Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.03 Patch (NVidia Ekran Kartı Sahipleri Dikkat!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
act 1 de ilevel 63 düşme şansı %2 mi ne diyordu zaten en son?

nvidia gt240m ekran kartım var patchten önce sorunsuzduda şimdi sıkıntılı oldum girsem mi oyuna girmesem mi?
Mesaj tarihi:
deli olcam ya, patchten önce arada sırada görünmez oluyodu moloklar buglanıp, patchten sonra resmen hepsi buglı.
ekranda mob yok, bi anda belirip fireball atıyolar ve tekrar kayboluyolar sdf

onları geçtim elit herald of pestilence ekrandan kayboldu ve bana saldırmaya devam etti.

yeni invisibility affixi mi geldi noldu lan
Mesaj tarihi:
gtx590 var. bu başlığı görünceye kadar sorunsuz oynadığımı zannediyordum. normalde 60-70derece olan işlemci (wow, cod, vs) d3 açtığımda 80-90 oldu.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Oha be kardeşim ekran kartını yakan oyun da yaptı sonunda Blizz lol

Eee garantisi dolmuş insanların ve garantili kartlarda
Nvidia'nın bunca zararını kim karşılayacak?

Daha da Diabloya gelmem!!

rmah komisyonu %20 yapar blizz %5 i verir nvidia'ya problem solved.
Mesaj tarihi:
ya beyler bende eve geldim hemen patch i yükledim sorunsuz falan ama oyun ana menüde sağa doğru kaymış vaziyette çzünürlüğü falan yükselttim ama şimdi de graphics error alıyorum varmı çözümü falan...
Mesaj tarihi:
benim de max payne 1080p dx11 very high 4xmsaa ile %100 load 77 derece diablo 3 %30 load ile 73 derece =) sorun teşkil edecek seviyede değil kart ama %30 load'a rağmen o şekilde olması garip. daha düşük kartlarda load arttıkça katlanıo demekki. bu grafikteki oyunda nasıl başardılar acaba çok merak ediyorum. =) bence ati kartlar nvidia'ya göre biraz daha serin çalıştığı için sorunlar fazla değil yoksa onlar da normalden fazla ısınıyor. normalde yüksek sıcaklıkta çalışsalar onlar da patlardı =)
Mesaj tarihi:
nvidia gt240m var sorunsuz eskisine nazaran daha performanslı çalışıyor, bir ara bir yanık kokusu aldım ama sigaraymış.

512lik dandik kart böyle laptopun üzerinde hehe ^^
  • Yeni Oluştur...