Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cikolatacilar buraya.

micha

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
said:
fizban, 27 Ekim 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
kitkat, crunch. varsa toblerone. sıcak çikolota.

+1[signature][hline]===> orc_lord <===
orc_lord in melancholy (day 42)
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet
PLAYINGARENA
*Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar*

Sosyal ağlarda paylaş

1-Twix
2-Toblerone
3-Kitkat

diab la anlasamadıgımız tek konu
ben diyorumki twix rulz
diapta diyoki kit-kat ownz

hadi üzülmesin 3. yapıyorum kit-katıda =)[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :
You have received a message!
yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.

[Bu mesaj Eternal tarafından 27 Ekim 2004 23:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 27 Ekim 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
ayrıca after eight de lezizdir.

obaaa nasıl da unuttum, muhteşemdir o gerçekten, ufacık tefecikken paket paket bitirirdim.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

bana likörlü çukulata demeyin.
geçenlerde masanün üstünde bir kutu çukulata gördüm, direk saldırdım (ehe) attım ağzıma bir tane...
likörlü çıktı kusuyordum:D
bence de sade olsun, bitter olmasın, yuşmak olsun... yeter bana:)
lufee midir nedir o güzel mesela. ama sünger gibi olduğundan bi garip tat veriyor, fazladan tatlı birde. ama kıvamı güzel:P
ya çukulata diye topic mi açılır ya canım çekti:D
*!yanında bir kutu beyaz toblerone görür*
ehem.[signature][hline]öss nubisi
hiç bitmeyen efsaneler
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

tamam yazıyorum bikaç tane

toblerone bitter
nestle bitter & badem üzüm
guylian çift renk
after eight
lindt excellence
gudrun assortment
divan pastanesi çikolataları
osman pastanesi çikolataları, özellikle prenses
droste
ferrero ların tümü. özellikle rocher[signature][hline]einsof_totor23 demiş ki:
ben astronotum ve şunu söliim kesinlikle yalnız değilizdir büyük bi ihtimalle.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Heffer, 27 Ekim 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
bana likörlü çukulata demeyin.
geçenlerde masanün üstünde bir kutu çukulata gördüm, direk saldırdım (ehe) attım ağzıma bir tane...
likörlü çıktı kusuyordum:D

hepsi bir değil tabii, ben de öylelerini denedim de after eight şahane bir kıvam tutturmuş mesela..

saddam deliğinde mars yiyordu, düşünün yani şu dünyada olmazsa olmaz kavramlardan biri nedir diye..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

birincisi;

Yer yüzünde yiyebileceğiniz en süper çikolatadır sütlü versiyonlarıda mevcuttur.kesinlikle ve kesinlikle tavsiye edilir bildiğim kadarıyla türkiye'de yok.umarım bir gün getirmeyi akıl ederler :)
ikincisi;
[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
ya bu adam ne zaman banlanacak?

[Bu mesaj theKingpin tarafından 27 Ekim 2004 23:38 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

resimler delikanlıyı, orucu, niyeti, mideyi bozar.. :-p yazılar zaten yeteri kadar can çektiriyor yani insaf.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Befounder, 28 Ekim 2004 11:46 tarihinde demiş ki:
bitter ve bitterin en bitteri tercihimdir. Yemekde kullanilacak kadar bitter olan cukulatalari bile afiyetle yerim.Bulursam cocoa bitkisini bile yerim.

Yuh artık o kadarda değil ahu ölürsün acısından be gerçi denemek lazım dimi denemden bilinmez ohhş bitter..[signature][hline]msn/mail
mail
Sosyal ağlarda paylaş

Kingpin'e aynen katılıyorum.

Bueno:

Bir de Rafaello:

edit: bu arada çikolata ile ilgili bir makale okumuştum. aklımda kalanlarla bir iki bilimsel şey geveleyeyim.

çikolatanın insana verdiği mutluluk duygusu hammaddesi olan kakou'nun çekirdeğinde bulunan bir kaç maddeden geliyormuş. hatta bu maddelerden biri insanın aşık olduğunda salgıladığı bir hormonu da üretiyormuş.

çikolata, üretilirken geçtiği bir sürü aşamadan sonra bu maddenin kuvveti azalıyor. sonuçta kakao çekirdeğini kavuruyorlar, eziyorlar ve zibil işlem yapıyorlar (makale yanımda olsaydı yazmak istiyordum hatta). sonlara doğru ise çikolatanın karıştırılması yapılıyor. burda içindeki süt, yağ miktarı vs belirleniyor, sonuç olarak da çikolatanın tadının sertliği ortaya çıkıyor.

çikolata içindeki kakao miktarı ne kadar fazlaysa o kadar koyu oluyor (aka bitter). rengi açıksa içine süt ve benzeri tatlandırıcı maddeler fazla demektir. ve asıl önemli olan, yukarda yazmış olduğum mutluluk ve aşk hormonlarını sağlayan madde kakao çekirdeğinin içinde bulunuyor olması. sonuç olarak çikolata ne kadar koyuysa, bu madde o kadar çoktur.

ayrıca çikolata yendikten sonra, içindeki şeker dişlere saldırırken, çikolatanın bulundurduğu bir başka madde de dişleri saldırılara karşı koruyormuş.

özetle: çikolata ne kadar koyuysa, o kadar sağlıklıymış ve verdiği mutluluk hissi o kadar fazlaymış. bu yazıyı okuduğum makalenin çevirisi değil. aklımda kalanlarla kendim yazdım. umarım karıştırıp yanlış bir şeyler yazmamışımdır.

*!çikolata yemeğe gider*

[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 28 Ekim 2004 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 28 Ekim 2004 14:27 tarihinde demiş ki:
Kingpin'e aynen katılıyorum.

Bueno:

Bende Mirage'a katiliyorum! Kesinlikle Kinder-Bueno!
Boyle bir lezzet yok yaa...
Mesela su anda yiyiyorum.. Cok leziz 10 numara bisey!

[Bu mesaj UnKnownTR tarafından 28 Ekim 2004 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...