GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 çook öncelerden oynamışlığım vardı, tekrar denemek istedim dahada güzel olmuş varmı halen oynıyan yeniden başlamayı düşünen? nuub nuub dolanıyom class lar realm arasında:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 aslında bende oyun arayısındayım baslayabilirim nasıl güzel mi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 herkeş RvR lvling peşinde, daha pve sini göremedimki oyunun, ama şuan rvr için bile oynanır oynuyorumda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 karakter yapılandırması oldukça zevkli ve çeşitli, crafting deniz derya daha bulaşmadım bile hele bi lvl tamamlansın onada bulaşıcam, her ne kadar güncellenmiş olsada grafik ve interface olarak 2002 yıllarında çıktığını hatırlatmak isterim, chat kanallarında pve guild ler görüyorum baya oyuncu var oyunda, sürekli RvR dönüyo zaten, bi dünya salak oyun indirdim bu onlardan farklı şuan için umarım oyun sonuda'da böyledir, yükleyip deneyin pişman olmazsınız. DAOC begginer's guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 uthgard mı, live mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 kaç senelik accountumu geri aldım nolmuş diye bakmak için 14 gün trial ile girdim ama ui çok ufak büyütemedim.bide unutmusum tabi tamamen.sildim sonra oyunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 uthgard live diye sorduğun server larmı? başlangıçta ywain4 seçtim öyle devam ediyorum. evet başlangıçtaki o küçük çapta bu oyunda ne böle bee!!! alt+f4 e yönelme şokunu atlatırsan oyun güzel, evet interface küçük kalıyor söylediler ama oyun içi edit yapmak gerekiyormuş ben beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 bende 5 tane 50 level vardı geçen sene hesabın şifresinide buldum. bir bakayım önce dedim oyuna, uyduruk bir hesap aldım 14 gün trial ile oyuna girdim oyun içinde yürümeyi bile unutmuşum direk alt+f4 yaptım eski hesabımı açmadım. Birde şu eamystic e gıcık oldum bana karışık geliyo eskiden camelotherald dan istediğimizi yapıyoduk. En güzeli Guild War 2 yi beklemek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 En son geçen sene oynayan 3-4 Türk'tük. Biz bıraktığımızda sanırım oynayan Türk kalmadı, oyuncu sayısı maalesef çok azaldı, bana göre MMO dünyasında halen PVP'si en iyi olan oyundur tartışmasız. WOW gibi "easy moder" oyunu olmadığından üye sayısı milyonların bile yanına yaklaşamadı zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Var mı şu anda oynayan? Ben sıkıntıdan bugün acc. aktif ettim, 4-5 saattir de oynuyorum :) GW2 çıkana kadar takılırım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Ben şifreyi alabilirsem bugün-yarın falan bir bakmak için gelmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 3 realmde de full templi bi sürü charım var, gelirseniz haber edin, şu an mid de hunter'ımla oynuyorum, nick Sianurez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 nasıl ortamlar shadowblade açmıştım geçen yaz bide skald rr5 falandı sanırım ikiside. duo yapıyoduk hunter arkadaşla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 14 gün free day dağıtıyo eamythic napsak baksak mı şöyle ucundan oyuna :) Status: Closed | Created: 23.02.2004 Çok duygulandım :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 abi ofis bilgisayarım çok tırt.daoc u yükledim kaldırdı sdasda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Eski oyun sonuçta (:P) ben yükleyip başlarım aslında ama en son girdiğimde yürümekte bile zorlanmıştım, şaka maka 8 sene olmuş acc kapatalı normal aslında (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar