sorun bi tek ben yaşamadım galiba fds lag bile olmuyor fps çok güzel.ısınma yok 5770 en kral Sen CPU yakma hakkını doldurdun ondandır asdasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 nekadar saçma bir başlıkla nekadar saçma 2 konu aynı anda akmıyor -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 siegebreaker ne olmuş böyle ya ahahahahahahah gg blizzort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aLCuiN Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Allah Allah gtx 690 sli var. Kartlar 40 ar derecede bende. Pek bir sorun gözükmüyor. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 0/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar