Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Rapid fire ne abi ya kite yapılmaz onla,ball lightning iyi vuruyor ve etkili aoe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Luriel said: Ben öyle düşünmüyorum ias/crit dmg/ crit chance ring gene çok edicek oyundan ias yi kaldırmıolar sadece yarısı kadar cıkacak buda itemın degerini düşürmez. max prop item gene max prop item olarak kalıcak sonuçta. Bi itemın üstünde sadece ias varsa onun değeri düşer ama. bi yere kadar doğru ama mesela %13-14 ias karaktere göre damage'ni etkileyen stat 150 olması ile eş değer gibi oluyordu şimdi statlı olan daha önde olacak sadece ias nerflenince. yani ias yerine stat daha önemli olacak. stat zaten iyiyken ek olarak ias varsa ne ala =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 oooof gelmiş yeni patch. şimdi bunu yüklersem oyuna giremicem yarın sabaha kadar. geri zekalı blizzard ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 us server'de mi oynuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 yok eu. us servera giriyor eu'ya girmiyor. client 1.03 oldu server daha eskide tabi. her patch öncesi böyle oluyor. us'e göre update ediyor benim clientı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 eu çek işte madem oynayamıyoken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 eu abi zaten default. oyunu dijital aldım battle.net'ten. eu olanı indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 sen eu çekmemişsin demekki eu olsa patch yapmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 her patchden önce sayfalar dolusu şikayet oluyor forumlarda bu konuda. bu kadar insan yanılıyor olamaz gfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 valla ben yanılmadıgımı biliyorum 2 arkadaşımda da aynı sorun vardı. 2side us çekmiş battlenet bazen us cliente dönüyo cunku nedensiz. 2side eu çektirdim gayet sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 us general chat'te millet ağlıyor. yarı yarıya düşmüş dpsler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 980 dps %16 as olmuş 860 dps %8 as haha bohu yidik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 benim silahta ias yoktu Allahtan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Uzun suredir oynamiyodum, patch nedeniyle soyle bi girip bakayim dedim, merak edenlere kendi deneyimi mi yazayim. Once act 3 actim, oyunun kolaylasligi belli, cok buyuk bi fark yok tabii, yani act 2 act 3 oynarken act 1 rahatligi beklemeyin, zorluk var amaeskisinden daha kolay moblar. Fakat isin can alici tarafi damage bayagi dusmus bu attack speed den dolayi, ki ben full as kasmadim, ustumde vardi ama as mantigiyla gitmemistim ona ragmen cok bariz bi gerileme var dps de, ama bunu nasi aciklarim bilmiyorum. Cunku 36 bin den 31 bine dusmus, ama attack speed de azaldigi icin baska etkiside olmus saniyorum game play anlaminda. Yani bana etkisi sanki 25 bine dusmus gibi. Boyle bakinca zorluk degismemis yani :) Repair masrafi artmis bayagi, act 3 de yine su soul lasher miydi neydi goturuyo yani rahatlikla beni, 2 kere direkt olunce daha en basinda bu adamlara (rare packlerden bahsediyorum) act 2 ye geceyim dedim, act 2 farmliyodum cunku eskiden bakalim nasi olmus diye baktim. Yine ayni geldi dmg azaldigi icin yani zorluk ayni kalmis. ki full AS kasanlar daha zorlanicaktir yani eminim. Sonra zamanim yok diye bi act 1 e geceyim dedim orada kolayca 5 stack yapip bi de oraya bakarim. 5 stack yaptim, rare ler cidden geliyor. iLevel 62 rare de dusurdum 20-30 dk lik oyunda, gerci kotu cikti. 5 valor la bi pack den 2 rare dusurdum, ki 5 valor la 3 pack kestim sanirim. Yani dusenler guzellesmis o belli, en azindan act 1 de, act 2 de oyledir. Act3 de ne kadar farkedilir onu bilmem cunku o itemlar orada zaten dusuyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 az once yine 2 rare dustu bi pack den. bayagi dusuyo. guzel bisi cikmadi daha ama dusuyo sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ahmedinejad said: yok eu. us servera giriyor eu'ya girmiyor. client 1.03 oldu server daha eskide tabi. her patch öncesi böyle oluyor. us'e göre update ediyor benim clientı. Son patchte bende de aynı sorun vardı şununla çözüldü. Dene bi istersen. said: 1. Go in your Diablo III folder. 2. Open the .agent.db file on WordPad. 3. find the "patch_url" line and change its value to: http://enGB.patch.battle.net:1119/patch 4. Save and close the file. 5. Now delete the Agent folder in the Battle.net folder: (don't skip this step) Windows 7/Vista C:ProgramDataBattle.net (Note that ProgramData and Application Data are hidden folders.) 6. Delete the Updates folder. (Diablo IIIUpdates) 7. Move the Diablo III.exe file out of the Diablo III folder. 8. Run Diablo III Launcher. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Caladorn said: > Bloodclan Warriors no longer knockback when buffed > Soul Ripper and Soul Lasher damage has been reduced and both monsters will now run away less often > Herald of Pestilence tentacle attack damage has been reduced barbar ile oynarken act 3'den soğuma nedenimdi bunlar, çogzel olmuş da. Mortar monsters can now hurl projectiles farther, [b]but their minimum range has also been increased by 100%[/b] buna niye üzüldün ki? deadzone arttı işte götünün dibine atamayacak mortar ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 yanlız benim anlamadığım laptopta sorunsuz patch vs, benim pcde her patch böyle sıkıntı, sinir, stres. kafasına göre update yapıyor falan, 3-4 denemede anca çalışıyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 EUya geldi mi patch? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Bu gece gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Sabaha karsi yani degilmi WoW patch mantigi ile ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ya kafayı yerim benim pc neyin patchini yapmaya çalışıyor hala :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Seperate said: 980 dps %16 as olmuş 860 dps %8 as haha bohu yidik oha belasını. mal gibi gittim nerf geliceğini, düşceğini bile bile 45 critdmg 21 atackspeed xbow aldım sırf sıkıntıdan artık vericem paramı bir arkadaşa dursun onlarda mal mal harcıyorum. girdi yine ya. sıkıntıdan alışverişe vuran kadınları şu an daha iyi anlıyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 o sayfa başındaki arkadaşın yazdığı çalışır muhtemelen de 2-3 saat oynamak için uğraşmim şimdi. sabaha görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ben onu denedim de oyun patladı hiç açmıyor şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar